Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (3 μέλη και 21 επισκέπτες)

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.451
Πόντοι
3.786
Καλησπέρα. Δεν είμαι πολύ έμπειρος στον χώρο. Αλλά μπορώ να απαντήσω σε αυτήν την ανάρτηση. Μπορείς να κλείσεις ονομαστικα μια κοπέλα από το τηλέφωνο και να αποφεύγεις το σαλόνι στο οποίο κάθονται οι κοπέλες που δουλεύουν και πολλές φορές και άλλα άτομα.

Καλησπερα,ειμαι καινουργιος γενικα και ηθελα να ρωτησω αν στα μασατζιδικα υπαρχει ιδιοτικωτητα. Τυπου δν ξερω υπαρχει δωματιο αναμονης οπου εκει περιμενουν και αλλοι? ή μπαινεις κατευθειαν κλπ
Τα μασατζίδικα πλην εξαιρέσεων είναι διακριτικά.Και ραντεβού να έχεις κλείσει,θα κάτσεις για λίγο στο σαλόνι για να δεις και τις άλλες κοπέλες,το οποίο είναι καλό για να δεις ποιες σου αρέσουν για να κλείσεις τις επόμενες φορές ραντεβού.Όμως δεν υπάρχει άλλος παίχτης στο σαλόνι,δεν είναι άβολη κατάσταση.

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.288
Πόντοι
7.195
Τα μασατζίδικα πλην εξαιρέσεων είναι διακριτικά.Και ραντεβού να έχεις κλείσει,θα κάτσεις για λίγο στο σαλόνι για να δεις και τις άλλες κοπέλες,το οποίο είναι καλό για να δεις ποιες σου αρέσουν για να κλείσεις τις επόμενες φορές ραντεβού.Όμως δεν υπάρχει άλλος παίχτης στο σαλόνι,δεν είναι άβολη κατάσταση.
Μπορεί να τύχει κα΄ποιος "περαστικός"! Η "σερίφησσα" (αν υπάρχει) με διακριτικότητα θα σε οδηγήσει πίσω από το παραβάν, σε ένα μικρό σαλονάκι, για να αποφευχθούν αδιάκριτα βλέμματα...

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.288
Πόντοι
7.195
Παιδια σκεφτομαι να δοκιμασω dames... Αξιζει η κοιταν να σε ξεπεταξουν και κλαις τα λεφτα?
Δοκίμασε δίδυμο! Στα 90 Ευρώ με δύο γυναίκες είναι VFM (ValueForMoney)...Καλή τιμή...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έκλεισε του Ευόσμου
Περικοπές; Δεν πάνε καλά οι δουλειές;

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.288
Πόντοι
7.195
Στο δεύτερο πήγα Εγνατίας... Τώρα μπορεί να τύχαμε τις πιτσιρικες. Γιατί με είπαν δουλεύουν και άλλες....
Εγνατίας που ακριβώς; Σε ποιο ύψος; Μήπως μιλάς για το "Relax" (Εγνατίας 112) σε όροφο;

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.288
Πόντοι
7.195
Τα γνωστά φίλε μου . Τίμια , το πάει καλά γενικά . Είναι μια επιλογή η οποία δεν θα σε κάνει να κλάψεις ποτε το πενηντάρικο . Λίγο λιγότερο βάψιμο θα ήθελα αλλα αυτό είναι προσωπική άποψη
Αν θέλεις λίγο λιγότερο βάψιμο, όπως γράφεις, δεν θα θέλεις καμία απ' αυτές...Γιατί χωρίς, μετρημένες μόλις στα δάχτυλα του ενός χεριού, βλέπονται...

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.288
Πόντοι
7.195
Πρόστυχη φάτσα, λίγα παραπάνω κιλά, στα του μασάζ είναι αρκετά δυνατό και ίσως άγαρμπο για τα γούστα μου...στον φραπέ είναι καλούτσικη με αρκετό φτύσιμο με δόση αερόπιπας...Δεν σε κοροϊδεύει στον χρόνο, οπότε ανάλογα τα γούστα μπορεί και να είσαι ευχαριστημένος. Για εμένα η καλύτερη σχετικά, αν κι επίσης τσουπωτή, είναι η Ελίνα
Υπήρχε μία Αντριάννα στο Crystal! Μιλάμε για την ίδια; "Μπαμπάτσικη", με βυζάρες. ξανθιά...

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.288
Πόντοι
7.195
Καλησπερα,ειμαι καινουργιος γενικα και ηθελα να ρωτησω αν στα μασατζιδικα υπαρχει ιδιοτικωτητα. Τυπου δν ξερω υπαρχει δωματιο αναμονης οπου εκει περιμενουν και αλλοι? ή μπαινεις κατευθειαν κλπ
Υπάρχει συνήθως ένας μικρός χώρος αναμονής (πίσω από ένα παραβάν), περιμένεις να εμφανιστούν μπροστά σου οι κοπέλες (τις "φωνάζει" η "σερίφησα" και αποφασίζεις...

Left33

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
31
Πόντοι
0
Υπήρχε μία Αντριάννα στο Crystal! Μιλάμε για την ίδια; "Μπαμπάτσικη", με βυζάρες. ξανθιά...
Δεν το γνωρίζω, αν κι αυτή στο massagio μεταγραφή πρέπει να είναι γιατί ήρθε μετά την μεταφορά τους στην Β. Όλγας

Diavatis

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2019
Like
34
Πόντοι
0
Καλησπέρα μαγκες
Μόνο στο vanα εχω πάει εξαιρετικές όλες τους

Diavatis

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2019
Like
34
Πόντοι
0
Δεν το γνωρίζω, αν κι αυτή στο massagio μεταγραφή πρέπει να είναι γιατί ήρθε μετά την μεταφορά τους στην Β. Όλγας
Εγώ τόσες φορές που πήγα μια φορά μόνο συνάντησα έναν συναγωνιστή

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.451
Πόντοι
3.786
Καλησπέρα μαγκες
Μόνο στο vanα εχω πάει εξαιρετικές όλες τους
Γράψε μια συνοπτική κριτική για την εμφάνιση και τις υπηρεσίες τους σε μασάζ και εκτόνωση.Πολύ γενικό και αόριστο αυτό που γράφεις.

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.390
Πόντοι
736
Γράψε μια συνοπτική κριτική για την εμφάνιση και τις υπηρεσίες τους σε μασάζ και εκτόνωση.Πολύ γενικό και αόριστο αυτό που γράφεις.
Ρε φίλε ο τύπος είναι γραμμένος πέντε χρόνια εδώ μέχρι σήμερα είχε δύο μηνύματα κι άλλα τρία έγραψε σήμερα. Ότι και να γράψει για μένα είναι αναξιόπιστος.
Καταρχάς έχει πάει μόνο εκεί άρα δεν έχει μέτρο σύγκρισης. Της θεωρεί όλες εξαιρετικές όποτε μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα και μόνο απ’ αυτό

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.451
Πόντοι
3.786
Ρε φίλε ο τύπος είναι γραμμένος πέντε χρόνια εδώ μέχρι σήμερα είχε δύο μηνύματα κι άλλα τρία έγραψε σήμερα. Ότι και να γράψει για μένα είναι αναξιόπιστος.
Καταρχάς έχει πάει μόνο εκεί άρα δεν έχει μέτρο σύγκρισης. Της θεωρεί όλες εξαιρετικές όποτε μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα και μόνο απ’ αυτό
Σωστά.Επίσης ακόμα και εκεί μόνο αν πήγαινε,θα μπορούσε να αξιολογήσει τις κοπέλες συγκριτικά μεταξύ τους.Δε γίνεται να είναι όλες εξαιρετικές.Promo alert!

Diavatis

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2019
Like
34
Πόντοι
0
Με Θεώνη έχω περάσει τέλεια
Δυνατό Μασαζ
Άφηνε γλύψιμο στα βυζια
Πολύ όμορφη εκτόνωση
Μου τον έγλυψε και λίγο

Diavatis

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2019
Like
34
Πόντοι
0
Όταν κατεβαίνω Αθήνα,συνήθως μένω caravel πάντα παίρνω Μασαζ με εκτόνωση στο δωμάτιο
Υπάρχει μεγάλη ποικιλία

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom