Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (5 μέλη και 36 επισκέπτες)

Black japan

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Like
28
Πόντοι
0
Πήγα κουκογιαννη πριν κάνα 6μηνο. Έχει τηλ στο ινστα. Περιοχή εύοσμου. Στο μασάζ λίγα πράγματα , στο γύρισμα τον πήρε στο στόμα χωρις να το ζητήσω, πότε μάλλον είναι στις παροχές τις στάνταρ. Ωραία πέρασα. Για παραπάνω μου υποσχέθηκε στο δεύτερο ραντεβού αλλά ποτέ δε ξαναπήγα καθότι από επαρχία θέλω άλλη εμπειρία κάθε φορα.
Ωραιος φιλε μου.ποση ώρα ηταν η συνάντηση;;και πόσο ηταν η τιμη;;

djgatos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
488
Πόντοι
21
Οι εξετάσεις που παραθέτεις δεν είναι καν καλλιέργειες είναι τεστ dna. Το αποτέλεσμα του levlel είναι απο καλλιέργεια σπέρματος, αλλή μέθοδος άλλο κόστος, αλλός εξοπλισμος και πιθανότατα άλλη χώρα. Στις συγκεκριμένες, δεν εξετάζεται καν το σπέρμα αλλά τα ούρα, φαρυγγικό έκκριμα και πρωκτικό έκκριμα. Πιθανότατα, οχι σίγουρα όμως, αναφέρεται σε γυναίκα ή ομοφυλόφιλό-αμφιφυλόφιλο που την γλεντάει την πίσω πόρτα.
Ξαναλέω, δεν παίρνω θέση για το περιστατικό καθώς η ιστορία του φίλου βρίθει ανακριβειών, όπως πολύ σωστα παρατήρησαν οι συναγωνιστές @ΦΑΚΙΡΗΣ και @John_282. Επίσης αντί να παραθέσει ο @level1991 φωτό με κρυμμένα τα προσώπικά του στοιχεία (που πάλι δεν αποδύκνει τίποτε γιατί θα μπορούσαν αν είναι αλλουνού εξετάσεις) τα δακτυλογάφησε. Πολλά δεν κολλάνε, ως εδώ συμφωνούμε...
Αλλά δεν μπορώ να κατηγορήσω ούτε το κατάστημα ότι ευθύνεται, ούτε τον άνθρωπο ότι ψεύδεται για το ότι κόπου κάπως κόλλησε κάτι, χωρίς αποδείξεις. Ανήκουμε στον δυτικό πολιτισμό damned. Αν είναι να φέρουμε μουλάδες να μας κυβερνάνε...
Όλο το σχόλιο μου ξεκίνησε απο το γεγονός ότι ύπαρχει τρόπος μετάδοσης των γεννητικών χλαμυδίων, μέσω της στοματικής οδού ακόμα και με προφυλάκτικο. Θεώρησα ότι οι συναγώνιστές πρέπει να το ξέρουν, τίποτε άλλο.
Τώρα γιατί πήρε τόσο έκταση η κουβέντα δεν καταλαβαίνω. Αντιλαμβάνομαι το δικό μου κομμάτι της ευθύνης που είμουν κάπως εριστικός απέναντι σου σε κάποιο post και ζητώ συγνώμη γιατί ήταν αχρείαστο.
Ας ακούσουμε την συμβουλή του @KavliarisJohn και ας το αφήσουμε πίσω μας, καθώς το νήμα προορίζεται για άλλη χρήση...
Εχεις δίκηο γιατρέ μου. Τα σέβη μου.

djgatos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
488
Πόντοι
21
Γιατί δεν απάντησες στο μήνυμα μου να μου έρθει ειδοποίηση;
Πίστευες δεν θα τη δω τη μαλακία που έγραψες και θα περάσει έτσι;
Δουλεύω στον χώρο της υγείας πάνω από 20 χρόνια δεν έχεις ιδέα τι λες. Μην με αναγκάσεις να σε εξευτελίσω. Θα σου πω πολύ ευγενικά ότι κάθε ιατρός, ανάλογα το ιστορικό του ασθενούς, την συμπτωματολογία και τα δημογραφικά χαρακτηριστικά (ηλικία, φύλο κλπ) γράφει τις εξετάσεις που θεωρεί απαραίτητες.
Δεν θα πεις εσύ ο επικίνδυνα ανόητος, ο άσχετος με τον χώρο της υγείας, στον ιατρό τι πρέπει να γράψει γιατί αλλιώς θα τον καταγγείλεις, επειδή γκουκλαρες μια μαλακία.
Η πραγματικότητα είναι συγκεκριμένη και δεν μπορείς να την επινοήσεις εσύ για να πείσεις εμάς...
Γιατρέ (σοβαρά όχι ειρωνικά), καλά το κατάλαβα από προηγούμενο post σου. Νομίζω τώρα με επιβεβαιώνεις.
Πάντως να είσαι καλά και να μας γράφεις κάποια πράγματα να μας ξεστραβώνεις.

Leopard80

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2011
Like
144
Πόντοι
1
Ωραιος φιλε μου.ποση ώρα ηταν η συνάντηση;;και πόσο ηταν η τιμη;;
Πλέον είναι ανατολικά,κοντά Συνδίκα.Δεν αξίζει σαν τεκές είναι μέσα . Διάρκεια μισή ώρα το πολύ, με εκτόνωση στο στόμα μέτριο μασάζ μέτρια πίπα στα 60€

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
1.703
Πόντοι
201
Πέρασμα προ ολίγων ημερών από κρυσταλ. Προτιμήθηκε μπελλα. Στα του αγώνα:

1ο μέρος ικανοποιητικό, ούτε χάδια, ούτε κάτι ιδιαίτερο. Τίμια αρκετά μπορώ να πω.

2ο μέρος πολύ καλό μπορώ να πω ! Ξέρει να σε καυλωνει... Για μένα θετικό ότι το έχει και με τ προστυχολογα μιας και μ αρέσουν αρκετά στο όλο σκηνικό.

Θα προτιμηθεί ξανά σίγουρα
Βλεπεις τι κανει ο ανταγωνισμός αδερφε. Στο βενους ελεγε συν 10 για μπλουζα και συν 10 για παντελονι. Τωρα παρε τα αρχιδια μου νατασακι. Και προστυχολογα θα λες και θα βαλεις και δαχτυλα στον καταλογο και ολα. Που θες κοιλιακους. Αρκουδιαρα.

giannis_alefragkis

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2015
Like
311
Πόντοι
21
Ξέρουμε αν η Ρουμπινί από Crystal βιζιταρει? Πέρασα αυτή τη βδομάδα και ξετρελαθηκα...

giannis

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2015
Like
420
Πόντοι
21
Πλέον είναι ανατολικά,κοντά Συνδίκα.Δεν αξίζει σαν τεκές είναι μέσα . Διάρκεια μισή ώρα το πολύ, με εκτόνωση στο στόμα μέτριο μασάζ μέτρια πίπα .
τοσο χαλια φιλε? σεξ με τιποτα? κανα βυζι σε αφηνει να πιασεις?

Τελευταία τροποποίηση:

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.499
Πόντοι
216
Η Κατερινούλα στην Μαριάννα τι φάση?