για κανενα μηνα θα μαι θεσσαλονικη!ωραια πολη!λολ
Δεν θα λεγα οχι για ενα μασαζακι
για κανενα μηνα θα μαι θεσσαλονικη!ωραια πολη!λολ
εισαι οπως στη φωτο?λολΔεν θα λεγα οχι για ενα μασαζακι
Κανεις μασσαζ η απλα ενδιαφερεσαι για κοινωνικες συναναστροφες?για κανενα μηνα θα μαι θεσσαλονικη!ωραια πολη!λολ
Κατα τα αλλα?Δεν μου απαντησες...ειμαι απο θεσσαλονικη!
Τι μας το γραψες τοτε οτι ερχεσαι?Θες υποδοχη στο αεροδρομιο?Δεν ξερεις σε πιο θεμα γραφεις?δεν εχω να απαντησω σε κατι!
Θες υποδοχη στο αεροδρομιο?
Λες να παμε και να μας βγει νταλικερης??Μη λες τέτοια ρεεεεεεεεεεεεεεε
Όποιος καεί στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι!!!
οκ ρε σεις κοφτε την πλακα!Λες να παμε και να μας βγει νταλικερης??
βεβαια ...δεν πινουν ολοι φραπέ , καποιοι ζητανε και ουζακι , πλατώ αλλαντικών , τυριών, με σως κλπ
Καλημερα σας κυριοι και καλο μηνα. Χθεσινη επισκεψη για πρωτη φορα
στο καταστημα επι τις Εγναντιας 136. Τιποτα το σπουδαιο θα ελεγα εκτος
απο δυο πραγματα που μου εκαναν εντυποση. Πρωτον οτι με την πρωτη
επισκεψη και χορις πολλα πολλα περνανε κατευθειαν στον φραπε και
δευτερων ο φοβερος πατος της Κικης
Ερωτηση, περα απο τον φραπε προχορανε και πιο περα σε επομενες επισκεψεις?
Ευχαριστώ τζουτζούκοοοοοοοοοοο. Καλημέρα και στα υπόλοιπα κορίτσιακαι δεν εισαι ο μονος!!! που εισαι ρε πετρο αλανι? με το καλο να τον δεχτεις!!!!
καλημερα σας, μην λεμε τα ιδια και τα ιδια , ολα τα ιδρυματα καθως και ιδιαίτερα αυτα που δεν διαφημιζονται , προσφερουν πλουσιο μενού υπηρεσιών. Εξακολουθεί να παιζει μεγαλο ρολο ο εκαστοτε πελατης , ποσο γνωστος ειναι κλπ, Επίσης για τους παλιότερους στο συγκεκριμένο μαγαζι εγραψε η γνωστη Ερρικα Δήμητρα πριν απο καιρο.
Ξανάνοιξε ο Βαρδάρης?o βαρδάρης ξανανοίγει από δευτέρα!
Εκλεισε για το μετρο?Ξανάνοιξε ο Βαρδάρης?
Mπα μάλλον συστεγάστηκαν για οικονομία κλίμακας με ΚαλλιδοπούλουΕκλεισε για το μετρο?
Εχουμε πληροφοριες για εξελιξη επι του θεματος?Mπα μάλλον συστεγάστηκαν για οικονομία κλίμακας με Καλλιδοπούλου
θα πρέπει να ρίξεις κανά τηλέφωνο μάλλον, εγώ κατέθεσα σε άλλο ίδρυμα χτες δε με κόβω ξανά για σήμεραΕχουμε πληροφοριες για εξελιξη επι του θεματος?