House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Επίσης στο ίδρυμα, Μαρία ψηλή και Μαριάνα από τα παλιά
δηλαδη να υποθεσω οτι αλλαξε το τηλεφωνο?
εγω εχω το 69.....049
Κανενα καλο καθαρο / πολυτελειας με ωραιο εμψυχο υλικο??????
Βαλτος εισαι κι εσυ?Καλα καθομαστε ηρεμα...
Αν πας πες... κάνε και ρεπόρτ...
εννοειται ... αλλωστε ξες οτι παντα κανω ρεπορτ ... και αναλυτικο ...
ΝΑΙ ΑΥΤΗ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ??? ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ???Είναι πιτσιρίκα, καστανή η Μένια και δούλευε full-time μέχρι πρόσφατα στο ίδιο μαγαζί πάντα. Καμία σχέση συνάδελφε αν εννοείς την milf Μένια που δούλευε πολύ παλιότερα στην Βούλγαρη.
Παιδια ξερει κανεις αν η Κατερινα απο το Edelweis συνεχιζει;
+1 Να μπαίνουν και μερικά θεματο-τεμάχια-μαγαζιά στη θέση τους σιγά σιγά. Από προωθητικές ενέργειες χορτάσαμε.Η προώθηση λέει μόνο αν κάτι προσφέρεται δωρεάν σαν γνωριμία ή προσφορά.Δε θέλω να φανταστώ ότι ισχύει αυτό για κάποιους εδώ μέσα, ίσως είναι απλά λίγο αγαπούληδες.ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ παίχτες, ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ(εντάξει μπορεί όχι και όλοι....)η Μόνικα είναι μια πάρα πολύ αδύνατη μελαχροινή,σχεδόν κοκκαλιάρα...θυμίζει λίγο τζάνκι από Ναυαρίνου
η Βίκυ μια αδύνατη καστανή,παντελώς αδιάφορη σε φάτσα και σώμα,από αυτές που στο δρόμο δεν γυρίζεις καν να τις κοιτάξεις
μια Σόνια ρωσίδα 1.85 ύψος και 125 κιλά περίπου,πρώην συναθλήτρια του Κάχι Κακιασβίλι
για να μην παραπλανούμε τον κόσμο...
βασικά δεν μου έρχεται καμία κορυφή στο μυαλό σε μαγαζί της Θεσσαλονίκης τα τελευταία 15 χρόνια
η πιο ωραία που θυμάμαι ήταν μάλλον η Κέλυ η μουνάρα του Βασίλη-Σμάιλ,που έκανε μόνο μασάζ για λίγο καιρό και μετά εξαφανίστηκε