miloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.499
- Πόντοι
- 216
priveπου κανει προγραμμα αυτη η Μαριαννα ;
priveπου κανει προγραμμα αυτη η Μαριαννα ;
100 μήνυμα σε 18 χρόνια...Καλησπέρα στην παρέα με έχει κάνει εντύπωση το προφίλ αυτής της κουκογιάννη ς έχουμε καμιά εμπειριστατωμένη άποψη για την κοπέλα για πρώτο δεύτερο μέρος συνεδρίας διαβάζω μέσα στο φόρου μα αλλά βλέπω αναφορές απλώς υπάρχει άποψη για το ποιόν της υπάρχει κανείς που μπορεί να βοηθήσει
Πρεπει να τρεμει η Μπελα τωρα..τι ταπα ηταν αυτη αδερφε..Βλεπεις τι κανει ο ανταγωνισμός αδερφε. Στο βενους ελεγε συν 10 για μπλουζα και συν 10 για παντελονι. Τωρα παρε τα αρχιδια μου νατασακι. Και προστυχολογα θα λες και θα βαλεις και δαχτυλα στον καταλογο και ολα. Που θες κοιλιακους. Αρκουδιαρα.
Ειλικρινά αδερφέ τέτοια κατάντια και τέτοιο ξεπεσμό που έπαθε η κοπέλα ...Βλεπεις τι κανει ο ανταγωνισμός αδερφε. Στο βενους ελεγε συν 10 για μπλουζα και συν 10 για παντελονι. Τωρα παρε τα αρχιδια μου νατασακι. Και προστυχολογα θα λες και θα βαλεις και δαχτυλα στον καταλογο και ολα. Που θες κοιλιακους. Αρκουδιαρα.
100 μήνυμα σε 18 χρόνια...
Είμαι σίγουρος 1000% ότι αν μπω στο προφίλ σου δεν έχεις δώσει ούτε ΜΙΑ πληροφορία ..
ΟΥΤΕ ΜΙΑ !
πάνε και ενημέρωσε μας....
τι λες ρε ΨΩΛΗ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ για δες πριν μιλησεις που μπηκες εχτες και νομιζεις πως εχεις γαμησει ολο τον κοσμο που γαμας με το χαρτζιλίκι του μπαμπα σου οταν εμεις γραφαμε για Βασίλη και Μαγκη και Μαριαννα το πουλακι σου το ειχες μονο για να κατουρας ...... να σεβεσαι εδω μεσα ολους τους συνομιλητες και να μην το παιζεις εξυπνος ..... γιατι φαίνεσαι Βλακας100 μήνυμα σε 18 χρόνια...
Είμαι σίγουρος 1000% ότι αν μπω στο προφίλ σου δεν έχεις δώσει ούτε ΜΙΑ πληροφορία ..
ΟΥΤΕ ΜΙΑ !
πάνε και ενημέρωσε μας....
Μέσος όρος μηνυμάτων σε 18 χρόνια 5.5 μηνύματα ανά έτος...θα σε γλενταω μέχρι να ξανά βγει το ΠΑΣΟΚτι λες ρε ΨΩΛΗ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ για δες πριν μιλησεις που μπηκες εχτες και νομιζεις πως εχεις γαμησει ολο τον κοσμο που γαμας με το χαρτζιλίκι του μπαμπα σου οταν εμεις γραφαμε για Βασίλη και Μαγκη και Μαριαννα το πουλακι σου το ειχες μονο για να κατουρας ...... να σεβεσαι εδω μεσα ολους τους συνομιλητες και να μην το παιζεις εξυπνος ..... γιατι φαίνεσαι Βλακας
Πρεπει να τρεμει η Μπελα τωρα..τι ταπα ηταν αυτη αδερφε..
Τι έγινε ρε μορτιδες. Σας θιξαμε το προιον;Ειλικρινά αδερφέ τέτοια κατάντια και τέτοιο ξεπεσμό που έπαθε η κοπέλα ...
Ειλικρινά να μην συμβεί σε άνθρωπο!
Να μην συμβεί σε άνθρωπο!
Ε ναι..πως θα σηκωσουμε την τιμη τωρα παλι..Τι έγινε ρε μορτιδες. Σας θιξαμε το προιον;
Ποιος είσαι εσύ ρε που θα μου πεις που θα πάρω θέση και που όχι; αυτά τετ α τετ όχι πίσω από οθόνες μπάρμπα...να δεις πόσο εύκολα θα βρεθείς στο πάτωμα....κοπριτη ...φιλαρακι σκεψου μονο οτι την μαμα σου πριν τον πατερα σου μπορει να την ειχα γκομενα και κανε μας την χαρη που περνεις και θεση εδω μεσα
To +40 τί είναι φίλε; εγώ ξέρω για 40+20 καλαμάκι + άλλα 20 για να βγάλουν ρούχα (τα οποία ποτέ δεν έχω δώσει)καλησπέρα πουτανιαριδες επίσκεψη στο θρυλικό ελίτ σπα με Εύα . όποιος ενδιαφέρετε για μιλφ κατάσταση την προτηνω. έχει ωραίο σόμα μεγάλα βυζιά ρε ρόγα κάγκελο και το κάτω μέρος πολύ καλό αν την ερεθίσεις η κάνουλα τρέχει ασταμάτητα . κόστος 50+40 χωρίς ρούχα δεκτική σε δάχτυλα γλείψιμο. εγώ στο συγκεκριμένο μαγαζί πέρασα τα καλύτερα μου χρόνια στα μασατζιδηκα με Χρύσα αγάπη μαργαρίτα και Μόνικα
η ευα δεν κανει καλαμακι το +40 ειναι χωρις τιποτα να φορα και βάζεις κανονικά δάχτυλο γλείψιμο και τέτοιαTo +40 τί είναι φίλε; εγώ ξέρω για 40+20 καλαμάκι + άλλα 20 για να βγάλουν ρούχα (τα οποία ποτέ δεν έχω δώσει)
Α εντάξει, δικαιολογείται τότε το 90ευρο...η ευα δεν κανει καλαμακι το +40 ειναι χωρις τιποτα να φορα και βάζεις κανονικά δάχτυλο γλείψιμο και τέτοια
Εμένα μου είπε 80.Πλέον είναι ανατολικά,κοντά Συνδίκα.Δεν αξίζει σαν τεκές είναι μέσα . Διάρκεια μισή ώρα το πολύ, με εκτόνωση στο στόμα μέτριο μασάζ μέτρια πίπα στα 60€
Η κοπέλα είναι ο ορισμός του "ότι να ναι" δικηγορινα και καλά...με βάση τα λεγόμενα της....Πέρασμα με Τζένη από λουξουρι μάπα το καρπούζι. Έλεος
εχεις τηλεφωνο ; Αξιζει ;
Αφού σας είπα μακριά από αυτό το όρνιο…. Και εσυ πας τη πληρώνεις…δικηγόρος από τα Lidl…κωλοζωο απλά η γκομενα…όχι μόνο δε προσφέρει υπηρεσίες ,είναι κ από σώμα μπαζαραΗ κοπέλα είναι ο ορισμός του "ότι να ναι" δικηγορινα και καλά...με βάση τα λεγόμενα της....