vevrier
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2009
- Like
- 526
- Πόντοι
- 81
Φίλε εγώ πήγα κ μετανιωσα την ώρα κ την στιγμηΘα πεις ή την θες για πάρτυ σου;;;;
Φίλε εγώ πήγα κ μετανιωσα την ώρα κ την στιγμηΘα πεις ή την θες για πάρτυ σου;;;;
Γιατι τυπε ??? Σου πρότεινε να " σουταρετε" παρέα ????Φίλε εγώ πήγα κ μετανιωσα την ώρα κ την στιγμη
Φίλε με το που την είδα έκανα μεταβολή κ εφυγαΓιατι τυπε ??? Σου πρότεινε να " σουταρετε" παρέα ????
ΑμεεεεεΡουμπινί από Crystal αξίζει?
Είναι λίγο ενισχυμένη φιλε !!τα παραέχει τα κιλάκια !!Έχει δοκιμάσει κανείς από Βάνα Τίνα ή Τατιάνα ? Η σε προσωπικό μύνημα
Αδελφέ απλά ρώτησα για να ξέρω. Μην την πατήσωΝΑΙ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΗ-ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Μ@ΣΤ@Ρ@ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΧΕ
Αυτό λέγεται περίοδο με...καπέλο!31 μερες εχουν περιοδο...ποιο ψευτρες απο τις γυναικες μας ΧΑΧΑ
Καλώς να 'ρθουν! Να "ανοίξει" η αγορά, να αντιληφθούν τα εδώ "μοσχάρια" ότι δεν είμαστε "Αμερικανάκια" να μας τρώνε τα λεφτά αμάσητα...Μέσα Νοέμβρη ανεβαίνει η Στεφανία από Αθήνα, περιμένουμε φυσικά και Τέα αλλά και άλλον καλό κόσμο! Άντε να δούμε μία "άσπρη μέρα"...Θέλουμε πραγματικές υπηρεσίες που να ανταποκρίνονται στις αντίστοιχες πληρωμές...Να θυμηθώ και μία φράση που "φοριέται" πολύ τελευταία...Κατάσταση win-win!περιμενες κατι διαφορετικο απο αυτο το κωλοχωρι εδω?ειπαμε η συγκριση Θεσσαλονικης - Αθηνας δεν πρεπει να μπαινει καν στο τραπεζι
Κατσε να δεις που η πρωτευοσιανες το πηρανε χαμπαρι οτι οι δικες μας ειναι ζωα και θα ερθουν να παρουν πολυ μεγαλο κομματι τις αγορας, ευχομαι να ανεβει η Τεα και η ομαδα ρης.....εκει να δεις πως θα κλαινε με μαυρο δακρυ τα μπαζα τα δικα μας......
Αυτή τη φορά δεν θα είσαι κέντρο, αλλά στα δυτικά της πόλης, έτσι; Περιμένω αναλυτικότερα στοιχεία για ακριβές σημείο της περιοχής...15νοεμβ ως 5δεκ.
Τρεις ολόκληρες εβδομάδες!εξάλλου από το Μάιο έχω να σας δω! Θέλω το χρόνο μου στη Θεσσαλονίκη γιατί την έχω σύνδεσει με χειμώνα και πολύ μου αρέσει αυτή η εξόρμηση θα είναι επετειακή έκδοση πέρσι πρώτη φορά Νοεμβρίο ήρθα!
Τι νόμιζες; Μόνο οι ντομάτες και τα πορτοκάλια θα ανεβάζουν τις τιμές;130;;; Απο 60-80-100 ;
Πας γυρεύοντας! Τα θέλει ο κώλος σου...Πώς και πού θα την βρω;;;
Απλά απ' αυτά που λένε οι συναγωνιστές, βάλε κράνος και πλήρη εξάρτηση και...όρμα!Αδελφέ απλά ρώτησα για να ξέρω. Μην την πατήσω
Σε έστειλα πριβέ μύνημαΑμεεεεε