Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (3 μέλη και 33 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μπορει καποιος να μου πει που βρισκεται το μαγαζι της Μαριας στο βαρδαρη και (τηλ αν γινεται ή καποια συσταση εστω).Προσπαθω να ματαπηδησω απο τα σπιτακια στο μασαζ...HELP!!
πμ

nikanton666

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ποιο τηλ έχουν τώρα στο resort Βαρδάρη?Ισχύει το παλιό? Αν δεν ισχύει το παλιό στείλτε το κάποιος...

το μαγαζί στο βαρδάρη λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση.
το παλιό τηλ. δεν ισχύει. το νεο δεν το έχω.
όποιος ενδιαφέρεταιι ας περάσει από κει!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366

halias

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2007
Like
25
Πόντοι
1
Εχει κάποιος χριστιανός το τηλ από Παπαφη?

υγ:....και αλλοθρησκος

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
411
Πόντοι
36
Για 40 ημέρες δηλαδή πρέπει να κόψουμε τα μασατζίδικα?

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
411
Πόντοι
36
Σωστό σε βρίσκω παππούλη

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
411
Πόντοι
36
Την ευλογία σου θα ήθελα ...........

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
411
Πόντοι
36
Για να περιδιαβώ στα σκοτεινά μονοπάτια της τέχνης του μασαζ

mariosfou

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ανοιξε τελικα ο βαρδαρησ περασα χτεσ εχει λενα μαριαννα πολυ καλεσ και οι δυο,αστερια :fuck2:  :pipa2:

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Καλησπέρα και Καλή Σαρακοστή σε όλους.

Πρόσφατες προσωπικές μου εντυπώσεις:

Καλή η μερική ανανέωση προσωπικού στο έντελβάις της Εύας. Τα νέα πρόσωπα είναι η Άννα ηλικίας γύρω στα 25 αν και φαίνεται μικρότερη, ανατολικής πρόελευσης, καλό σώμα μέτριο ανάστημα, γλυκό πρόσωπο και η Μόνικα, ηλικίας 20+, μελαχρινή, σώμα προς το αδύνατο, ευχάριστη παρουσία και αυτή. Στο ρόστερ παραμένουν το αστέρι Βίκυ, οι ξανθιές γεματούλες Τζέσικα και Σόνια, η Δήμητρα και η Νατάσσα. Ως guest stars κατόπιν παραγγελίας πιο πολύ, εμφανίζονται η Μένια και η γνωστή μας από τα παλιά Λία. Το μαγαζί βρίσκεται σε αναζήτηση επιπλέον καινούργιου προσωπικού.

Επιβεβαιώνω και γώ ότι ο Βαρδάρης ξανάνοιξε ως ανεξάρτητη πλέον επιχείρηση από την Καλλιδοπούλου. Αφεντικό και υπεύθυνη η ψηλή μελαχρινή Μαρία και προσωπικό η Λένα (παλιότερα σε εντελβάϊς και καλλιδοπούλου) και η χοντρή βυζαρού Μαριάννα (παλιότερα σε καλλιδοπούλου και βαρδάρη υπό την άλλη ιδιοκτησία). Και ο Βαρδάρης βρίσκεται σε αναζήτηση προσωπικού.

Από Καλλιδοπούλου δεν έχω νεότερη ενημέρωση, δεν έτυχε πρόσφατα να ξαναπάω, δεν γνωρίζω εάν έχουμε νέες αφίξεις. Απλά έμαθα ότι επανήρθε η ψηλή μελαχρινή ρωσίδα η Εύα που΄ταν στο μαγαζί στους Αμπελόκηπους πριν.

Δεν ξέρω αν μπορεί κάποιος συνάδελφος να μας βοηθήσει στο τι παίζει στο μαγαζί της Εβίτας, γιατί άκουσα ότι έχει πολύ ωραίες κοπέλλες την περίοδο αυτή χωρίς να ξέρω λεπτομέρειες.

Να'μαστε όλοι καλά.

only milfs

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0

Καλή η μερική ανανέωση προσωπικού στο έντελβάις της Εύας. Τα νέα πρόσωπα είναι η Άννα ηλικίας γύρω στα 25 αν και φαίνεται μικρότερη, ανατολικής πρόελευσης, καλό σώμα μέτριο ανάστημα, γλυκό πρόσωπο και η Μόνικα, ηλικίας 20+, μελαχρινή, σώμα προς το αδύνατο, ευχάριστη παρουσία και αυτή. Στο ρόστερ παραμένουν το αστέρι Βίκυ, οι ξανθιές γεματούλες Τζέσικα και Σόνια, η Δήμητρα και η Νατάσσα. Ως guest stars κατόπιν παραγγελίας πιο πολύ, εμφανίζονται η Μένια και η γνωστή μας από τα παλιά Λία. Το μαγαζί βρίσκεται σε αναζήτηση επιπλέον καινούργιου προσωπικού.

Επιβεβαιώνω και γώ ότι ο Βαρδάρης ξανάνοιξε ως ανεξάρτητη πλέον επιχείρηση από την Καλλιδοπούλου. Αφεντικό και υπεύθυνη η ψηλή μελαχρινή Μαρία και προσωπικό η Λένα (παλιότερα σε εντελβάϊς και καλλιδοπούλου) και η χοντρή βυζαρού Μαριάννα (παλιότερα σε καλλιδοπούλου και βαρδάρη υπό την άλλη ιδιοκτησία). Και ο Βαρδάρης βρίσκεται σε αναζήτηση προσωπικού.

Από Καλλιδοπούλου δεν έχω νεότερη ενημέρωση, δεν έτυχε πρόσφατα να ξαναπάω, δεν γνωρίζω εάν έχουμε νέες αφίξεις. Απλά έμαθα ότι επανήρθε η ψηλή μελαχρινή ρωσίδα η Εύα που΄ταν στο μαγαζί στους Αμπελόκηπους πριν.

Δεν ξέρω αν μπορεί κάποιος συνάδελφος να μας βοηθήσει στο τι παίζει στο μαγαζί της Εβίτας, γιατί άκουσα ότι έχει πολύ ωραίες κοπέλλες την περίοδο αυτή χωρίς να ξέρω λεπτομέρειες.

Να'μαστε όλοι καλά.

ΠΟΙΑ ΜΕΝΙΑ ΑΔΕΛΦΕ???

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
ΠΟΙΑ ΜΕΝΙΑ ΑΔΕΛΦΕ???

Είναι πιτσιρίκα, καστανή η Μένια και δούλευε full-time μέχρι πρόσφατα στο ίδιο μαγαζί πάντα. Καμία σχέση συνάδελφε αν εννοείς την milf Μένια που δούλευε πολύ παλιότερα στην Βούλγαρη.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

Να'μαστε όλοι καλά.

θα διαφωνήσω κάθετα για Εντελβάις

Οι καινούριες κοπέλες μου θύμισαν...Ολύμπου δυστυχώς

Μια ρωσίδα βαρέων βαρών,η Μόνικα πολύ αδύνατη σαν τζάνκι,η Βίκυ σε καμία περίπτωση δεν είναι αστέρι αλλά μια μετριόταη αδύνατη κοπέλα...και μια πρώην Μακένζυ με μεγάλα πράσινα μάτια νεαρή ουκρανέζα αλλά πολύ μέτρια κι αυτή....μόνο η Νατάσα αρκετά καλή και αυτή gfe πιο πολύ

Κρίμα και είχε κάνει δυναμική αρχή το μαγαζί....

creep61

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
παιδες, υπαρχει κανενα νεο απο Μοναστηριου?
το τηλεφωνο τους ειναι κλειστο εδω και 2-3 μερες!
ελεγα να κανω μια καταθεση στη Μαρια, χρειαζομαι λιγο ζουλιγμα παραπανω ;)

plouton

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
1
παιδες, υπαρχει κανενα νεο απο Μοναστηριου?
το τηλεφωνο τους ειναι κλειστο εδω και 2-3 μερες!
ελεγα να κανω μια καταθεση στη Μαρια, χρειαζομαι λιγο ζουλιγμα παραπανω ;)

Εχθές που πήγα λειτουργούσαν ολα κανονικά ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom