Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (3 μέλη και 43 επισκέπτες)

tsarlatanos77

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
328
Πόντοι
21
Καλησπέρα μάγκες
Πρωτοκανα με μαγκυ σε Βάνα το 18
Με γυφτάκι έμοιαζε αλλά καλή
Μου έβαλε και δάχτυλο
η μαγκι φίλε ήταν η κορυφή της κορυφής στα μασατζιδηκα όλα

Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
608
Πόντοι
81
καλησπέρα στην παρεα εχουμε κανανα νεο απο Λυδια που ηταν στο λουξαρι η έστω κάποιο σοσιαλ της ???? (αυτό σε pm οχι δημόσια... δεν θελουμε να εκθεσουμε καμια ουτε να παρενοχλήσουμε μονο να καμαρωνουμε χαχαχα )
δεν μπορει να χάνονται τετοια κομμάτια ετσι !!!!!!!!!!! κρίμα ....
Μακράν η καλύτερη για έμενα
πας στα μαγαζια και ειναι ντυμένες σαν να ειναι σε καμπαρέ , οχι ρε κοριτσια ετσι για να χαλαρώσουμε ερχόμαστε οχι για να πιουμε ποτο ???
Η εμφανιση δεν μετραει αλλα το τι κανεις μεσα στο δωματιο , δεν λεω να εισαι ομορφη (αν και σχετικο για τον καθενα μας ) αλλα οχι αυτο το χαλι ρε κοριτσια σκετο καμπαρε είστε.... και το οξύμωρο της υποθέσεις ειναι οτι μεσα αν σας πουν κατι το παίζεται παπαδιές ( και να και δεν ξερω και θα δουμε και ισως την αλλη φορα και εχω σχεση και εχω περιοδο ...........) στο σαλονι μουνια βυζια ολα εξω και στο δωμάτιο ολα κλειδωμένα!!!!!!!!!
Γι αυτο ψαχνω την Λυδια εξω εβλεπες μια κοπελίτσα που οτι ειχε να στο πει ηταν στο δωματιο και μονο εκει ακομα και το ΟΧΙ σε κατι ειχε τον τροπο της χωρις να σε χαλαει οπως καποτε ηταν και η Μάγκι στην Βανα αλλα και αυτη παει...
Δεν ξερω αν εχετε να προτείνεται καμια αλλη στα γουστα μου που ανεφερα που ειναι σε καποιο απο τα μαγαζια και μπορεί να μου διέφυγε .
Ευχαριστω εκ των προτέρων .

Τελευταία τροποποίηση:

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.614
Πόντοι
736
Με Θεώνη έχω περάσει τέλεια
Δυνατό Μασαζ
Άφηνε γλύψιμο στα βυζια
Πολύ όμορφη εκτόνωση
Μου τον έγλυψε και λίγο
Παλικάρι μου είσαι βλάκας ή κάνεις τον βλάκα; Σε μαγαζί που επίσημα μόνο σαν τον παίζει κάθεσαι και γράφεις ότι η άλλη σου τον έγλειψε κιόλας;;; 25 χρόνια καλά ήσουν τόσα χρόνια στην τρύπα σου και δεν μιλούσες και δεν έγραφες τίποτα…

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.614
Πόντοι
736
Όταν κατεβαίνω Αθήνα,συνήθως μένω caravel πάντα παίρνω Μασαζ με εκτόνωση στο δωμάτιο
Υπάρχει μεγάλη ποικιλία
Αφού πάντα παίρνεις μασάζ με εκτόνωση δε σε είδα να γράφεις κατι στο νημα «σεξ μασάζ στο σπίτι»

Όλα στη φαντασία σου είναι

mr migiagki

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2022
Like
351
Πόντοι
21
καλησπέρα στην παρεα εχουμε κανανα νεο απο Λυδια που ηταν στο λουξαρι η έστω κάποιο σοσιαλ της ???? (αυτό σε pm οχι δημόσια... δεν θελουμε να εκθεσουμε καμια ουτε να παρενοχλήσουμε μονο να καμαρωνουμε χαχαχα )
δεν μπορει να χάνονται τετοια κομμάτια ετσι !!!!!!!!!!! κρίμα ....
Μακράν η καλύτερη για έμενα
πας στα μαγαζια και ειναι ντυμένες σαν να ειναι σε καμπαρέ , οχι ρε κοριτσια ετσι για να χαλαρώσουμε ερχόμαστε οχι για να πιουμε ποτο ???
Η εμφανιση δεν μετραει αλλα το τι κανεις μεσα στο δωματιο , δεν λεω να εισαι ομορφη (αν και σχετικο για τον καθενα μας ) αλλα οχι αυτο το χαλι ρε κοριτσια σκετο καμπαρε είστε.... και το οξύμωρο της υποθέσεις ειναι οτι μεσα αν σας πουν κατι το παίζεται παπαδιές ( και να και δεν ξερω και θα δουμε και ισως την αλλη φορα και εχω σχεση και εχω περιοδο ...........) στο σαλονι μουνια βυζια ολα εξω και στο δωμάτιο ολα κλειδωμένα!!!!!!!!!
Γι αυτο ψαχνω την Λυδια εξω εβλεπες μια κοπελίτσα που οτι ειχε να στο πει ηταν στο δωματιο και μονο εκει ακομα και το ΟΧΙ σε κατι ειχε τον τροπο της χωρις να σε χαλαει οπως καποτε ηταν και η Μάγκι στην Βανα αλλα και αυτη παει...
Δεν ξερω αν εχετε να προτείνεται καμια αλλη στα γουστα μου που ανεφερα που ειναι σε καποιο απο τα μαγαζια και μπορεί να μου διέφυγε .
Ευχαριστω εκ των προτέρων .
Ρε αδελφέ όντως τώρα ; Κάθεσαι και ψάχνεις σοσιαλ της ; Ποσό κριντζ. Η κοπέλα σταμάτησε. Για πιο λόγο να μπεις στην προσωπική της ζωή; Και οποιαδήποτε άλλης κοπέλας που δουλεύει σε τέτοιο κατάστημα. Η εχεμύθεια είναι πάνω από όλα. Θα σε άρεσε να σε πετύχαιναν με την οικογένεια σου έξω μια από αυτές τις κοπέλες και να λέγανε ποτέ θα μας ξαναερθεις ; Ας σεβαστούμε το ότι σταμάτησε και ας σεβαστούμε την προσωπική ζωή του καθενός. Επειδή είχα εξαίρετη σχέση με την Λύδια η κοπέλα θέλει την ησυχία της από όλο αυτό. Έφυγε στην πόλη της.

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
3.589
Πόντοι
456
Ρε αδελφέ όντως τώρα ; Κάθεσαι και ψάχνεις σοσιαλ της ; Ποσό κριντζ. Η κοπέλα σταμάτησε. Για πιο λόγο να μπεις στην προσωπική της ζωή; Και οποιαδήποτε άλλης κοπέλας που δουλεύει σε τέτοιο κατάστημα. Η εχεμύθεια είναι πάνω από όλα. Θα σε άρεσε να σε πετύχαιναν με την οικογένεια σου έξω μια από αυτές τις κοπέλες και να λέγανε ποτέ θα μας ξαναερθεις ; Ας σεβαστούμε το ότι σταμάτησε και ας σεβαστούμε την προσωπική ζωή του καθενός. Επειδή είχα εξαίρετη σχέση με την Λύδια η κοπέλα θέλει την ησυχία της από όλο αυτό. Έφυγε στην πόλη της.
δεν βλεπεις τον μαλακα....18 χρονια εδω μεσα με ουτε 150 μηνυματα!
Ποσο ανοητος μπορει να εισαι για να ζητας τετοια πραγματα δημοσια?
Ποσο cringe μπορεις να γινεις για να ζητας προσωπικες πληροφοριες απο κοπελα μαγαζιου?

Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
608
Πόντοι
81
Ποιος σε είπε το το να έχεις σοσιαλ είναι μόνο για να ενοχλείς. Το ενδιαφέρον για ένα άνθρωπο δεν είναι μόνο το σεξ . Εσύ οποίες έχεις τις παρενοχλης δηλαδή.???...... Αν είχα τέτοιο σκοπό δεν θα μιλούσα έτσι για την κοπέλα . Ούτε έχω δώσει τέτοιο δικαίωμα από τα λεγόμενα μου τόσο καιρό άρα πριν μιλήσεις σκέψου......

Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
608
Πόντοι
81
δεν βλεπεις τον μαλακα....18 χρονια εδω μεσα με ουτε 150 μηνυματα!
Ποσο ανοητος μπορει να εισαι για να ζητας τετοια πραγματα δημοσια?
Ποσο cringe μπορεις να γινεις για να ζητας προσωπικες πληροφοριες απο κοπελα μαγαζιου?
Τι λες βρε νούμερο για εμένα .... Το ότι έχουμε αλλά ενδιαφέροντα στην ζωή μας που όλη μέρα ξημερωνοβραδιαζεσαι εδώ μέσα διαβάζοντας κριτικές και παίζοντας το πουλί σου μιλάς κιόλας που έχεις πάρει όλα τα threads παραμαζομα και λες ότι σου κατέβει.... Πάνε δούλεψε να δεις πως είναι

mr migiagki

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2022
Like
351
Πόντοι
21
Ποιος σε είπε το το να έχεις σοσιαλ είναι μόνο για να ενοχλείς. Το ενδιαφέρον για ένα άνθρωπο δεν είναι μόνο το σεξ . Εσύ οποίες έχεις τις παρενοχλης δηλαδή.???...... Αν είχα τέτοιο σκοπό δεν θα μιλούσα έτσι για την κοπέλα . Ούτε έχω δώσει τέτοιο δικαίωμα από τα λεγόμενα μου τόσο καιρό άρα πριν μιλήσεις σκέψου......
Εγώ δεν ζητάω καμίας κοπέλας. Δεν ζητάς απλά. Σεβασου το γεγονός ότι για να μην στο έχει δώσει δεν σε εμπιστεύεται. Και δεν μιλαω μόνο για εσένα αλλά γενικά. Το έχεις ξαναζητήσει πριν λίγες σελίδες είναι γραμμένο. Δεν ενοχλείς κοπελα με τον οποιοδήποτε τρόπο εκτός του χώρου. Αν σε έχει δώσει αυτή κάποιο σοσιαλ της, κάποιο τηλεφωνο της πάω πάσο.

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
3.589
Πόντοι
456
Τι λες βρε νούμερο για εμένα .... Το ότι έχουμε αλλά ενδιαφέροντα στην ζωή μας που όλη μέρα ξημερωνοβραδιαζεσαι εδώ μέσα διαβάζοντας κριτικές και παίζοντας το πουλί σου μιλάς κιόλας που έχεις πάρει όλα τα threads παραμαζομα και λες ότι σου κατέβει.... Πάνε δούλεψε να δεις πως είναι
Αδερφε με ολο τον σεβασμο... αλλα αν σε 18 χρονια εδω μεσα δεν ξεπερασες τα 1000 μηνυματα....(οχι τα 1000 μηνυματα δεν ειναι κριτηριο αλλα ειναι ενα νουμερο με λογικη στα 18 ετη ) τοτε εισαι εδω μονο για να αντλεις πληροφοριες στο ΄΄τζαμπα΄΄!!!
Αμα σε 18 χρονια δεν βρηκες χρονο να γραψεις κατι παραπανω... τοτε μαλλον δεν εχεις χρονο ουτε για γαμησια και μασαζ!
Εκτος και αν ειμαι εγω αυτος που λεει τα πραγματα λαθος!Και εσυ που ζητας τα social media της εκαστοτε κοπελας εισαι ο σωστος!
δεν ειμαι εδω για να σε κρινω αλλα να ξερεις οταν λες και γραφεις μαλακιες δημοσια ... Να δεχεσαι και την κριτικη! και την λογοκρισια!!!!!

Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
608
Πόντοι
81
Αδερφε με ολο τον σεβασμο... αλλα αν σε 18 χρονια εδω μεσα δεν ξεπερασες τα 1000 μηνυματα....(οχι τα 1000 μηνυματα δεν ειναι κριτηριο αλλα ειναι ενα νουμερο με λογικη στα 18 ετη ) τοτε εισαι εδω μονο για να αντλεις πληροφοριες στο ΄΄τζαμπα΄΄!!!
Αμα σε 18 χρονια δεν βρηκες χρονο να γραψεις κατι παραπανω... τοτε μαλλον δεν εχεις χρονο ουτε για γαμησια και μασαζ!
Εκτος και αν ειμαι εγω αυτος που λεει τα πραγματα λαθος!Και εσυ που ζητας τα social media της εκαστοτε κοπελας εισαι ο σωστος!
δεν ειμαι εδω για να σε κρινω αλλα να ξερεις οταν λες και γραφεις μαλακιες δημοσια ... Να δεχεσαι και την κριτικη! και την λογοκρισια!!!!!
Ρε φίλε είσαι εδώ 15 μερες και νομίζεις ότι το σάιτ σου ανήκει μην γίνεσαι ενοχλητικός για να παίρνεις συμμετοχή. Εδώ μέσα για αυτό δεν γράφω γιατί υπάρχουν κάποιο εδώ μέσα που το παίζουν έξυπνοι σαν και εσένα το ότι μπορεί να αναφέρουμε κάτι δεν σημαίνει ότι το εννοούμε κιόλας η δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτό διάβασε όλο το αρχικό μήνυμα και μετά θα καταλάβεις τι νόημα του μην μένεις μόνο εκεί που μπορείς να μιλήσεις......

bahas19

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2023
Like
34
Πόντοι
0
Καλημέρα αδερφια..
κατι καλο ανατολικά παιζεί?
Ευχαριστώ πολυ

Fortouzii

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2023
Like
84
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Η Ξένια η ψιλη η νταρντανα που δουλευε μονη της σε airbnb σταματησε? Γνωριζει κανεις?

Diavatis

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2019
Like
34
Πόντοι
0
Παλικάρι μου είσαι βλάκας ή κάνεις τον βλάκα; Σε μαγαζί που επίσημα μόνο σαν τον παίζει κάθεσαι και γράφεις ότι η άλλη σου τον έγλειψε κιόλας;;; 25 χρόνια καλά ήσουν τόσα χρόνια στην τρύπα σου και δεν μιλούσες και δεν έγραφες τίποτα…
Κύριε πανιβλακα
Άνεργε

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.614
Πόντοι
736
dames στην Ολγας. εχει κ αλλα. ειναι ομως πριβε. μη με ρωτας, ουτε εγω μπαινω...
Ποιο είναι πριβέ ρε φίλε?
Το dames? Και η κουτσή Μαρία άμα ήταν λεσβία θα πήγαινε να γαμήσει εκεί. Απλά να προσέχετε γιατί μου έχει πει η κοπέλα που δούλευε εκεί ότι η τύπισσα που το έχει σκεφτόταν να βάλει κάμερα ή μικρόφωνο στα δωμάτια για να μην τρώνε λεφτά οι γυναίκες. Για να μην κάνουν παραπάνω και δεν το δηλώνουν.
Προσωπικά δεν υπάρχει περίπτωση να πάω μετά απ’ αυτό
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλησπέρα. Η Ξένια η ψιλη η νταρντανα που δουλευε μονη της σε airbnb σταματησε? Γνωριζει κανεις?
Η ξένια που ξέρουμε όλοι είναι μετρίου αναστήματος χυμώδης. Η συγκεκριμένη δε σταμάτησε αλλά κάνει διαλείμματα. Η ψηλή νταρντάνα που ψάχνεις εσύ δεν ξέρω

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.614
Πόντοι
736
@Diavatis Κάνε το προμοτάρισμα σου και όλα καλά. Το ποιος είναι βλάκας είναι πανθομολογούμενο. Όσο για το άνεργος όντως αν θεωρείς εργασία το να προωθείς κοπέλες και μαγαζιά ναι είμαι άνεργος

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom