Σκαλοπατάκιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 256
- Πόντοι
- 21
Καλησπέρα! Θα ανοίξει παράρτημα το λούξουρι στη Λάρισα και θα έχει κοπέλες από Θεσσαλονίκη. Ποια από αυτές που δουλεύουν στη Θεσσαλονίκη μου προτείνετε ?
Τίποτε πηγαινε παρακάτω,πετσέτα!!Εδώ τι παίζει ξέρει κανείς;;;
ποιο ειναι το προφιλ της Κουκογιαννη?
η Βαλέρια είναι αυτή που έχει το μαγαζί;καλησπέρα πέρασα από ελεγκανς με σοφία και μετά φαινια τέλειες και η δυο κόστος 70. αλλά αυτή η Βαλέρια ρε παιδί μου φορούσε ένα ολόσωμο άσπρο κορμάκι τα βυζιά της παραλίγο να το σκίσουν και να πεταχτούν έξω θέλω πολύ να την έσκιζα αυτήν
Αμα τα σκασεις χοντρα τρωςκαλησπέρα πέρασα από ελεγκανς με σοφία και μετά φαινια τέλειες και η δυο κόστος 70. αλλά αυτή η Βαλέρια ρε παιδί μου φορούσε ένα ολόσωμο άσπρο κορμάκι τα βυζιά της παραλίγο να το σκίσουν και να πεταχτούν έξω θέλω πολύ να την έσκιζα αυτήν
Επιβεβαιώνω.Αμα τα σκασεις χοντρα τρως
ποιο ειναι το προφιλ της Κουκογιαννη?
Πήγα κουκογιαννη πριν κάνα 6μηνο. Έχει τηλ στο ινστα. Περιοχή εύοσμου. Στο μασάζ λίγα πράγματα , στο γύρισμα τον πήρε στο στόμα χωρις να το ζητήσω, πότε μάλλον είναι στις παροχές τις στάνταρ. Ωραία πέρασα. Για παραπάνω μου υποσχέθηκε στο δεύτερο ραντεβού αλλά ποτέ δε ξαναπήγα καθότι από επαρχία θέλω άλλη εμπειρία κάθε φορα.Καλησπερα Συνάδελφοι.Μου βγαζει μια fititria28 thess. Και μια Νικολετα Κουκουγιανη μηπως πηγε καποιος να δωσει πληροφορίες;;;
Μήπως είναι η τέως Αλεξάνδρα της Μαριάννας ;Έχουνε κάποια περιγραφή της Φαίης από Βάνα..... ηλικία και ότι αλλο
Καλημερα εχασα το τηλ απο ελεγκενς το εχεις μηπβς ;Επιβεβαιώνω.
Τιμή;Πήγα κουκογιαννη πριν κάνα 6μηνο. Έχει τηλ στο ινστα. Περιοχή εύοσμου. Στο μασάζ λίγα πράγματα , στο γύρισμα τον πήρε στο στόμα χωρις να το ζητήσω, πότε μάλλον είναι στις παροχές τις στάνταρ. Ωραία πέρασα. Για παραπάνω μου υποσχέθηκε στο δεύτερο ραντεβού αλλά ποτέ δε ξαναπήγα καθότι από επαρχία θέλω άλλη εμπειρία κάθε φορα.
Με τα ψυχολογικά της ,πως τα πάει?Πήγα κουκογιαννη πριν κάνα 6μηνο. Έχει τηλ στο ινστα. Περιοχή εύοσμου. Στο μασάζ λίγα πράγματα , στο γύρισμα τον πήρε στο στόμα χωρις να το ζητήσω, πότε μάλλον είναι στις παροχές τις στάνταρ. Ωραία πέρασα. Για παραπάνω μου υποσχέθηκε στο δεύτερο ραντεβού αλλά ποτέ δε ξαναπήγα καθότι από επαρχία θέλω άλλη εμπειρία κάθε φορα.
Καλησπέρα! Θα ανοίξει παράρτημα το λούξουρι στη Λάρισα και θα έχει κοπέλες από Θεσσαλονίκη. Ποια από αυτές που δουλεύουν στη Θεσσαλονίκη μου προτείνετε ?
ΠΆΡΕ ΤΗΝ ΑΤΖΕΛΙΝΑ
Κάτσε να δούμε ποιες θα κατέβουν Λάρισα και συζητάμε για προτάσεις....Καλησπέρα! Θα ανοίξει παράρτημα το λούξουρι στη Λάρισα και θα έχει κοπέλες από Θεσσαλονίκη. Ποια από αυτές που δουλεύουν στη Θεσσαλονίκη μου προτείνετε ?
Δεν μπορώ να βρω το τηλεφωνοτηςΠήγα κουκογιαννη πριν κάνα 6μηνο. Έχει τηλ στο ινστα. Περιοχή εύοσμου. Στο μασάζ λίγα πράγματα , στο γύρισμα τον πήρε στο στόμα χωρις να το ζητήσω, πότε μάλλον είναι στις παροχές τις στάνταρ. Ωραία πέρασα. Για παραπάνω μου υποσχέθηκε στο δεύτερο ραντεβού αλλά ποτέ δε ξαναπήγα καθότι από επαρχία θέλω άλλη εμπειρία κάθε φορα.
Δεν μπορώ να βρω το τηλεφωνοτης
Μπορείς να αναφέρεις διάρκεια μασαζοκαταστασης και τιμή φίλε?Πήγα κουκογιαννη πριν κάνα 6μηνο. Έχει τηλ στο ινστα. Περιοχή εύοσμου. Στο μασάζ λίγα πράγματα , στο γύρισμα τον πήρε στο στόμα χωρις να το ζητήσω, πότε μάλλον είναι στις παροχές τις στάνταρ. Ωραία πέρασα. Για παραπάνω μου υποσχέθηκε στο δεύτερο ραντεβού αλλά ποτέ δε ξαναπήγα καθότι από επαρχία θέλω άλλη εμπειρία κάθε φορα.