You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (3 μέλη και 31 επισκέπτες)
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
σε κανένα.??????
HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
σε ποιο να πάω???
ΓΑΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΕΣ!
Από την Εβίτα είμαι Πολύ ικανοποιημένος και απο την εμφάνιση των κοριτσιών και από την α΄ποδοση.Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ότι πρώτη φόρα έιχα πάει με φίλο που την ήξερε καλά. Και εδώ είναι που θέλω τη βοήθεια. Κάλα τα σχόλεια αλλά πολλές φορές δεν αναφέρεται που είνα το μαγαζί αν πρέπει να κλείσεις ραντεβου και αν πρέπει να σε πάει για αρχή κάποιος ή πας ετσι χυμα.
Από την Εβίτα είμαι Πολύ ικανοποιημένος και απο την εμφάνιση των κοριτσιών και από την α΄ποδοση.Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ότι πρώτη φόρα έιχα πάει με φίλο που την ήξερε καλά. Και εδώ είναι που θέλω τη βοήθεια. Κάλα τα σχόλεια αλλά πολλές φορές δεν αναφέρεται που είνα το μαγαζί αν πρέπει να κλείσεις ραντεβου και αν πρέπει να σε πάει για αρχή κάποιος ή πας ετσι χυμα.
Πως κλεινεις ραντεβού?
Εχεις τηλεφωνο? Αν ναι στειλε με πμ
Κόστος
Πες μου όνομα να της πω ότι με συστηνεις εσυ ρε φιλε
THANKS
Πως κλεινεις ραντεβού?
Κόστος
THANKS
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Φιλε,στειλτο αλλη μια φορα να το εμπεδωσουμε...Πως κλεινεις ραντεβού?
Κόστος
THANKS
Vasko man άσε αν θέλεις τη σελιδούλα να φορτώσει με την ησυχία της -μη πατάς 'Αποστολή' κάθε τρεις και λίγο. Με το ρυθμό που πας, μέχρι το βράδυ σε βλέπω ΕΙΔΗΜΟΝΑ και ως του Άη Δημήτρη...ΤΙΜΗΜΕΝΟΠως κλεινεις ραντεβού?
Κόστος
THANKS
;)
Πως κλεινεις ραντεβού?
Κόστος
THANKS
εχεις φρικαρει ετσι????δεν εξηγειτε αλλιως
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Σπαμάρουμε σπαμάρουμε?
κανονικα.....τι λεει house?ολα καλα??εγω φτωχια και αυτην την εβδομαδα.......αλλα την αλλη κατι θα παιξειΣπαμάρουμε σπαμάρουμε?
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Βουλγαράκι ανεξάρτητο 100 γιουράκια, μιάμιση ωρίτσα pse,μούρλια σήμερις. ;)κανονικα.....τι λεει house?ολα καλα??εγω φτωχια και αυτην την εβδομαδα.......αλλα την αλλη κατι θα παιξει
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 763
- Πόντοι
- 4.535
Βουλγαράκι ανεξάρτητο 100 γιουράκια, μιάμιση ωρίτσα pse,μούρλια σήμερις. ;)
Θες και pse Βρε... αντέχει ο γέρος στον μαραθώνιο;;; Άσε εμάς που είμαστε νέα παιδιά...
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Kάτι κάνουμε κι εμείς τα γεροντάκιαΘες και pse Βρε... αντέχει ο γέρος στον μαραθώνιο;;; Άσε εμάς που είμαστε νέα παιδιά...
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Αν ειναι ωραιο γκομενακι στειλε πμ...Βουλγαράκι ανεξάρτητο 100 γιουράκια, μιάμιση ωρίτσα pse,μούρλια σήμερις. ;)