η Μόνικα είναι μια πάρα πολύ αδύνατη μελαχροινή,σχεδόν κοκκαλιάρα...θυμίζει λίγο τζάνκι από Ναυαρίνου
η Βίκυ μια αδύνατη καστανή,παντελώς αδιάφορη σε φάτσα και σώμα,από αυτές που στο δρόμο δεν γυρίζεις καν να τις κοιτάξεις
μια Σόνια ρωσίδα 1.85 ύψος και 125 κιλά περίπου,πρώην συναθλήτρια του Κάχι Κακιασβίλι
για να μην παραπλανούμε τον κόσμο...
βασικά δεν μου έρχεται καμία κορυφή στο μυαλό σε μαγαζί της Θεσσαλονίκης τα τελευταία 15 χρόνια
η πιο ωραία που θυμάμαι ήταν μάλλον η Κέλυ η μουνάρα του Βασίλη-Σμάιλ,που έκανε μόνο μασάζ για λίγο καιρό και μετά εξαφανίστηκε
επισκεψη σε ΕΥΑ- εντελβαϊς
η μόνικα είναι όντως πολύ αδύνατη, αλλα νομίζω καλλίγραμμη και με πολύ ωραίο προσωπάκι.
καμια σχέση με τζάνκι αν και δε με συγκινεί προσωπικά,
η βίκυ είναι γνωστή από παλιά, δεν έχω να πω τίποτε,
νεα αφιξη μαρία μελαχρινή, ρωσίδα, νομίζω, ωραίο σώμα, ωραίο χαμόγελο...
νατάσα σέξυ κι όποιος αντέξει καστανή αδύνατη, πολύ καλό πρόγραμμα...
νεα αφιξη η σόνια ή οποία δεν είναι ρωσίδα, αλλά ελληνίς, την οποία και ετίμησα
θα έλεγα ότι παρά τα καποια παραπάνω κιλάκια, έχει άψογο σέρβις, πολύ καλή συμμετοχή και αρκετό νάζι... σε τίποτε δε μου θύμισε καχιασβίλι...
παίζει επίσης -κατόπιν ραντεβού- και η μαραγαρίτα 30-35 πολωνέζα μιλφ, ξανθιά γεματούλα, επίσης πολύ καλή συμμετοχή κατά τη γνώμη μου...
υγ μπορεί να έχουμε προτιμήσεις σε σωματότυπους ή κάποια γυναικεία χαρακτηριστικά, ας μην απαξιώνουμε όμως ότι δεν μπαίνει στο καλούπι μας...
παραπλάνηση είναι και η απόλυτη απαξίωση...
να μαστε καλά να μυοχαλαρώνουμε...