Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (9 μέλη και 37 επισκέπτες)

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
δεν εχεις παει ποτε καλλιδοπουλου ?  εστω απο edelweis εαν πηγες προσφατα εχει 2 μεταγραφες , αρα θα πας ανετος οτι ξερεις την ταδε

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
ονοματα δεν λεμε γιατι ακομα δεν ξερω τα καινουργια... :2funny:

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
δεν εχεις παει ποτε καλλιδοπουλου ?  εστω απο edelweis εαν πηγες προσφατα εχει 2 μεταγραφες , αρα θα πας ανετος οτι ξερεις την ταδε

πηγα καλλιδοπουλου,1 φορα στην ευα,αλλα αυτη ειναι σε αλλο μαγαζι απο εμαθα...edelweis εφυγα γιατι δεν καναν τιποτα,αν και ειχα βοηθεια απο συναγωνιστη εδω μεσα

glamiest

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Παιδιά, please, το τηλέφωνο από edelweiss, ή έστω που μπορώ να το βρω... Συστάσεις δε νομίζω να χρειαστώ, μάλλον θα με θυμάται η Εύα, μόνο το τηλέφωνο.

Ευχαριστώ

glamiest

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Pleeeeeeease,
Είμαι καλό παιδί (άριστος μαθητής) αρκει να παρω το τηλέφωνο του Edelweiss!

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Ρε σύντροφοι, Καλλιδοπούλου έμενα όταν ήμουν φοιτητής (δεν σας λέω πότε, θα εκτεθούμε, έχει πάντως σχέση με ... σεισμό)! Πάνω από την Όλγας στην πολυκατοικία απέναντι από το parking και τράπεζα και ζαχαροπλαστείο (τότε).
Τι το κάναμε τώρα, AMERICAN BAR? :2funny:
Όταν ανέβω (από Αθήνα) για δουλειές, θα ζητήσω τη συνδρομή σας...! ;)
Νά 'στε καλά anyway (ελληνικά)!!! :rockon:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ειναι η Μαρία η ψηλή και βυζαρού που δούλευε πέρα ΠΡΙΝ ΝΑ ΚΛΕΊΣΕΙ, μαζί της είναι και κάποιες που εχουν φύγει από resort καλλιδοπουλου αλλά και απο edelwais
Είναι μόνο η Μαρία η ψηλή και η Μαριάνα η 30άρα Ρωσίδα γεματούλα με κοιλίτσα και πολύ μεγάλο κόλο, κατ εμέ μακριά. Η μαρία πέρα από μια χαρά άτομο είναι πάντα καλή στις υπηρησίες της.Ψάχνει κι άλλες κοπέλες απ΄ότι μου είπε.Πάντως η μετάβαση από αφεντικό σε αφεντικό είναι πάντα δύσκολη.Τιμές οι ίδιες όπως στα περισσότερα.
Η Μαρία στα γνωστά αρκετά καλά επίπεδα στο σέρβισ της
Kiri77 μπορώ να βοηθήσω κι εγώ αλλά και άλλοι συναγωνιστές αν θες

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
οπως καθε νεα επιχείρηση ετσι και τωρα ξεκινα αργά και χαλαρά. οπότε μην ρωτατε λεπτομερειες ακομη , πατε μια βολτα απο κει για να περασετε το πρωτο τεστ και να παρετε το νεο τηλεφωνο. :uglystupid:
+1

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Στον Βαδαρη ανοιξε η Μαρια η ψηλη απο το resort, το αγορασε απο την Ελενη και περιμενει ανταποκριση...Δεν εχω παει, δεν ξερω ποιες ειναι και τι συμβαινει...παντως αυτα πληροφορηθηκα...
Εχεις πμ

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.047
Πόντοι
2.356
glamiest εχεις πμ γιατι σε βλεπω να πηδας απο το μπαλκονι

μετα απο χθεσινη επισκεψη στο edelweis

και συνεδριαση με το βικακι  :fuck1: σταθερη αξια πειραματα

δε κανω εμαθα πως θα εχουμε σημερα αφιξη νεαρων κορασιδων

αν περασει κανεις συναγωνιστης ας δωσει καμια πληροφορια

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
glamiest εχεις πμ γιατι σε βλεπω να πηδας απο το μπαλκονι

μετα απο χθεσινη επισκεψη στο edelweis

και συνεδριαση με το βικακι  :fuck1: σταθερη αξια πειραματα

δε κανω εμαθα πως θα εχουμε σημερα αφιξη νεαρων κορασιδων

αν περασει κανεις συναγωνιστης ας δωσει καμια πληροφορια

Πήγα την Τετάρτη και αν και στην αρχή πήγα για τη Βίκυ τελικά προτίμησα Μένια και δεν έχασα... επίσης μέσα παίζαν Νατάσα, μια ξανθιά και μια μελαχρινή (μου διαφεύγουν τα ονόματα)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Για τις συνεχείς αλλαγές προσωπικού στα μαγαζιά:
Συνήθως οι κοπέλες που έχουν αποκτήσει ένα "πελατολόγιο" την κάνουν για άλλες ίσως και πιο μοναχικές πολιτείες.
Οι κοπέλες που δεν έχουν αρκετή δουλειά και δουλεύουν σε μαγαζιά με "φίρμες' την κάνουν για μαγαζιά όπου απορίπτονται μπάζα και προσδοκούν καλύτερα και πλουσιότερα "μεροκάμματα".
Κάποιες ανοίγουν δικά τους ή "δικά τους" μαγαζιά.
Άλλες πείθονται ότι ο "γκόμενος" θα παρατήσει τη γυναίκα του και θα τις κάνει βασίλισσες και γι αυτό σταματάνε το σπορ για λίγο.Ακόμα περιμένουν...
Άλλες καβατζώνουν 2-3-5 "χορηγούς" και "σταματάνε"...
Μερικές διορίζονται στο δημόσιο αλλά επειδή το 9-5 τους χαλάει κάπως και γι αυτό ξαναγυρίζουν συνήθως στο μαγαζί που ήταν και πριν.
Κάποιες κάνουν δεσμούς ή και παντρεύονται. Ας πρόσεχαν...

Πάντα μα πάντα όμως θα έρχονται νέες ή παλιές να προστεθούν στα ρόστερ των μαγαζιών. Είναι γλυκό βλέπετε το "πιοτό της αμαρτίας"

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
Είναι μόνο η Μαρία η ψηλή και η Μαριάνα η 30άρα Ρωσίδα γεματούλα με κοιλίτσα και πολύ μεγάλο κόλο, κατ εμέ μακριά. Η μαρία πέρα από μια χαρά άτομο είναι πάντα καλή στις υπηρησίες της.Ψάχνει κι άλλες κοπέλες απ΄ότι μου είπε.Πάντως η μετάβαση από αφεντικό σε αφεντικό είναι πάντα δύσκολη.Τιμές οι ίδιες όπως στα περισσότερα.
Και η πρώην Λένα απο καλλιδοπολυλου και μετα edelweis και μια μικρή που ηταν μονο edelweis

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Εγώ την Τετάρτη πήγα και δεν τις είδα αυτές που λες συνάδελφε,anyway μπορεί να άλλαξαν τα πράγματα, άντε να δούμε τι θα δούμε :rolleyes:

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6

αν υπαρχει λεσβιακο προγραμμα στο μαγαζι,καθε βοηθεια ειναι αποδεχτει

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
Από που συμπέρανες ή υπέθεσες για λεσβιακό συνάδελφε?

δεν ξερω αν προσφερουνε,απλα θα ηθελα να δοκιμασω...οπως και νανε θαθελα να περασω μια βολτα να δω αυτη την μαρια που λετε...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Έχει μαγαζιά-άλλα-που προσφέρουν, αλλά πέρνα από Τρίτη και ρώτα που το πρόβλημα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom