Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (6 μέλη και 21 επισκέπτες)

Efthalios

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Like
109
Πόντοι
0
Πέρασμα κρυσταλ και Αρτέμης.κωλαρα και βυζι τέλειο,μεγάλο και στητο λόγω νεαρού της ηλικίας.πολυ όμορφη και στο πρόσωπο,και μέσα πολύ καλή σε όλα.ενα πενηνταρι που εποιασε τόπο μέχρι δεκάρας.

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.443
Πόντοι
456
Μάγκες μαύρο στο Κρυσταλ.
Ναι αλλά δικαιολόγησε το. Σου έριξε καμιά κορασίδα χυλόπιτα ή έγινε κάτι σοβαρό;
Δεν είναι τρομερό το μύνημα του φίλου;
Τώρα θα σου απαντήσει και από κάτω "Έτσι".
Ρε τα έχετε χάσει από την ζέστη; Γράψτε κάτι και δικαιολογηστε το με δύο λόγια ή και περισσότερα αλλιώς δεν έχει κανένα νόημα.

Dgcontroller

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2024
Like
74
Πόντοι
0
Μια από τις κορασίδες στο 25 λεπτό μου λέει άντε τελείωνε γιατί δε θα μας φτάσει ο χρόνος.....ενώ είναι 50 λεπτα

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.443
Πόντοι
456
Μια από τις κορασίδες στο 25 λεπτό μου λέει άντε τελείωνε γιατί δε θα μας φτάσει ο χρόνος.....ενώ είναι 50 λεπτα
Ρε φίλε με το τσιγκέλι θα στα βγάζουμε; Φοβάσε μήπως σου ρίξουν πόρτα αν πείς όνομα; Δεν μας είπες σε ποια φάση σε βρήκε - στο είπε.

iosiff

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
371
Πόντοι
21

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
2.000
Πόντοι
206
Μάγκες μαύρο στο Κρυσταλ.....
Εσυ δεν ησουν που ελεγες για πιπες και τσιμπουκια εκει μεσα? τι εγινε μεγαλε? μηπως εβαλες σκοπο να κανεις κακο στο μαγαζι επειδη σου φερθηκαν ασχημα?
Επικινδυνος και ασχετος φαινεσαι!

Dgcontroller

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2024
Like
74
Πόντοι
0
Μόνο αλήθειες λέω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εσυ δεν ησουν που ελεγες για πιπες και τσιμπουκια εκει μεσα? τι εγινε μεγαλε? μηπως εβαλες σκοπο να κανεις κακο στο μαγαζι επειδη σου φερθηκαν ασχημα?
Επικινδυνος και ασχετος φαινεσαι!
Μήπως είσαι από το μαγαζι και σε χαλάει η αλήθεια?

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
2.000
Πόντοι
206

mobil13

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Like
12
Πόντοι
0
Πέρασμα σήμερα από Κρίσταλ να Μπελα τούμπανο βυζάρες κωλάρα λίγα πράγματα στο πρώτο μέρος αλλά στο δεύτερο έβγαλε μία απίστευτη καύλα δυνατό παίξιμ Φτυσίματα με σηκώσει στο τέλος και έχυσα στις βυζάρες της

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.320
Πόντοι
736
Σορυ για την παρεμβαση .....για να καταλαβω ομωs [ειμαι καινουριοs στην ομορφη πολη σαs ...ειμαι και καινουριοs στο νημα] ....μα αν δεν απατωμαι oι σανταρτ παρεχομενεs υπηρεσιεs των ιδρυματων αυτων ειναι το χαλαρο μασαζ με χειρομαλαξη και λαδακι .....στα 30 ευρω .Και ωs εκτουτο η κοπελα μεσα στα μουλωχτα αν θελει προτεινει εντελωs prive χειρογληκανο μασαζακι στην πουτσα kαι εκτωνοση με εξτρα κοστοs +20 ευρω.......τωρα αν προκυψει κατι παραπανω με το αζημιωτο φυσικα +20 η" +30 ευρω π.χ δαχτυλακια κολοδαχτυλακια γλωσσοφυλακια ομορφα με την κοπελα και να να καταληγει η γκαβλα σε καλαμακι ρουφηκτο .....Τι κακο μπορει να κανει ο φιλτατοs συναδελφοs στην κοπελα ? η στο μαγαζι λεω εγω τωρα ? Ισα ισα θα τρεξουν ολοι να παρουν αυτο που τελικα θελουν ......Να πληρωσουν εξτρα υπηρεσιεs .....oπωs γεινεται και στην αθηνα .....ερωτηση κανω χωριs να θελω να προσβαλω η να θειξω κανεναν.....Γιατι κατι αν Καταλαβα ξοφαλτσα .....πωs εδω στο νημα γραφουμε μονο για τιs στανταρ υπηρεσιεs των ιδυματων δηλαδη μονο για το μασαζ επομενοs ποιοs ο λογοs να περιαυτολογουμε τελικα και ο εναs να βριζει η να μαλωνει με τον αλλον και να λογοκρινει αυτα που εγραψε ...και οχι αυτα που εκανε με την κοπελα ? Αs απαντησει καποιο μελοs παλιο με εμπειρια η καποιοs σχετικα εμπειροs kαι ......Αν ενοχλεισε η παρεμβαση αs κατεβει απο το νημα.
Θα σου απαντήσω εγώ. Οι στάνταρ παρεχόμενες υπηρεσίες είναι η μαλακία φίλε και είναι 50. Το μαγαζί ξέρει για την μαλακία. Το κάτι παραπάνω μπορεί να το κανει κοπέλα επιλεκτικά. Το μαγαζί μπορεί να μη θέλει να γίνει κάτι παραπάνω για ευνόητους λόγους. Οπότε το πρώτο πρόβλημα είναι ότι δημιουργείται θέμα μεταξύ μαγαζιού Και κοπέλας. Επειδή όπως είπα μπορεί το κάτι παραπάνω να είναι θέμα επιλογής της κοπέλας είτε πληρωθεί είτε δεν πληρωθεί γι’ αυτό το παραπάνω, όταν το διαβάζουν όλοι εδώ θα πάνε όλοι και θα της ζητήσουν το ίδιο πράγμα.

Τόσο απλά…

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.443
Πόντοι
456
Θα σου απαντήσω εγώ. Οι στάνταρ παρεχόμενες υπηρεσίες είναι η μαλακία φίλε και είναι 50. Το μαγαζί ξέρει για την μαλακία. Το κάτι παραπάνω μπορεί να το κανει κοπέλα επιλεκτικά. Το μαγαζί μπορεί να μη θέλει να γίνει κάτι παραπάνω για ευνόητους λόγους. Οπότε το πρώτο πρόβλημα είναι ότι δημιουργείται θέμα μεταξύ μαγαζιού Και κοπέλας. Επειδή όπως είπα μπορεί το κάτι παραπάνω να είναι θέμα επιλογής της κοπέλας είτε πληρωθεί είτε δεν πληρωθεί γι’ αυτό το παραπάνω, όταν το διαβάζουν όλοι εδώ θα πάνε όλοι και θα της ζητήσουν το ίδιο πράγμα.

Τόσο απλά…
Ο πρόεδρος του Εδεσσαϊκού καλύτερα θα τα εξηγούσε. Εμείς θέλαμε αλλά αυτοί ήθελαν αλλά μετά εμείς δεν θέλαμε. Πλάκα κάνω. Αυτά είναι απλή λογική. Όπως και να 'χει έχουν γίνει αρπακόλες οι φραπεδιέρες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom