a.nesti
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2014
- Like
- 164
- Πόντοι
- 1
Επειδή δεν έχει...θα έρθει!!!Σιγά μη μπορεις να το ακυρώσεις;;; Για μας ερχεσαι;; Για τα φράγκα έρχεσαι.. άσε πες τα άλλου! Άμα έχεις αρχιδια μην έρθεις..
Επειδή δεν έχει...θα έρθει!!!Σιγά μη μπορεις να το ακυρώσεις;;; Για μας ερχεσαι;; Για τα φράγκα έρχεσαι.. άσε πες τα άλλου! Άμα έχεις αρχιδια μην έρθεις..
Η υπερβολη που εντοπιζεται ακριβως..? Σε καθε σελιδα υπαρχουν παραπονα για το ιδιο προσωπικο ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ και για τις πεσμενες υπηρεσιες. Επισης, ποσο καλυτερα ειναι στην Αθηνα οι υπηρεσιες και η συμπεριφορα του προσωπικου και η απαντηση στο ενδιαφερον μιας κοπελας που θελει απο Αθηνα να ερθει Θεσσαλονικη και να παρεχει τις ιδιες υπηρεσιες που παρεχει στην Αθηνα ειναι υποδειξεις, παρατηρησεις και ατακες τυπου ¨αμα εχεις αρχιδια μην ερχεσαι¨.Kαλά ρε μάστορα αντικειμενικά δεν της είπε και κάτι. Μην υπερβάλλουμε...
για αυτό δεν είναι το φόρουμ για προβολή? πώς να ξέρει κάποιος ποτέ θα ξεκινήσω από την Αθήνα να έρθω αν δεν ενημερώσω και εδώ!?Το λαθος ξεκιναει απο το οτι γραφουν οι εκαστοτε κοπελες εδω μεσα..οποιος θελει να σας βρει θα σας βρει κοριτσια μεσω αγγελιων..κι αλλη εγραφε περσυ και σταματησε..μονο μαρμαγκα θα βρεις εδω μεσα..χωρια το οτι πρεπει να πεις οτι κανεις πιρουετες για να πεισεις τους "πελατες"..αφου βλεπεις δεν..
1.5 εκατ εχει η θεσνικη..και 10 20 που γραφουν εδω μεσα..
Χωρις να θελω να σε προσβαλλω, το μηνυμα πηγαινε γενικα..τωρα αν νομιζεις εσυ οτι πρεπει να το πεις εδω μεσα εμενα δεν μου πεφτει λογος..για αυτό δεν είναι το φόρουμ για προβολή? πώς να ξέρει κάποιος ποτέ εδώ θα ξεκινήσω από την Αθήνα να έρθω αν δεν ενημερώσω και εδώ!?
Εγώ καμία διάθεση έχω για ίντριγκα ούτε να πιάσουμε κουβεντούλα και με τον καθένα που μπορεί να έχει χαμηλό επίπεδο και να μου κάνει υποδείξεις .. απευθύνομαι σε άτομα που Απλώς θέλουν να γνωρίζουν ότι θα είμαι εκεί και μπορεί να μην έχουν άλλον τρόπο ενημέρωσης.
Nαι στο συγκεκριμένο μήνυμα έχεις δικιο δεν ήταν σωστός ο τρόπος που μίλησε αλλά αντίστοιχα και το ''καθήστε καλα μην ακυρώσω το ταξίδι'' ακούστηκε κάπως..Η υπερβολη που εντοπιζεται ακριβως..? Σε καθε σελιδα υπαρχουν παραπονα για το ιδιο προσωπικο ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ και για τις πεσμενες υπηρεσιες. Επισης, ποσο καλυτερα ειναι στην Αθηνα οι υπηρεσιες και η συμπεριφορα του προσωπικου και η απαντηση στο ενδιαφερον μιας κοπελας που θελει απο Αθηνα να ερθει Θεσσαλονικη και να παρεχει τις ιδιες υπηρεσιες που παρεχει στην Αθηνα ειναι υποδειξεις, παρατηρησεις και ατακες τυπου ¨αμα εχεις αρχιδια μην ερχεσαι¨.
Οποτε εξηγησε μου σε παρακαλω λιγακι που εντοπιζεις την υπερβολη σε αυτο που ειπα, θα το εκτιμησω αν εχεις δικιο και θα απολογηθω κιολας.
Δεν απαντησα για την Στεφανια αλλα για τις μου φαγαν το μπιφτεκι μου συμπεριφορες..!Nαι στο συγκεκριμένο μήνυμα έχεις δικιο δεν ήταν σωστός ο τρόπος που μίλησε αλλά αντίστοιχα και το ''καθήστε καλα μην ακυρώσω το ταξίδι'' ακούστηκε κάπως..
Αν εξαιρέσεις όμως αυτό, δεν της είπε κατι τρομερό πριν ούτε την έκραξε. Της είπε να φέρει και καμια φίλη της μαζί πράγμα που έχει κάθε δικαίωμα να το γράψει όπως αντιστοιχα και η Στεφανία έχει κάθε δικαίωμα να μην το κάνει.
Εντάξει είχε μία δόση τολμηρού χιούμορ. . ζητώ συγγνώμη αν δεν έγινε ξεκάθαρα αντιληπτό .Nαι στο συγκεκριμένο μήνυμα έχεις δικιο δεν ήταν σωστός ο τρόπος που μίλησε αλλά αντίστοιχα και το ''καθήστε καλα μην ακυρώσω το ταξίδι'' ακούστηκε κάπως..
Αν εξαιρέσεις όμως αυτό, δεν της είπε κατι τρομερό πριν ούτε την έκραξε. Της είπε να φέρει και καμια φίλη της μαζί πράγμα που έχει κάθε δικαίωμα να το γράψει όπως αντιστοιχα και η Στεφανία έχει κάθε δικαίωμα να μην το κάνει.
Δεν υπάρχουν λάθη και σωστά.. 10 φορές σε προηγούμενα ποστ είπαμε να βγουν εκτός οι μασαζοκορες..(όχι μόνο η συγκεκριμένη) όμως δεν το βλέπει καν.. όχι να το ακούσει! Αυτό κατά τη γνώμη μου για να έχει επαφή με τους πελάτες της δεν την ενδιαφέρει αν οι περισσότεροι από εμάς τουλάχιστον(από όσο ξέρω) θελουμε να μην βρίσκεται εδώ άλλος εκτός των μασαζολαγνων αρσενικών..(πράγμα που δεν γίνεται για αυτό κ μιλάω συνεχώς «γαλλικά»)! Επίσης.. πάλι κατά τη γνώμη μου, όταν ένας επαγγελματίας έχει τα οικονομικά αποτελέσματα που θέλει στο χώρο του δεν κάνει γεωγραφικές απόδρασης με έξτρα έξοδα.. Στεφάνια μου καλά κανεις κ έρχεσαι .. μόνη.. καλά κάνω κ ζητάω να φέρεις και άλλη μαζι(μην φέρεις) .. δεν μπορείς να απειλείς ότι δεν θα έρθεις όμως.. εμένα δεν με ενδιαφέρει γιατί δεν πρόκειται να έρθω, έχω έρθει μια φορά.. καλά ήταν αλλά όχι για επανάληψη! Άλλοι θέλουν να έρθουν κ θα έρθουν.. κάνε ένα νήμα να μιλάτε εκει και ενημέρωσε τους κατά την επίσκεψη να ησυχάσουμε!Το λαθος …
Γνώμη μου να συνεχίσεις να ενημερώνεις με την ευπρέπεια που σε διακρίνει και να μην μπαίνεις σε συζητήσεις όταν κάποιος σχολιάζει κάτι που θεωρείς (και μπορεί να είναι ή να μην είναι) κακοπροαίρετο.Θα πρέπει να κάνετε υπομονή ή Γιατί δεν πατάτε αγνόηση? εσεις οι 2 που τόσο πολύ ενοχλείστε Αν μπορείτε να ανοίξετε καινούργιο νημα γιατί εμένα δεν με αφήνει το σύστημα καθώς έχω το στανταρ θρεντ στην Αθήνα και είναι περιστασιακή η επίσκεψή μου εκεί οπότε δεν έχει νόημα για τ forum υποτίθεται να ανοίξω ένα καινούργιο ολόκληρο νημα.
Δεν το γνώριζα πάντως ότι απαγορεύεται κάποια να ενημερώνει για την παρουσία της στην πόλη αυτή..καινούργιο αυτό!
Δεν έχω αντίρρηση Λοιπόν Όποιος μπορεί να βοηθήσει και να ανοίξει ένα καινούργιο να δημοσιεύω μόνο εκεί αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν είναι εφικτό.
Για εμάς που ενδιαφερόμαστε και είμαστε και κοντά στην Νεάπολη πως θα μάθουμε πληροφορίες;Θα πρέπει να κάνετε υπομονή ή Γιατί δεν πατάτε αγνόηση? εσεις οι 2 που τόσο πολύ ενοχλείστε Αν μπορείτε να ανοίξετε καινούργιο νημα γιατί εμένα δεν με αφήνει το σύστημα καθώς έχω το στανταρ θρεντ στην Αθήνα και είναι περιστασιακή η επίσκεψή μου εκεί οπότε δεν έχει νόημα για τ forum υποτίθεται να ανοίξω ένα καινούργιο ολόκληρο νημα.
Δεν το γνώριζα πάντως ότι απαγορεύεται κάποια να ενημερώνει για την παρουσία της στην πόλη αυτή..καινούργιο αυτό!
Δεν έχω αντίρρηση Λοιπόν Όποιος μπορεί να βοηθήσει και να ανοίξει ένα καινούργιο να δημοσιεύω μόνο εκεί αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν είναι εφικτό.
Η Αντζελίνα έγραψε μια χαζομαριτσα να περνάει η ώρα και συνεχίζει ακάθεκτη στο Λουξουρι της Μοναστηριού να μοιράζει με το στανιό (βλέπεις το χρήμα είναι γλυκό) τα ξινα και αγέλαστα χάδια της (ο θεός να το κάνει μασάζ) σε ανυποψίαστους περαστικούς των λαδομαγαζων....Ρε παιδιά αυτό το μπαζακι η Αντζελίνα που χάθηκε;; Τελικά τα πήρε τα ρέστα από το φίλο που της ακούμπησε το γατάκι; Πως δε του κάνε κ μήνυση….
Αυτή κάνει τη δουλειά της… κ εμεις τη δίκη μας… μακριά από τη ξινομουρα κοντόχοντρη Αντζελίνα… στο luxury κάνει μόνο για να καθαρίζει σκάλες…Σήμερα φιλαράκι μου δέχθηκε επίθεση από μασατζου που έχει δικό της χώρο στην Τριανδρία,με όνομα Ρένα ,γνωρίζει κανείς ποια είναι αυτή; πήγε να κλείσει ραντεβού και επειδή δεν βόλευε η ημερομηνία της είπε να το δούνε άλλη μέρα,και άρχισε να τον απειλεί και να ρίχνει κατάρες....
Από εμφάνιση μου την περιέγραψε αδύνατη(ανορεξικια) κοντή με κοντό αγορέ ξανθό μαλλί...
Η Αντζελίνα έγραψε μια χαζομαριτσα να περνάει η ώρα και συνεχίζει ακάθεκτη στο Λουξουρι της Μοναστηριού να μοιράζει με το στανιό (βλέπεις το χρήμα είναι γλυκό) τα ξινα και αγέλαστα χάδια της (ο θεός να το κάνει μασάζ) σε ανυποψίαστους περαστικούς των λαδομαγαζων....
Δεν υιοθετώ την άποψη σου ούτε τους χαρακτηρισμούς,αν και έχει αδυνατίσει το κορίτσι,αυτό της το αναγνωρίζω ,το μόνο αρνητικο στην εμφάνιση η απουσία στήθουςΑυτή κάνει τη δουλειά της… κ εμεις τη δίκη μας… μακριά από τη ξινομουρα κοντόχοντρη Αντζελίνα… στο luxury κάνει μόνο για να καθαρίζει σκάλες…
Ποιο πολύ εσυ μας ζαλισεςΜας εχετε ζαλίει
Με την Στεφανια ας γράψει σε αλλο
Νήμα ελεος ποια !!!
Μάλλον την Ρένα Ρένου εννοείς, εμφάνιση κάτω του μετρίουΣήμερα φιλαράκι μου δέχθηκε επίθεση από μασατζου που έχει δικό της χώρο στην Τριανδρία,με όνομα Ρένα ,γνωρίζει κανείς ποια είναι αυτή; πήγε να κλείσει ραντεβού και επειδή δεν βόλευε η ημερομηνία της είπε να το δούνε άλλη μέρα,και άρχισε να τον απειλεί και να ρίχνει κατάρες....
Από εμφάνιση μου την περιέγραψε αδύνατη(ανορεξικια) κοντή με κοντό αγορέ ξανθό μαλλί...
Η Αντζελίνα έγραψε μια χαζομαριτσα να περνάει η ώρα και συνεχίζει ακάθεκτη στο Λουξουρι της Μοναστηριού να μοιράζει με το στανιό (βλέπεις το χρήμα είναι γλυκό) τα ξινα και αγέλαστα χάδια της (ο θεός να το κάνει μασάζ) σε ανυποψίαστους περαστικούς των λαδομαγαζων....