Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Γιατί το οικονομικό δεν είναι θέμα συζήτησης;  :think:

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
9 ρημάδια μέλη διαβάζουν υποτίθεται αλλά σχόλιο κανείς ???  :think:
Εντάξει και εγώ δεν είμαι τέλειος αλλά όταν μπαίνω πάντα ενημερώνω  :tickedoff:

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
dokimazo ειδες την κατερινιώ την πεταλουδίτσα στο wipeout το σκ ? :2funny: :2funny: :2funny:

εκανε και εκει αισθητη την παρουσια της με τις βυζαρες της.... ποσοι τυχεροι την πιτσιλησανε εκει ... :2on1:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Καθένας γράφει για τα μαγαζιά που πάει ή γι αυτά που μπορεί να πάει

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Τα μαγαζιά περνάνε κρίση πάντως-όλα ή σχεδόν όλα.Ο ανταγωνισμός θα μεγαλώσει κι άλλο.Σε καλό για μας να είναι όλο αυτό.Μην είμαστε αγαπούληδες ούτε σε αφεντικά ούτε σε μασαζοκόριτσα.Ρέγουλα μάγκες και να περνάμε όμορφα

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
Τα μαγαζιά περνάνε κρίση πάντως-όλα ή σχεδόν όλα.Ο ανταγωνισμός θα μεγαλώσει κι άλλο.Σε καλό για μας να είναι όλο αυτό.Μην είμαστε αγαπούληδες ούτε σε αφεντικά ούτε σε μασαζοκόριτσα.Ρέγουλα μάγκες και να περνάμε όμορφα

ετσι, ετσι , ηδη σε 3 πολυ γνωστα εχεις 2 στην τιμη της 1  :bounce-glasses: :tooth: :dancing:

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
ενα κέντρο , δυτικα και βορειοανατολικά  :uglystupid: και μαλλον επειδη τα νεα κυκλοφορουν γρηγορα θα ακολουθησουν και τα υπολοιπα :uglystupid:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
ενα κέντρο , δυτικα και βορειοανατολικά  :uglystupid: και μαλλον επειδη τα νεα κυκλοφορουν γρηγορα θα ακολουθησουν και τα υπολοιπα :uglystupid:
Προβλέπω ένα μεγάλο και ζεστό καλοκαίρι παίχτες μου  :rockon:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
έχουν ξεσαλώσει και τα μουνάκια έξω στους δρόμους γμτ.όλα για σκίσιμο τα βλέπω

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
πηγαινε μια βολτα απο αμαρυλλίς  :uglystupid:

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
καλησπέρα

χωρίς να έχω προσωπική γνώμη, είχα ακούσει από αξιόπιστο φίλο και συνάδελφο τουλάχιστον για ένα μαγαζί κεντροδυτικά όπου πχ στις τρείς επισκέψεις, πλήρωνες την μια σε αρκετά μειωμένη τιμή δηλ. την αμοιβή της κοπέλλας μόνο. Αυτό συνέβαινε ή και συμβαίνει τουλάχιστον για τους καλούς και σταθερούς πελάτες.

Ως προς την Καλλιδοπούλου γενικά το team είναι όμορφο, πρόσχαρο και πολύ καλό, αλλά χρειάζεται μια μερική ανανέωση με τελείως "νέο αίμα". Το τονίζω αυτό γιατί λίγο-πολύ οι περισσότεροι από μας είμαστε κοινοί πελάτες στα γειτονικά και όχι μόνο μαγαζιά...

Για το καινούργιο το αμαρυλλίς που λέτε, υπάρχει κάπου αγγελία βρε παιδιά, τουλάχιστον ενημερώστε μας σε ποιά νούμερα τελειώνει το τηλέφωνο. Ευχαριστώ προσωπικά και γενικά εκ των προτέρων.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Κύριε stofos την καλησπέρα μου και τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς μου

Stories