Καλησπέρα και Καλή Σαρακοστή σε όλους.
Πρόσφατες προσωπικές μου εντυπώσεις:
Καλή η μερική ανανέωση προσωπικού στο έντελβάις της Εύας. Τα νέα πρόσωπα είναι η Άννα ηλικίας γύρω στα 25 αν και φαίνεται μικρότερη, ανατολικής πρόελευσης, καλό σώμα μέτριο ανάστημα, γλυκό πρόσωπο και η Μόνικα, ηλικίας 20+, μελαχρινή, σώμα προς το αδύνατο, ευχάριστη παρουσία και αυτή. Στο ρόστερ παραμένουν το αστέρι Βίκυ, οι ξανθιές γεματούλες Τζέσικα και Σόνια, η Δήμητρα και η Νατάσσα. Ως guest stars κατόπιν παραγγελίας πιο πολύ, εμφανίζονται η Μένια και η γνωστή μας από τα παλιά Λία. Το μαγαζί βρίσκεται σε αναζήτηση επιπλέον καινούργιου προσωπικού.
Επιβεβαιώνω και γώ ότι ο Βαρδάρης ξανάνοιξε ως ανεξάρτητη πλέον επιχείρηση από την Καλλιδοπούλου. Αφεντικό και υπεύθυνη η ψηλή μελαχρινή Μαρία και προσωπικό η Λένα (παλιότερα σε εντελβάϊς και καλλιδοπούλου) και η χοντρή βυζαρού Μαριάννα (παλιότερα σε καλλιδοπούλου και βαρδάρη υπό την άλλη ιδιοκτησία). Και ο Βαρδάρης βρίσκεται σε αναζήτηση προσωπικού.
Από Καλλιδοπούλου δεν έχω νεότερη ενημέρωση, δεν έτυχε πρόσφατα να ξαναπάω, δεν γνωρίζω εάν έχουμε νέες αφίξεις. Απλά έμαθα ότι επανήρθε η ψηλή μελαχρινή ρωσίδα η Εύα που΄ταν στο μαγαζί στους Αμπελόκηπους πριν.
Δεν ξέρω αν μπορεί κάποιος συνάδελφος να μας βοηθήσει στο τι παίζει στο μαγαζί της Εβίτας, γιατί άκουσα ότι έχει πολύ ωραίες κοπέλλες την περίοδο αυτή χωρίς να ξέρω λεπτομέρειες.
Να'μαστε όλοι καλά.