level1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.767
- Πόντοι
- 481
Αααα οκ δεν ήξερα ότι είχε και δεύτερο.Στο δεύτερο πήγα Εγνατίας... Τώρα μπορεί να τύχαμε τις πιτσιρικες. Γιατί με είπαν δουλεύουν και άλλες....
Αααα οκ δεν ήξερα ότι είχε και δεύτερο.Στο δεύτερο πήγα Εγνατίας... Τώρα μπορεί να τύχαμε τις πιτσιρικες. Γιατί με είπαν δουλεύουν και άλλες....
υπάρχει και δεύτερο;Στο δεύτερο πήγα Εγνατίας... Τώρα μπορεί να τύχαμε τις πιτσιρικες. Γιατί με είπαν δουλεύουν και άλλες....
Αφροδίτη???? Θα έχει κάνα 2 χρόνια π έφυγε η ΑφροδίτηΤελικά κανείς Μαριάννα? Τελευταία είχα πάρει Αφροδίτη αλλά θέλω μια πιο πιτσιρίκα...
Ε πως 2 χρόνια, πριν κανα δίμηνο έγινε....Αφροδίτη???? Θα έχει κάνα 2 χρόνια π έφυγε η Αφροδίτη
Καθόλου απίθανο να μετονομάσανε κάποια σε ΑφροδίτηΑφροδίτη???? Θα έχει κάνα 2 χρόνια π έφυγε η Αφροδίτη
Αν έχεις επαφή γνωρίζεις αν μετακομίσεις στην Αλάσκα σαν κ του λόγου σου π να ξέρειςΚαθόλου απίθανο να μετονομάσανε κάποια σε Αφροδίτη
Κανε μία περιγραφή της ΑφροδίτηςΕ πως 2 χρόνια, πριν κανα δίμηνο έγινε....
Εκεί δεν έχει ούτε κρεβάτι για μασάζΕπίσκεψη σήμερα μεσημέρι περί τις 13:00 στο Τζέσυ σπα μοναστηριού 52 βρήκα ένα ψηλό μελαχρινό μωρό μόλις είχε πάει για δουλειά! Ολγα με είπε ελληνίδα! 60€ έκανα ντουλάπι και είχαμε δυνατό χειρογλυκανο γύρω στα 20 λεπτά τα δούλεψε καλά τίμια βέβαια ήταν κάινουρια και κάπως ντροπαλή αλλά καλούτσικα τα ρούφηξε όλα και έφυγε καλημέρα κακός στο μπάνιο να τα ξεπλύνει! Για φουλ με είπε 80€
Κ μετά το ολίγολεπτο διάλειμμαΕ πως 2 χρόνια, πριν κανα δίμηνο έγινε....
Πάρε τηλ και ρώτα ρε φίλεΠαιδια καλησπερα...διευθυνση το elegance?
Όπως ακριβώς το είπες καμία πρόταση για κρυσταλκαλημερα,καμμια προταση για crystal
Η γνωστή κλασική Νεφέλη του κρύσταλ; Ακόμα μασαζάρει αυτό το κορίτσι;Εχει κανεις προσφατη εμπειρια με Νεφελη απο κρυσταλ?
Να δωσει τα φωτα του παρακαλω!
Δράττομαι της ευκαιρίας φιλε παπατζη.Εχει κανεις προσφατη εμπειρια με Νεφελη απο κρυσταλ?
Να δωσει τα φωτα του παρακαλω!
Ναι έχουν ανοίξει στην Εγνατία. Μην φανταστείς διαμέρισμα είναι...υπάρχει και δεύτερο;
Αν λες Μαριάννα από luxuri μην φανταστείς τρελά πράγματα.. ένα απλό φραπέ....Τελικά κανείς Μαριάννα? Τελευταία είχα πάρει Αφροδίτη αλλά θέλω μια πιο πιτσιρίκα...
Απλά δεΑλήθεια?Χαχα..αυτή η μπατζολα ..εγώ δλδ έχω όλα τα στοιχεία σου ..ονοματεπώνυμα..τηλέφωνα καταχώρησης μασάζ..τα πάντα..θυμάσαι κάτι γούστα παράξενα με μικρά αγοράκια που έλεγες ρε ανωμαλε...
Ε,για θυμήσου..