Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (2 μέλη και 33 επισκέπτες)

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
καλησπερα σε ολους,
ειμαι απο επαρχια και θα βρισκομαι στην θεσσαλονικη αυτο το Σαββατοκυριακο, μπορειτε να μου προτεινετε κανενα καλο μυοχαλαρωτικο για κεντρο Θεσσαλονικης? Διαβασα τις διαφορες καταχωρησεις που εχουν γραφει αλλα η αληθεια ειναι οτι κουραστικα βρε παιδια μεχριν α βγαλω μια ακρη και λογω του οτι οι πληροφοριες ειναι παντα διφορουμενες προτιμησα να γραψω και να ζητησω πιο αμεσα μια ενημερωση. Παρακαλω οποιον μπορει και θελει να με ενημερωσει μεσω PM για καποιο τηλ. και να πρεπει να κλεισω πιο νωρις καποιο ραντεβου η οχι.
Φυσικα με ενδιαφερει να μην φαω πετσετα αδικα :) και κατα προτιμηση καποια κοπελα που να βλεπετε ως θεραπευτρια ;)
ευχαριστω προκαταβολικα και παιδια
Enjoy the greek myth!! :helpplea:

eldonate@

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα σε ολους,
ειμαι απο επαρχια και θα βρισκομαι στην θεσσαλονικη αυτο το Σαββατοκυριακο, μπορειτε να μου προτεινετε κανενα καλο μυοχαλαρωτικο για κεντρο Θεσσαλονικης? Διαβασα τις διαφορες καταχωρησεις που εχουν γραφει αλλα η αληθεια ειναι οτι κουραστικα βρε παιδια μεχριν α βγαλω μια ακρη και λογω του οτι οι πληροφοριες ειναι παντα διφορουμενες προτιμησα να γραψω και να ζητησω πιο αμεσα μια ενημερωση. Παρακαλω οποιον μπορει και θελει να με ενημερωσει μεσω PM για καποιο τηλ. και να πρεπει να κλεισω πιο νωρις καποιο ραντεβου η οχι.
Φυσικα με ενδιαφερει να μην φαω πετσετα αδικα :) και κατα προτιμηση καποια κοπελα που να βλεπετε ως θεραπευτρια ;)
Και πετσετα θα φας και στο ψαξιμω θα εισαι οπως καναμε και εμεις.δεν εχω καποιο στοχο ουτε θελω να κανω τον κακο αλλα οταν δεν ξερεις καποιον δεν τον στελνεις σε ενα μαγαζι που πας συχνα.ο αγγελιοφωρος εχει αγγελιες με μασαζ τα περισοτερα εχουν και κατι παραπανω απο μασαζ αλλα οχι με την πρωτη.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
καλησπερα σε ολους,
Πας spaprive ρίχνεις το κανονικό μασαζάκι σου και μόνο και μετά μπουρδελάκι-στουντιάκι για τα περαιτέρω.Που να μπλέκεις παλικάρι μου με τα μασατζίδικα,άσε δε λέει  :headbang:

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
ευχαριστω για τις συμβουλες παιδια, σε καθε περιπτωση εγω λεω να δοκιμασω ενα μασαζακι στην χειροτερη των περιπτωσεων απλα θα κανω ενα χαλια μασαζ!! και θα κλαιω τα χρηματα μου.. αλλα ποιος δεν συμφωνει οτι η προκληση ειναι ενα ισχυρο κινητρο παντα.. οπως και να εχει θα κανω μια επιλογη απο την λιστα που ειχε αναρτησει καποιος εδω μεσα και θα ενημερωσω κι εγω σχετικα εφοσον υπαρχει αποτελεσμα φυσικα..
περεπιπτοντως στο central spa γνωριζει κανεις τιποτε εχει κανεις ακουσει κατι..
καλη συνεχεια

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
central spa? Στην Κομνηνών στο χοτέλ είναι αυτό?  :think:

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
Ναι στην κομνηνων στο Hotel διπλα, η εισοδος ωστοσο για να μπεις σε περνανε μεσα απο το hotel.
Εχει παει κανεις γνωριζει τιποτε σχετικο?
Επισης γνωριζει κανεις τιποτε για μασαζ σε ξενοδοχεια χαλκιδικης, σκοπευω να περασω καποιες μερες στην χαλκιδικη και θα ηταν ιδιαιτερα ευχαριστο να μπορουσε να συνδυαστει.. Ξερω οτι ειναι λιγο δυσκολο αυτο που ζηταω αλλα αν εχει ακουστα καποιος οτι καποια κοπελα εργαζεται σε καποιο spa ξενοδοχειου θα με ενδιεφερε ως ενδεχομενο. Το αναφερω γιατι απο εμπειρια μου στο εξωτερικο γνωριζω οτι υφισταται κοπελες που δεχονται να κανουν περισσοτερα με το αζημιωτο φυσικα  ;)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Πήγαινε και ρώτα δε χάνεις τίποτα

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
Παιδια αυτες τις μερες εχω αναλωσει πραγματικα αρκετο καιρο στο να διαβαζω τι εχει postαρει ο καθενας.. :headbang: ειλικρινα οσο αναφορα το κομματι της ενημερωσης ειμαστε πολυ πισω σε σχεση με την αθηνα και τον σκοπο νομιζω που θα επρεπε να ειχε αυτο το thread. Δεν θελω να κανω τον εξυπνο ουτε και ειμαι κανενας ειδημων .. ποιος ειναι στο κατω κατω της γραφης.. ολοι στο πλαισιο της ανταλλαγης πληροφοριας και ενημερωσης (share the knowledge)!!! προσπαθουμε να βοηθησουμε - ενημερωσουμε αλληλους.. Σιγουρα υπαρχουν και αρκετα ατομα που πηγαινουν και ενδεχομενως δεν γραφουνε.. οπως και να εχει πιστευω οτι ειναι χρησιμο να μοιραζομαστε οποιες πληροφοριες επιθυμουμε στο thread αλλιως ποιο το νοημα του αν ειναι να στελνουμε μονο pm's.. αν θελαμε privacy εχουμε και τα emails δεν υπηρχε λογος να υπαρχει thread.. αν θελαμε privacy δεν θα καθομασταν σε ενα thread να Postαρουμε θα ανταλλασαμε ενα email και θα chatαραμε λεγοντας ο καθενας τα κατορθωματα του με 2-3-5 γνωστους! Μην παραπονιομαστε αν το thread μας εδω εχει μονο 6-7 10 ατομα οπως αναφερετε πιο πανω σε παλιοτερα μυνηματα.. γιατι το ζητουμενο σε ενα τετοιο εγχειρημα  στο οποιο αποφασισα να μετασχω κι εγω γραφωντας και εκφραζοντας την γνωμη μου και οποια ενημερωση θα εχω σχετικη .. ειναι να μπορει καποιος ( σαν εμενα και τον καθενα απο εμας που καποτε ξεκινουσε ) να αποφυγει τις κακοτοπιες αν μπορω αν το πω ετσι και να μαθει απο την εμπειρια και την γνωση του αλλου.. μην ωθουμε οποιν ξεκιναει τωρα το "σπορ" να ξανανακαλυψει τον τροχο!! Στοκ ατω κατω της γραφης μπορει να μαθουμε κι εμεις κατι απο καποιον αλλο που μπορει να μας φανει χρησιμο ως πληροφορια η ενημερωση.. Δεν νομιζω οτι κανεις απο εδω πηγαινει και παιρνει ολα τα massagerie με την σειρα .. και δεν θα ηταν πιο ευχαριστο και για τον ιδιονα γνωριζε ωστε να μην κοβει αδικα βολτες?

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
Παιδια αυτες τις μερες εχω αναλωσει πραγματικα αρκετο καιρο στο να διαβαζω τι εχει postαρει ο καθενας.. :headbang: ειλικρινα οσο αναφορα το κομματι της ενημερωσης ειμαστε πολυ πισω σε σχεση με την αθηνα και τον σκοπο νομιζω που θα επρεπε να ειχε αυτο το thread. Δεν θελω να κανω τον εξυπνο ουτε και ειμαι κανενας ειδημων .. ποιος ειναι στο κατω κατω της γραφης.. ολοι στο πλαισιο της ανταλλαγης πληροφοριας και ενημερωσης (share the knowledge)!!! προσπαθουμε να βοηθησουμε - ενημερωσουμε αλληλους.. Σιγουρα υπαρχουν και αρκετα ατομα που πηγαινουν και ενδεχομενως δεν γραφουνε.. οπως και να εχει πιστευω οτι ειναι χρησιμο να μοιραζομαστε οποιες πληροφοριες επιθυμουμε στο thread αλλιως ποιο το νοημα του αν ειναι να στελνουμε μονο pm's.. αν θελαμε privacy εχουμε και τα emails δεν υπηρχε λογος να υπαρχει thread.. αν θελαμε privacy δεν θα καθομασταν σε ενα thread να Postαρουμε θα ανταλλασαμε ενα email και θα chatαραμε λεγοντας ο καθενας τα κατορθωματα του με 2-3-5 γνωστους! Μην παραπονιομαστε αν το thread μας εδω εχει μονο 6-7 10 ατομα οπως αναφερετε πιο πανω σε παλιοτερα μυνηματα.. γιατι το ζητουμενο σε ενα τετοιο εγχειρημα  στο οποιο αποφασισα να μετασχω κι εγω γραφωντας και εκφραζοντας την γνωμη μου και οποια ενημερωση θα εχω σχετικη .. ειναι να μπορει καποιος ( σαν εμενα και τον καθενα απο εμας που καποτε ξεκινουσε ) να αποφυγει τις κακοτοπιες αν μπορω αν το πω ετσι και να μαθει απο την εμπειρια και την γνωση του αλλου.. μην ωθουμε οποιν ξεκιναει τωρα το "σπορ" να ξανανακαλυψει τον τροχο!! Στοκ ατω κατω της γραφης μπορει να μαθουμε κι εμεις κατι απο καποιον αλλο που μπορει να μας φανει χρησιμο ως πληροφορια η ενημερωση.. Δεν νομιζω οτι κανεις απο εδω πηγαινει και παιρνει ολα τα massagerie με την σειρα .. και δεν θα ηταν πιο ευχαριστο και για τον ιδιο να γνωριζε ωστε να μην κοβει αδικα βολτες?

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
εχοντας πει τα παραπανω .. ζητω συγγνωμη που κατα λαθος το Postara 2 φορες απο απροσεξια..
Διαβασα σε καποιο παλιοτερο Post οτι υπαρχει κατι που αφορα ανεξαρτητες και θα με ενδιεφερε να μαθω πληροφοριες σχετικα αν μπορει και θελει φυσικα καποιος να μοιραστει.. (το επιχειρημα οτι καποιον που δεν ξερεις δεν τον στελνεις σε μερη που πηγαινεις, λυπαμαι που θα το πω δεν με βρισκει συμφωνο eldonate@ αλλα σεβομαι την αποψη σου. Δεν εχεις να φοβηθει κανεις μας τιποτε επειδη θα πει στον Χ η στον Ψ: φιλε εγω προτεινω αυτο η εκεινο.. δεν εχουεμ ολοι τα ιδια γουστα και αν μη τι αλλο δεν εκτιθεται κανεις που διενι καποια πληροφορια!! γιαυτο ειμαστε αλλωστε κι εδω.. εκτος αν κανω λαθος!!! )
Επισης αν υπαρχει κατι σε διδυμο θα ηταν επισης κατι που θα με ενδιεφερε να γνωρισω περισσοτερα..
αυτα απο εμενα ελπιζω να μην παρεξηγηθω και οσοι παρεξηγηθουν .. τι να κανουμε.. η ζωη ειναι ενας κωλος!! Γαμα τον πριν σε χεσει!!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μάγκες δεν θέλετε πληροφόρηση-αυτές τις μαλακίες τις ακούω βερεσέ-συστάσεις θέλετε.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
781
Πόντοι
4.535
Όλοι διαλέγουμε πλευρές. Γενικά επιλογές υπάρχουν καθημερινά σ' όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας. Όπως π.χ. αν πάμε σ' ένα ίδρυμα μασάζ επιλέγουμε αν θα ενημερώσουμε ή όχι. Παραδέχομαι ότι πολλοί δεν ενημερώνουν. Υπάρχουν και πολλοί που ενημερώνουν. Δεν μπορείς να πιέσεις κάποιον να κάνει κάτι το οποίο δεν θέλει! Σωστά;

Από εκεί και πέρα μπορείς και εσύ να καταλάβεις ότι είναι δύσκολο σ' έναν κλειστό κοινωνικοοικονομικοπολιτιστικό κύκλο ανθρώπων, και δη ανδρών, να μπορέσεις να εισέλθεις. Εγώ έχω άλλα κριτήρια για να βάλω κάποιον στον "κύκλο" μου. Έχω συναντηθεί με παιδιά από δω μέσα και ευχαρίστως να μοιραστώ μαζί τους όχι μόνο πληροφορίες αλλά και τα ρούχα μου (που λέει ο λόγος - γιατί σε ποιον θα χωράνε!). Αν δεν γνωρίσω κάποιον δεν... άλλοι εδώ μέσα έχουν άλλα κριτήρια επίσης προσωπικά. Και σκέψου πόσο άσχημα θα αισθανθούμε όλοι αν μετά από πληροφορίες που δώσαμε εδώ μέσα, ξαφνικά, γίνει μία έφοδος σ' ένα ίδρυμα...

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
Νομίζω υπάρχει και η λογική :καμιά φορά επιλέγεις να μην ενημερώσεις γιατι απλά πέρασες πολύ καλά και δεν θες να γίνει "σούπα" η γκόμενα.
Δεν μιλάω προσωπικά απλά σαν εγωιστικό σκεπτικό. Απλά δεν επιλέγεις να ενημερώσεις και κοιτάς την πάρτυ σου.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Όλοι διαλέγουμε πλευρές. Γενικά επιλογές υπάρχουν καθημερινά σ' όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας. Όπως π.χ. αν πάμε σ' ένα ίδρυμα μασάζ επιλέγουμε αν θα ενημερώσουμε ή όχι. Παραδέχομαι ότι πολλοί δεν ενημερώνουν. Υπάρχουν και πολλοί που ενημερώνουν. Δεν μπορείς να πιέσεις κάποιον να κάνει κάτι το οποίο δεν θέλει! Σωστά;

Από εκεί και πέρα μπορείς και εσύ να καταλάβεις ότι είναι δύσκολο σ' έναν κλειστό κοινωνικοοικονομικοπολιτιστικό κύκλο ανθρώπων, και δη ανδρών, να μπορέσεις να εισέλθεις. Εγώ έχω άλλα κριτήρια για να βάλω κάποιον στον "κύκλο" μου. Έχω συναντηθεί με παιδιά από δω μέσα και ευχαρίστως να μοιραστώ μαζί τους όχι μόνο πληροφορίες αλλά και τα ρούχα μου (που λέει ο λόγος - γιατί σε ποιον θα χωράνε!). Αν δεν γνωρίσω κάποιον δεν... άλλοι εδώ μέσα έχουν άλλα κριτήρια επίσης προσωπικά. Και σκέψου πόσο άσχημα θα αισθανθούμε όλοι αν μετά από πληροφορίες που δώσαμε εδώ μέσα, ξαφνικά, γίνει μία έφοδος σ' ένα ίδρυμα...
+10000000

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Νομίζω υπάρχει και η λογική :καμιά φορά επιλέγεις να μην ενημερώσεις γιατι απλά πέρασες πολύ καλά και δεν θες να γίνει "σούπα" η γκόμενα.
Δεν μιλάω προσωπικά απλά σαν εγωιστικό σκεπτικό. Απλά δεν επιλέγεις να ενημερώσεις και κοιτάς την πάρτυ σου.
Ενημερώνουμε με τον δικό του τρόπο και στυλ ο καθένας.Για παράδειγμα εγώ ενημερώνω πάντα για κάτι καινούργιο που πήγα και συστήνω όποιον νομίζω πως πρέπει να συστήσω.Δεν γράφω ποτέ αληθινές μέρες-ώρες επίσκεψης για ευνόητους λόγους.Όλα τα υπόλοιπα προσπαθώ να είναι σωστά και ακριβή.Σε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες δεν μπαίνω-ούτε θα μπω ποτέ,άλλοι το κανουν δικό τους πρόβλημα.Έχω ζητήσει-πάρει πληροφορίες από παίχτες εδώ και τους ευχαρίστησα και με πμ και δημόσια αν νόμιζα ότι δε θα τους εξέθετα.Δεν κρατάω τίποτα για τον εαυτό μου δεν είναι γκόμενές μου ούτε αδερφές μου.Κρίνω πάντα ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.Με την εμπειρία(40+) και την παιδεία που έχω.Όσοι με ξέρουν λίγο ή πολύ θα τα επιβεβαιώσουν ή θα πουν ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ.Ιδού η ρόδος.....

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
781
Πόντοι
4.535

Πολύ εγωιστικό το οποίο μπορεί να γυρίσει και μπούμερανγκ! Σκέψου ότι αν δεν ενημερώνει κανένας, δεν θα έχει ο άλλος επιλογές, άρα θα πηγαίνει στις ίδιες κοπέλες συνεχώς που ξέρει, με συνέπεια με το πέρασμα του χρόνου να έχει πτώση στην απόδοση της κοπέλας σκεπτόμενη ίσως ότι "ότι και να 'ναι, θα ξανάρθει"...

Εγώ δεν το βλέπω εγωιστικά. Ναι έχω αρκετό καιρό να πάω, αλλά έχω και οικονομικά προβλήματα αυτό τον καιρό. Πάντως όταν πήγαινα είπα ότι πήγαινα στην Σόνια και μια και δυο και τρεις και μερικοί μ' ακούσανε και την προτιμήσανε... Εδώ είμαστε για την αλληλοενημέρωση. Δεν πιστεύω κανένας να νομίζει ότι οι κοπέλες στα μασατζίδικα μετά την μία φορά που θα πάνε γίνονται γκόμενές τους και δεν θέλουν να τις μοιραστούν!

Ενημερώνουμε με τον δικό του τρόπο και στυλ ο καθένας.Για παράδειγμα εγώ ενημερώνω πάντα για κάτι καινούργιο που πήγα και συστήνω όποιον νομίζω πως πρέπει να συστήσω.Δεν γράφω ποτέ αληθινές μέρες-ώρες επίσκεψης για ευνόητους λόγους.Όλα τα υπόλοιπα προσπαθώ να είναι σωστά και ακριβή.Σε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες δεν μπαίνω-ούτε θα μπω ποτέ,άλλοι το κανουν δικό τους πρόβλημα.Έχω ζητήσει-πάρει πληροφορίες από παίχτες εδώ και τους ευχαρίστησα και με πμ και δημόσια αν νόμιζα ότι δε θα τους εξέθετα.Δεν κρατάω τίποτα για τον εαυτό μου δεν είναι γκόμενές μου ούτε αδερφές μου.Κρίνω πάντα ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.Με την εμπειρία(40+) και την παιδεία που έχω.Όσοι με ξέρουν λίγο ή πολύ θα τα επιβεβαιώσουν ή θα πουν ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ.Ιδού η ρόδος.....

Μα δεν απευθυνόμουνα σε σένα φίλε. Γενικά μιλάω... Ξέρω για σένα γιατί βοήθησες και σ' ευχαρίστησα!

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
Ειναι παντα υγιες να ακους και να μαθαινεις και φυσικα η καθε αποψη και επιλογη του καθενος εδω ειναι σεβαστη, αλλιμονο αν δεν ηταν (και πως θα μπορουσε αλλωστε.. η μαγεια του διαδικτυου ειναι οτι μας δινει οση ανωνυμια χρειαζεται και οσες πληροφοριες χρειαζομαστε για να εκδηλωσουμε ως ανθρωποι οτι πιθανον πολλοι απο εμας να μην ομολογουσαν ποτε ουτε στους κολλητους τους).
Εν πασει περιπτωση, δεχομαι ολα οσα γραψατε και δεν μπορω ουτε θελω να ασπαστει καποιος την γνωμη μου απλα εξεφρασα μια σκεψη για τα τεκτενομενα στο thread.
και το τελειωνω εδω.. ο καθενας λειτουργει με τον τροπο του και αυτο ειναι απολυτως σεβαστο.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Θα μπορούσα να σας πω άπειρες ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ που μου έχουν συμβεί εδώ μέσα όλα αυτά τα χρόνια.Ημουν εδώ από τον πρώτο μήνα λειτουργίας του σιτε (com τότε) αλλά άλλαξα νικ για να προστατεύσω την ιδιωτικότητα μου και την ψυχική μου υγεία.(Ούτε παλιός ούτε έμπειρος το παίζω σε κανέναν απλά αυτά είναι τα γεγονότα  :headbang:)

Σε όσους κατά καιρούς γκρινιάζουν Θα κάνω και μια πρόταση, κυρίως αφορά όλους τους "νέους" παίχτες στα ιδρύματα της μυοχαλάρωσης και γενικότερα.Μια-δυο άκρες όλοι έχετε-έχουμε.Απο δω και πέρα κάθε ένας που θα μας κάνει 2 ΑΛΗΘΙΝΑ κονέ θα του κάνουμε 4, τα διπλάσια δηλαδη ΑΛΗΘΙΝΑ κονέ.Ωραία ξήγα δεν είναι?Για σκεφτείτε το παίχτες κι εδώ θα είμαστε να τα λέμε :)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Συγνώμη για τα μακροσκελή και "προσωπικά" σε κάποιο βαθμό κείμενα.Κανονικά θα έπρεπε να έχετε γραμμένο στα παπάρια σας το τι κάνω εγώ και ο κάθε μαλάκας εδώ μέσα.

Τελικά είναι καλύτερα να γράφουμε μόνο καμιά μαλακία  να περνάει ευχάριστα η ώρα.ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom