Furious1988
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2023
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Παίδες, επειδή μένω κοντά στο μασατζιο υπάρχει καμία που να αξίζει ή είναι όλες για τα σκυλιά? Κ επίσης αν αξίζει να επισκεφτώ στεφάνια όταν ανέβει. Με ψήνει κάπως!
Είναι η Εύα στο luxury μοναστηριουκαλημερα ξερει καποιοσ η κριστυ απο βανα τι εγινε που ειναι.και απο τισ νεεσ πια αξιζει
έχει κάρφωμα με το μωρό?Είναι η Εύα στο luxury μοναστηριου
Δεν νομίζωέχει κάρφωμα με το μωρό?
άντε περιμένουμε να μας πεις πουΚαλό μήνα !σε δύο εβδομάδες κοντά σας
Αφου δε σου ζητησε εξτρα να κανετε διαλογο μη μιλάς καθολου. Κοπρια κι αυτη.Καλησπέρα σήμερα πέρασα από Κρύσταλ. Δεύτερη φορά και τις 2 φορές με Μπέλα. Για την κοπέλα δεν μπορώ να πω κορμαρα ευδιάθετη κλπ. Την πρώτη φορά ήμουν φουλ ευχαριστημένος. Σήμερα βέβαια λίγο ξενέρωσα με το σκηνικό του έξτρα 20ρικο για να βγάλει τ από κάτω. Ουσιαστικα σε βάζει σε μια δύσκολη θέση να αρνηθείς. Και από την άλλη άμα είναι έξτρα και αυτό το έχουμε χαμένο.. Να δώσεις έξτρα 20 30 και 50 άμα λάχει για να κάνει κάτι παραπάνω ναι το καταλαβαίνω αλλά αυτό Όχι. Να προσθέσω πως τη πρώτη φορά απλά τ έβγαλε δεν ήταν έξτρα.
Δεν ξέρω βέβαια αν είναι πολιτική του γραφείου η κάθε κοπέλα κάνει τ δικά της.
Κριμα.
αυτη η καριολα η περιοδο θα εχει η εξτρα 20αρι για το βρακι τις....πουτανααααα!!!Καλησπέρα σήμερα πέρασα από Κρύσταλ. Δεύτερη φορά και τις 2 φορές με Μπέλα. Για την κοπέλα δεν μπορώ να πω κορμαρα ευδιάθετη κλπ. Την πρώτη φορά ήμουν φουλ ευχαριστημένος. Σήμερα βέβαια λίγο ξενέρωσα με το σκηνικό του έξτρα 20ρικο για να βγάλει τ από κάτω. Ουσιαστικα σε βάζει σε μια δύσκολη θέση να αρνηθείς. Και από την άλλη άμα είναι έξτρα και αυτό το έχουμε χαμένο.. Να δώσεις έξτρα 20 30 και 50 άμα λάχει για να κάνει κάτι παραπάνω ναι το καταλαβαίνω αλλά αυτό Όχι. Να προσθέσω πως τη πρώτη φορά απλά τ έβγαλε δεν ήταν έξτρα.
Δεν ξέρω βέβαια αν είναι πολιτική του γραφείου η κάθε κοπέλα κάνει τ δικά της.
Κριμα.
Δεν κανει Οχι μονο μαλακιακαλησπέρα η φενια από ελεγκανς κάνει φουλ πρόγραμμα?
χθες ειχε 5 κοπελες στο στορυ...Το golden spa εξαφανίστηκε δεν ανεβάζει άλλο στορυ
τι να το κάνεις......καμιά δεν κάνει φουλ κομφόρτ.....δηλ, όλο μέσα.....!!!!χθες ειχε 5 κοπελες στο στορυ...
Ρε φιλε τι λες?τι να το κάνεις......καμιά δεν κάνει φουλ κομφόρτ.....δηλ, όλο μέσα.....!!!!
Πίπα δε μετράει....Ρε φιλε τι λες?
Οποτε παω η πιπα η φουλ παιρνω..εισαι και σπουδαιος..
Φουλ ολο μεσα? Ετσι λεγεται?Πίπα δε μετράει....
με ποιες αδερφέ αν επιτρέπεται φουλ όλο μέσα?
ναι αγορίνα....φουλ όλο μέσα λέγεται!!!.....γτ παρεξηγήτε τις περισσότερες φορές....Φουλ ολο μεσα? Ετσι λεγεται?
Πας...λες γεια σας..δειξτε μου ποιες κοπελες κανουν φουλ..
Εκτος αν θες να ερθουμε να σε παρουμε απ το χερακι!!
Ζητα Αννα Γιαννα αν δουλευουν..και μετα πες μου!ναι αγορίνα....φουλ όλο μέσα λέγεται!!!.....γτ παρεξηγήτε τις περισσότερες φορές....
Μερικοί πονηροί ιδρυμάτων εννοούν με το "φουλ", πίπα...
...!!!Νομίζουν έτσι θα γλυτώσουν..... , με μία πιπούλα!!!
Αν δεν μπεί το νερό στο αυλάκι man μου.....δε έχει χαΐρι!!!(για μένα τουλάχιστον).
Έχω πάει, εκεί, και όσες ήταν 2-3 μόνο πίπα είπε ο παίχτης εκεί.....οπότε άσε τις ειρωνείες, αν είμαι σπουδαίος ή όχι!!!
Δε ξέρω αν είμαι σπουδαίος....πάντως χρόνο για χάσιμο δεν έχω, ώστε να επισκέπτομαι συνέχεια τέτοια μέροι και να μην έχει όλο μέσα!!!!χαχαχα