tefras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2022
- Like
- 1.202
- Πόντοι
- 201
περιμενες κατι διαφορετικο απο αυτο το κωλοχωρι εδω?ειπαμε η συγκριση Θεσσαλονικης - Αθηνας δεν πρεπει να μπαινει καν στο τραπεζιΌλα αυτά τα μαγαζιά που λειτουργούν στη πόλη μας (Θεσσαλονίκη), αποτελούν έναν ιδιότυπο τύπο "γαμιστρώνα" κάτω από το "μανδύα" του μασάζ. Αν π.χ. θα ήθελα (υποθετικά το θέτω) να πάω σε μαγαζί μόνο για μασάζ, ασφαλώς και δεν θα απευθυνόμουν σε αυτού του είδους τα μαγαζιά. Θα πήγαινα, για παράδειγμα στο Spa στη Κωλέττη, όπου εκεί παίρνεις υψηλές και εξειδικευμένες υπηρεσίες από γυναίκες που γνωρίζουν τη τέχνη του μασάζ και έχουν πτυχίο σ' αυτό. Δεν ασχολούνται με το γεννητικό όργανο, αλλά εστιάζουν σε σημεία του σώματος που χρήζουν αποκατάστασης και προσπαθούν να σε θεραπεύσουν.Ο σκοπός μου, είναι όταν θέλω να επισκεφτώ ένα από τα πολλά μασαζτζίδικα για τα οποία γίνεται κουβέντα, να διαλέξω κοπέλα, να μου κάνει μασάζ (που δεν είναι μασάζ, μη κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας) και μέσω του ερεθισμού και των παιχνιδιών, να γίνει σεξ. Σ' αυτά τουλάχιστον που ε΄χω πάει, είτε τα κορίτσια δεν έχουν ιδέα (απλά χαιδεύουν), είτε το κάνουν καθαρά εμπειρικά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ακόμα και αυτή η παράμετρος είναι αρκετή για να πει κάποιος ότι η τάδε κοπέλα ξέρει να κάνει μασάζ. Πολλά απ' αυτά ίσως δεν διαθέτουν άδεια χρήσης, οι κοπέλες που εργάζονται δεν διαθε΄τουν άδεια παραμονής, γι' αυτόν ακριβώς το λόγο υπάρχει η καχυποψία προς το πελάτη, όταν τηλεφωνεί και θέλει να πάρει πληροφορίες για το αν υπάρχει ολοκληρωμένο πρόγραμμα που να περιλαμαβάνει και σεξ. Το μασάζ, απλώς καλύπτει την πραγματική έννοια χρήσης του χώρου, που είναι, όπως είπα, ένας καλυμμένος "γαμιστρώνας". Στην Αθήνα, το καθεστώς λειτουργίας αυτών των χώρων είναι πιο ξεκάθαρο και ξέρεις τι θα ζητήσεις και πως θα το ζητήσεις! Θεωρώ πολύ μεγάλη κοροιδία το γεγονός, ότι, δηλώνουν ότι κάνουν μόνο μασάζ και μετά, σου κάνουν και μία μαλακία. Αυτό, όμως, μπορούμε να το εκλάβουμε και ως "προκαταρκτικό" στο σεξ. Εν ολίγοις, αυτά σαν κάποιες σκέψεις και ένα μικρό σχόλιο...
Κατσε να δεις που η πρωτευοσιανες το πηρανε χαμπαρι οτι οι δικες μας ειναι ζωα και θα ερθουν να παρουν πολυ μεγαλο κομματι τις αγορας, ευχομαι να ανεβει η Τεα και η ομαδα ρης.....εκει να δεις πως θα κλαινε με μαυρο δακρυ τα μπαζα τα δικα μας......