Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 3.592
- Πόντοι
- 456
αναξιοπιστος!Με Θεώνη έχω περάσει τέλεια
Δυνατό Μασαζ
Άφηνε γλύψιμο στα βυζια
Πολύ όμορφη εκτόνωση
Μου τον έγλυψε και λίγο
και επικινδυνος!
μην γραφετε μαλακιες!
αναξιοπιστος!Με Θεώνη έχω περάσει τέλεια
Δυνατό Μασαζ
Άφηνε γλύψιμο στα βυζια
Πολύ όμορφη εκτόνωση
Μου τον έγλυψε και λίγο
ΕΣΥ είσαι παπατζης ρε τύπεαναξιοπιστος!
και επικινδυνος!
μην γραφετε μαλακιες!
τελικα τι σου εγλυψε?ΕΣΥ είσαι παπατζης ρε τύπε
Γλείφω έχεις δικιοΓλείφω ρε παίχτες,ΓΛΕΙΦΩ με "Ε",δεν ξέρουν από γλυπτική τα κορίτσια
Εσύ δεν διαβάζεις ποτέ το νήμα; Ολόκληρη ραψωδία γράφτηκε πρόσφαταΜάγκες ρώτησα κάτι πιο πάνω
Δεν μου απαντήσατε
Οκ φίλος σε ευχαριστώΕσύ δεν διαβάζεις ποτέ το νήμα; Ολόκληρη ραψωδία γράφτηκε πρόσφατα
με το Relief και με τη Μαρία να γράφει σελίδες επί σελίδων.Όχι,δεν παίζει εκτόνωση.Υπάρχουν αρκετά μασατζίδικα με εκτόνωση και δεν καταλαβαίνω την εμμονή με αυτό.
Μάγκες να είμαστε ενωμένοι και να ενημερωνόμαστε μεταξύ μαςΕσύ δεν διαβάζεις ποτέ το νήμα; Ολόκληρη ραψωδία γράφτηκε πρόσφατα
με το Relief και με τη Μαρία να γράφει σελίδες επί σελίδων.Όχι,δεν παίζει εκτόνωση.Υπάρχουν αρκετά μασατζίδικα με εκτόνωση και δεν καταλαβαίνω την εμμονή με αυτό.
Καλως τον συντροφο ΛαλιωτηΜάγκες να είμαστε ενωμένοι και να ενημερωνόμαστε μεταξύ μας
Αφού μας αρέσει αυτό το άθλημα να παίρνουμε όσο το δυνατόν περισσότερα
για ποιο μαγαζί μιλάμε ? όνομαΕγνατίας που ακριβώς; Σε ποιο ύψος; Μήπως μιλάς για το "Relax" (Εγνατίας 112) σε όροφο;
αν θες βυζιά τέτοια που δεν έχεις ξαναδεί στην ζωή σου πέρνα με δημητρααναξιοπιστος!
και επικινδυνος!
μην γραφετε μαλακιες!
Φίλε ωραίο θέμα θέτεις, στη Βάνα μια φορά με έκρυψαν στην αποθήκη μέχρι να φύγει ο προηγούμενος πελάτης. Και το φοβερό στο Κρίσταλ, μου λέει η κοπέλα "μπορείς να βγείς απο το δωμάτιο, αλλά μη κοιτάς προς το γραφείο γιατί είναι άλλος πελάτης" Και άλλη μία φορά πήγα στο massagio στη βασ. ολγας και στην είσοδο της οικοδομής βγαίνει ένας απο το ασανσέρ και φωνάζει αγανακτισμένα "μην πας καν επάνω, 3 χοντρές και μία απο τα κόκαλα βγαλμένη" !Καλησπερα,ειμαι καινουργιος γενικα και ηθελα να ρωτησω αν στα μασατζιδικα υπαρχει ιδιοτικωτητα. Τυπου δν ξερω υπαρχει δωματιο αναμονης οπου εκει περιμενουν και αλλοι? ή μπαινεις κατευθειαν κλπ
ΠαίζειΕπειδή έχω πάει μόνο σε vana Θεσσαλονίκη
Πέστε μου συναγωνιστές τι παίζει με relief?
Παίζει εκτόνωση εκεί;
Άσε μας ρε παίχτη, ενωμένοι και να ενημερωνόμαστε και πούτσες μπλε.Μάγκες να είμαστε ενωμένοι και να ενημερωνόμαστε μεταξύ μας
Αφού μας αρέσει αυτό το άθλημα να παίρνουμε όσο το δυνατόν περισσότερα
Καλά??? στην Βανα είναι η Δήμητρα? Συνολικά πως είναι πέραν απο τα βυζια?αν θες βυζιά τέτοια που δεν έχεις ξαναδεί στην ζωή σου πέρνα με δημητρα