You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 65 άτομα (5 μέλη και 60 επισκέπτες)
Η Νεφελη ειναι για μπατσες απλα... Συμφωνω κ γω με τον φιλο πιο πανω που λεει για τα συν 10 κ συν 20 κτλ κτλ για να βγαλουν κιλοτα κ για να βγαλουν σουτιεν κ τρεχα γυρευε, κοροιδια σχετη! Να δωσω κ 20 κ30 κ 50 αλλα για κατι που ειναι οντως εξτρα, οχι για ανουσια πραγματα!
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 2.776
- Πόντοι
- 456
Γι' αυτό πας στο elegance που δεν έχει κρυφές χρεώσεις. Φραπέ με καλαμάκι στα 70 και άσε τις άλλες στο Κρίσταλ να να παίρνουν από τους χαλβάδες έξτρα για να βγάλουν το βρακί.Η Νεφελη ειναι για μπατσες απλα... Συμφωνω κ γω με τον φιλο πιο πανω που λεει για τα συν 10 κ συν 20 κτλ κτλ για να βγαλουν κιλοτα κ για να βγαλουν σουτιεν κ τρεχα γυρευε, κοροιδια σχετη! Να δωσω κ 20 κ30 κ 50 αλλα για κατι που ειναι οντως εξτρα, οχι για ανουσια πραγματα!
Troublemaker_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.390
- Πόντοι
- 736
Δείτε τι ανακάλυψα!
Θα μου πείτε η αγγελία είναι για τη Λάρισα και την έβαλα σε λάθος thread
Γκουγκλάρετε το τηλέφωνο της αγγελίας Και θα καταλάβετε!
οι καλύτερες σε μοναδική τιμή !!
Έλα να απολαύσεις ένα υπέροχο ερωτικό πρόγραμμα ... Διαθέτουμε δικό μας χωρο ...έναν στον κέντρο και στην.β.ολγας Θα χαρουμε να περάσουμε μαζί ερωτικές στιγμές... Από τις 12:00 - 00:00 Διαλέγεις κοπελα... Δεν έχεις παρα να πάρεις ένα τηλέφωνο.. Τηλ μου στο 6992577796
kanesex.com
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.085
- Πόντοι
- 2.356
ΕύαΔείτε τι ανακάλυψα!
Έλα να απολαύσεις ένα υπέροχο ερωτικό πρόγραμμα ... Διαθέτουμε δικό μας χωρο ...έναν στον κέντρο και στην.β.ολγας Θα χαρουμε να περάσουμε μαζί ερωτικές στιγμές... Από τις 12:00 - 00:00 Διαλέγεις κοπελα... Δεν έχεις παρα να πάρεις ένα τηλέφωνο.. Τηλ μου στο 6992577796kanesex.com
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 2.776
- Πόντοι
- 456
Μιλάς με γρίφουςΔείτε τι ανακάλυψα!
Έλα να απολαύσεις ένα υπέροχο ερωτικό πρόγραμμα ... Διαθέτουμε δικό μας χωρο ...έναν στον κέντρο και στην.β.ολγας Θα χαρουμε να περάσουμε μαζί ερωτικές στιγμές... Από τις 12:00 - 00:00 Διαλέγεις κοπελα... Δεν έχεις παρα να πάρεις ένα τηλέφωνο.. Τηλ μου στο 6992577796kanesex.com
Troublemaker_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.390
- Πόντοι
- 736
Ρε φίλε τι γρίφους βάζεις στο Google τον αριθμό τηλεφώνου και σου βγάζει το Ζονγκ. Την τραγουδίστρια – βίζιτα – αισθητικό – δερματολόγοΜιλάς με γρίφους
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 2.776
- Πόντοι
- 456
Εδώ υπόσχεται ερωτικές στιγμέςΡε φίλε τι γρίφους βάζεις στο Google τον αριθμό τηλεφώνου και σου βγάζει το Ζονγκ. Την τραγουδίστρια – βίζιτα – αισθητικό – δερματολόγο
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.620
- Πόντοι
- 7.095
Τώρα το ανακάλυψες?Δείτε τι ανακάλυψα!
Καιρό το λέμε...
Nasty Dream
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2024
- Like
- 143
- Πόντοι
- 0
Βρε την Εύα την γιατρό
Troublemaker_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.390
- Πόντοι
- 736
Χαίρω πολύ. Απλά επειδή κάθεται και λέει τώρα τελευταία ότι ασχολείται αυστηρά με την επιστήμη της και γελάνε δυόμιση χίλιαδες επιστήμονες!!! Εντωμεταξύ είναι τόσο ηλίθια που τον ίδιο αριθμό των χρησιμοποιούσε και για το μαγαζάκι της και για τις αγγελίες τηςΤώρα το ανακάλυψες?
Καιρό το λέμε...
greggreg24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.098
- Πόντοι
- 361
SOS Κατι σε μασαζ κατ οικον ξέρουμε ?
greggreg24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.098
- Πόντοι
- 361
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.
www.instagram.com
Εδώ έχει πάει κανένας να μας πει γνώμη?
Stainless84
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2024
- Like
- 110
- Πόντοι
- 0
Σορυ για την παρεμβαση .....για να καταλαβω ομωs [ειμαι καινουριοs στην ομορφη πολη σαs ...ειμαι και καινουριοs στο νημα] ....μα αν δεν απατωμαι oι σανταρτ παρεχομενεs υπηρεσιεs των ιδρυματων αυτων ειναι το χαλαρο μασαζ με χειρομαλαξη και λαδακι .....στα 30 ευρω .Και ωs εκτουτο η κοπελα μεσα στα μουλωχτα αν θελει προτεινει εντελωs prive χειρογληκανο μασαζακι στην πουτσα kαι εκτωνοση με εξτρα κοστοs +20 ευρω.......τωρα αν προκυψει κατι παραπανω με το αζημιωτο φυσικα +20 η" +30 ευρω π.χ δαχτυλακια κολοδαχτυλακια γλωσσοφυλακια ομορφα με την κοπελα και να να καταληγει η γκαβλα σε καλαμακι ρουφηκτο .....Τι κακο μπορει να κανει ο φιλτατοs συναδελφοs στην κοπελα ? η στο μαγαζι λεω εγω τωρα ? Ισα ισα θα τρεξουν ολοι να παρουν αυτο που τελικα θελουν ......Να πληρωσουν εξτρα υπηρεσιεs .....oπωs γεινεται και στην αθηνα .....ερωτηση κανω χωριs να θελω να προσβαλω η να θειξω κανεναν.....Γιατι κατι αν Καταλαβα ξοφαλτσα .....πωs εδω στο νημα γραφουμε μονο για τιs στανταρ υπηρεσιεs των ιδυματων δηλαδη μονο για το μασαζ επομενοs ποιοs ο λογοs να περιαυτολογουμε τελικα και ο εναs να βριζει η να μαλωνει με τον αλλον και να λογοκρινει αυτα που εγραψε ...και οχι αυτα που εκανε με την κοπελα ? Αs απαντησει καποιο μελοs παλιο με εμπειρια η καποιοs σχετικα εμπειροs kαι ......Αν ενοχλεισε η παρεμβαση αs κατεβει απο το νημα.Εδώ ρε ανόητε γράφουμε για τις στάνταρ παρεχόμενες υπηρεσίες. Όλοι θα πάνε να ζητήσουν με 80 € μία πίπα.
Επίσης ποιος μας λέει ότι δεν θέλεις να κάνεις κακό στην κοπέλα και γράφεις μια μαλακία στον αέρα.
Τελευταία τροποποίηση:
Stainless84
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2024
- Like
- 110
- Πόντοι
- 0
Για ποια κοπελα εννοειs φιλε μου ?Και υπάρχουν άτομα που δίνουν λεφτά σε αυτό το σκουπίδι
Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 2.368
- Πόντοι
- 446
Γνωμη για Εμμυ απο Βανα Σπα?
Αξιζει καταδρομικη?
Αξιζει καταδρομικη?