Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
εγω ασπαζομαι  παντως και συμφωνω με την αποψη του δοκιμαστη οτι ειναι προς οφελος ολων μας να υπαρχει ενημερωση με οποια κριτηρια εχει ο καθενας μας ξεχωριστα, κανενας δεν μπορει να αναγκασει κανεναν να πει η να γραψει κατι που δεν επιθυμει το ξερουμε αι το κατανοουμε ολοι.
Απο εκει κι επειτα, πιστευω οτι οσον αφορα το θεμα που ανεφερες οτι μπορει με τις πληροφοριες που θα δωσουεμ να υπαρξει καποια εφοδο κοκ. σιγουρα υπαρχει μια τετοια περιπτωση αν θελουμε να  μιλησουμε υποθετικα.. γιατι στην πραξη βλεπουμε οτι εφοδοι γινονται και χωρις πληροφοριες που να αναφερονται εδω.. και πιστευω οτι ειναι αφελες να θεωρουμε οτι ολοι εμεις μπορεσαμε και μαθαμε και κανεις αλλος δεν ξερει!! Οι μπατσοι και οι ασφαλιτες ξερουν καλυτερα απο τον καθενα μας τι γινεται και τι υπαρχει.. οποτε το να προβαλουμε ως προφαση ειναι θεωρετικως σωστο .. αλλα πρακτικως λιγο υπερβολικο πιστευω.
Και επειδη μαλλον καποιος με παρεξηγησε δεν ξερω αν ηταν επι προσωπικου η οχι, εγω απαντω για τον εαυτο μου οτι εγω τουλαχιστον οταν μπηκα ζητησα πληροφοριες και καποιοι μου απαντησαν και μου ειπαν 2-3 πραγματα ασχετως του ποσο χρησιμα ηταν .. ο καθενας μας φιλρτραρει καθε πληροφορια και αποφασιζει μονος του τελικα.. αλλα το ζητουμενο εινια να υπαρχει η πληροφορια.. και οποιος θελει μπορει να το βαφτισει και συστασεις.. παροτι δεν συμφωνω με την ορολογια.. συστασεις ειναι για εμενα να παμε μαζι με τον Χ και να με συστησει και να μου πει απο εδω ο Ψ ειναι φιλαρακι μουο περιποιησου τον οπως θα περιποιοσουν εμενα ( λογια του Χ)...
ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ που διαβαζονται και με βοηθουν στην επιλογη να επιλεξω να παω εκει γιατι με βασει αυτα που διαβασα ακουσα ειναι κοντα σε αυτο που θελω..
Το να μην γραφουμε απλα μας αναγκαζει να πηγαινουμε καπου και ενδεχομενως να καλιμε μια κακη επιλογη γιατι δεν ενημερωθηκαμε νωριτερα.. καλο απογευμα ..

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ρε σεις,μην το γαματε το νημα,γραψτε καμια κριτικη αντι για εκθεσεις ιδεων,υπαρχουν και τα πμ...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ρε σεις,μην το γαματε το νημα,γραψτε καμια κριτικη αντι για εκθεσεις ιδεων,υπαρχουν και τα πμ...
Θα ακολουθήσουν και κριτικές Ντιουκ μην ανησυχείς,πριν λίγο γύρισα τι θες να καρφωνόμαστε τι,που,πως.πόσο?
Ετοιμάσου για αφιέρωμα D.Bowie ε, όχι μόνο Άρη  :rockon:

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
HOF
ισως τελικα ο σκοπος αυτου του thread να ειναι να περναμε την ωρα μας.. ειναι και αυτο κατι που χρειαζεται στην εποχη μας.. ωστοσο εγω οταν αποφασισα να γραψω εγραψα με την σκεψη οτι θα μαθω απο τους πιο εμπειρους και θα μπορεσω να ενημερωσω κι εγω απο την πλευρα μου για οσα μπορω..anyway δεν εχει κανενα νοημα η αντιπαραθεση.. καλα να ειμαστε καλα να περναμε ο καθενας μας.. και ολα χαλαρα..και ομορφα. καλη συνεχεια

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Θα ακολουθήσουν και κριτικές Ντιουκ μην ανησυχείς,πριν λίγο γύρισα τι θες να καρφωνόμαστε τι,που,πως.πόσο?
Ετοιμάσου για αφιέρωμα D.Bowie ε, όχι μόνο Άρη  :rockon:
Καθε μερα κανω αφιερωμα σε Ντειβιντ(και οχι μονο) σπιτι μου ρε φιλε...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Καθε μερα κανω αφιερωμα σε Ντειβιντ(και οχι μονο) σπιτι μου ρε φιλε...
Είπαμε θα κάνουμε κι εδώ με την πρώτη ευκαιρία.Θα συμμετάσχεις σαν φαν και γνώστης αυτό λέω

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Είπαμε θα κάνουμε κι εδώ με την πρώτη ευκαιρία.Θα συμμετάσχεις σαν φαν και γνώστης αυτό λέω
Οκ,για την ωρα κανε ενα "αφιερωμα" σε κανα γκομενακι απο ιδρυμα αν αξιζει τον κοπο,εχω και καιρο να σεργιανισω...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μα δεν απευθυνόμουνα σε σένα φίλε. Γενικά μιλάω... Ξέρω για σένα γιατί βοήθησες και σ' ευχαρίστησα!
Δεν παρεξηγήθηκα βρε από κάτι βρε,ιδίως για σένα, εισαι από τις συμπάθειές μου κύριε δοκιμαστά

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
στην αθηνα ειναι διαφορετικα τα πραματα ... εκει υπαρχουν 100 μαγαζια , εδω υπαρχουν 10 ... τι να κανουμε δηλαδη ?

και στην τελικη οποιος θελει να ενημερωθει , ενημερωνετε ... οποιος θελει μασημενη τροφη , τα πραματα ειναι δυσκολα ...

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
Central Spa, μετα απο σχετικη επισκεψη μπορω να εκφρασω την εξης γνωμη ότι το μασαζ ειναι αρκετα καλο χωρις ωστοσο να  παιξει τιποτε περισσοτερο στην συγκεκριμενη περιπτωση. Εκτιμηση μου ωστοσο ότι μπορει να παιξει κατι σε επομενη επισκεψη κατι που θα ενημερωσω σχετικα σε επομενη ενημερωση.χωρος καθαρος και κατα τα λοιπα ολα καλα απομενει να επεβεβαιωσω την εκτιμηση μου
καλο απογευμα

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Επίσκεψη πριν καμιά βδομάδα Καλλιδοπούλου.Είχα καιρό να πάω.4 θεραπεύτριες από αρκετά καλής έως πολύ καλής εμφανίσεως.Ξεχώρισα την παλιά γνωστή από Βαρδάρη Αλεξία με τα τατού και το κοντό ξανθό μαλλί.Επίσης μελαχρινό λεπτό ψηλό μιλφ Σοφία.Και 2 ακόμα σχετικά καλά.Εντύπωση μου έκανε σε όλα το σέξυ ωραίο ντύσιμο και η πασαρέλα απ όλες με το χαμόγελο (α ρε κρίση).Πέρασα με Σοφία και όλα ήταν υπέροχα.Θα ξαναπάω όταν βρω χρόνο(και χρήμα)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Να σημειώσω και την σχετική πτώση τιμών από παλιά προς το πιο στρογγυλό.Καλό αυτό
Σε Καλλιδοπούλου και Βασίλη ως τώρα(ελπίζω να το εφαρμόσουν όλοι σιγά σιγά)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Να σημειώσω και την σχετική πτώση τιμών από παλιά προς το πιο στρογγυλό.Καλό αυτό
Σε Καλλιδοπούλου και Βασίλη ως τώρα(ελπίζω να το εφαρμόσουν όλοι σιγά σιγά)

Λέγοντας πτώση τιμών; Έπεσε το στάνταρ 100ρικο;

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
όχι κι άλλο,απλά παλιά ούτε αυτό υπήρχε

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Καλά... όσο πιο κάτω τόσο καλύτερα για μας... απλά είπα να ρωτήσω...

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
Τελικά εχουμε νεα απο τα ιδρυματα ? νεες αφιξεις ή μεταγραφές ή νέες υπηρεσίες ??? αφήσατε το νόημα του forum και ασχολεισται μονο με το οικονομικό ?  :think: :think: :think:
Δλδ όλα τα άλλα είναι super ? :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom