καλησπερα στην παρεα....σκεφτομαι να παω με γκομενα για σπα (εντος πολης) ετσι για αλλαγη.Εχει κανενας υποψην του καποιο μερος εκτος απο Σπα πριβε που ειναι τσιμπημενο (90€). Οχι τπτ αλλο αλλα δεν αξιζει και πολλα η γκομενα ουτως η αλλως ..... :-
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (4 μέλη και 30 επισκέπτες)
Bed knight
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 79
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα κύριοι,
επισκέψη στο Resort και συνεύρεση με την Βίκυ εκ Ρουμανίας με πολλές καλές και θετικές εντυπώσεις.Μελαχρινή 1.70 με καλές αναλογίες, οχι πολύ μεγάλο στήθος πρόθυμη για πολλά παιχνίδια.Για τις άλλες κοπέλλες έχουν αναφερθει λίγο ή πολύ συναγωνιστές σε προηγούμεν post.
επισκέψη στο Resort και συνεύρεση με την Βίκυ εκ Ρουμανίας με πολλές καλές και θετικές εντυπώσεις.Μελαχρινή 1.70 με καλές αναλογίες, οχι πολύ μεγάλο στήθος πρόθυμη για πολλά παιχνίδια.Για τις άλλες κοπέλλες έχουν αναφερθει λίγο ή πολύ συναγωνιστές σε προηγούμεν post.
Καλημέρα!
Να το πω απλά...
Έχω δοκιμάσει αρκετά. Το καλύτερα το prive spa αλλά ούτε υποψία για κέρασμα. Και το μασάς εξαρτάται από την κοπέλα. Πολύ ωραίο περιβάλλον το edelweiss. Τουλάχιστον ένα από τα καλύτερα. Όπως και της εβίτας. Στο edelweiss πήγα χωρίς σύσταση. 4-5 φορές τώρα, και ούτε υποψία για φραπέ... Πετσέτα, πετσέτα και πετσέτα! Γνώρισα την Αννούλα (η αδυναμία μου) και την Μόνικα (ποτέ ξανά...) αλλά εντάξει, γούστα είναι αυτά. Ας απαντήσει μόνο όποιος ξέρεις από edelweiss. Τελικά πόσα 40άρια χρειάζεται να δώσει κανείς για να του φτιάξουν ένα φραπέ ρε παιδί μου? Εχουμε κανένα παρασύνθημα?
Να το πω απλά...
Έχω δοκιμάσει αρκετά. Το καλύτερα το prive spa αλλά ούτε υποψία για κέρασμα. Και το μασάς εξαρτάται από την κοπέλα. Πολύ ωραίο περιβάλλον το edelweiss. Τουλάχιστον ένα από τα καλύτερα. Όπως και της εβίτας. Στο edelweiss πήγα χωρίς σύσταση. 4-5 φορές τώρα, και ούτε υποψία για φραπέ... Πετσέτα, πετσέτα και πετσέτα! Γνώρισα την Αννούλα (η αδυναμία μου) και την Μόνικα (ποτέ ξανά...) αλλά εντάξει, γούστα είναι αυτά. Ας απαντήσει μόνο όποιος ξέρεις από edelweiss. Τελικά πόσα 40άρια χρειάζεται να δώσει κανείς για να του φτιάξουν ένα φραπέ ρε παιδί μου? Εχουμε κανένα παρασύνθημα?
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Ποιες άλλες κοπέλες είχε στο Ρεσόρτ παίχτη,γιατί έχω καιρό να πάωΚαλημέρα κύριοι,
Καλημέρα σ όλους
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Η Αννούλα ποια είναι φίλε?Καλημέρα!
Να το πω απλά...
40 σου παίρνουν? Επειδή πας συχνά? Γιατί σε μένα παίρνουν 50?
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Oι υπόλοιπες κοπέλες που είδες εκεί ποιες ήταν?Εστειλα και pm...
Την βρίσκεις μόνο πρωί... Τουλάχιστον έτσι ξέρω. Γράψε κριτική για τις υπόλοιπες αν θες... Καλημέρα!
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Αυτές φίλε κι εγώ καμμία άλλη.Η Μόνικα χάλια ήταν? Τι σε χάλασε που έβαζε ξανθά τα μαλλιά?Μόνικα και Χαρά. Δεν ξέρω μετά το απόγευμα ποιές πηγαίνουν... Εσύ ποιες γνωρίζεις;
Θέλω να πιστεύω πως μιλάμε για το ίδιο άτομο! Κοίτα προτιμώ τις slim κοπέλες... Επίσης τα μάτια να κοιτούν και τα δύο περίπου το ίδιο. Εντάξει τέλειος κανείς.. Τί να πώ άλλο; Άσε που με άφησε πάνω στο μισάωρο λέγοντα ξαφνικά τελειώσαμε και μην την είδατε...
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Είναι χοντρή και αλήθωρη δηλαδή η Μόνικα?Θέλω να πιστεύω πως μιλάμε για το ίδιο άτομο! Κοίτα προτιμώ τις slim κοπέλες... Επίσης τα μάτια να κοιτούν και τα δύο περίπου το ίδιο. Εντάξει τέλειος κανείς.. Τί να πώ άλλο; Άσε που με άφησε πάνω στο μισάωρο λέγοντα ξαφνικά τελειώσαμε και μην την είδατε...
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Μάλλον για τη Σόνια λες,η Μόνικα είναι μικρό και ωραίο καβλάκι.Ρώτα και τον kavler αν δε με πιστεύεις αυτός όλο μαζί της κάνει μασάζ.Εκτός και αν μου σύστησαν μία άλλη κοπέλα με το όνομα "Μόνικα". Αν είναι όντως αυτή ΝΑΙ! Παχουλή και ολίγον αλήθωρη... Τί λές λάθος μου τα είπα΄ν;
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 763
- Πόντοι
- 4.535
Μάλλον για τη Σόνια λες
Εεεεε.... είμαι και εγώ εδώ!!!
Καλημέρα σας!
Δεν αμφισβητώ τις εκτιμήσεις σου. Δεν ξέρω γιατί μου τη σύστησε η Ε. για Μόνικα και όχι για Σόνια... Τελικά με το φραπέ (για αρχή βρε παιδί μου) υπάρχει εξέλιξη ή οι επισκέψεις θα πρέπει να γίνουν καμιά εκατοσταριά; Ολο πετσέτα και πετσέτα! Γράψε εδώ ή σε pm εφόσον θέλεις.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Δεν ξέρω κάτι παραπάνω παίχτη μου.Οτι ξέρω τα έχω γράψει κατά καιρούς εδώ παλιότερα κι εγώ και άλλοι παίχτες,μπορείς να τα διαβάσεις.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Καλημέρα νέε μου ;)Εεεεε.... είμαι και εγώ εδώ!!!
Καλημέρα σας!
Ο Iππότης του κρεαβατιού δε μου απάντησε να μάθουμε ποιες έχει το ρεσόρτ τώρα.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Καλημέρα παίχτη μου.Εγώ ξέρω ποιες έχει.Να δω ποιες φανέρωσαν στον φίλο μας θέλω.αυτες που είχε ρε house .Γερνάς και αρχίζεις να ξεχνάς
Ε γέρασα και λίγο βλέπεις,όλα μαζί πάνε αυτά
Την καλημέρα μου ;)