You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 68K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)
Ok...Δε γνώριζα για το πλάνο των διακοπών σου! Σε κάθε περίπτωση, να περάσεις καλά και ρίξε κανα πούτσο αν σε παίρνει!!!φευγω ΔΙΑΚΟΠΕΣ φιλε τεταρτη και θελω να φυγω με ωραιες εικονες!
Επισκεψη venus. Κοπελα 22 ετων Βικη - λίγα πράγματα, δεν τραβουσε η ομαδα, απειρη και κουρασμενη. Υποδοχη ο κυριος Σακης με παρουσια Νικου καρατεκα. 80 ευρω 30 λεπτά (10 μασαζ, 15 το 2ο μερος, 5 μπανιο και γεια σας). Στην ιδια γραμμή με dames και ζεσι, οποτε κι εγω ακολουθω τη δικη μου γραμμη με τετοιο service
Δεν αξίζει καθόλου το συγκεκριμένο μαγαζί, το έχω ξαναπεί , καλύτερα να μου τον παίξει η Νεφέλη παρά να πάω εκεί με Βίκυ και ΜόνικαΕπισκεψη venus. Κοπελα 22 ετων Βικη - λίγα πράγματα, δεν τραβουσε η ομαδα, απειρη και κουρασμενη. Υποδοχη ο κυριος Σακης με παρουσια Νικου καρατεκα. 80 ευρω 30 λεπτά (10 μασαζ, 15 το 2ο μερος, 5 μπανιο και γεια σας). Στην ιδια γραμμή με dames και ζεσι, οποτε κι εγω ακολουθω τη δικη μου γραμμη με τετοιο service
Η διαφορα ειναι οτι στις Dames ειναι 60 ευρωΕπισκεψη venus. Κοπελα 22 ετων Βικη - λίγα πράγματα, δεν τραβουσε η ομαδα, απειρη και κουρασμενη. Υποδοχη ο κυριος Σακης με παρουσια Νικου καρατεκα. 80 ευρω 30 λεπτά (10 μασαζ, 15 το 2ο μερος, 5 μπανιο και γεια σας). Στην ιδια γραμμή με dames και ζεσι, οποτε κι εγω ακολουθω τη δικη μου γραμμη με τετοιο service
Διαγραμμένο μέλος 231264
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2023
- Like
- 976
- Πόντοι
- 86
κλειστα τελικα....με την γυναικα θα γινει η δουλεια ---παλι τα ιδια !Ok...Δε γνώριζα για το πλάνο των διακοπών σου! Σε κάθε περίπτωση, να περάσεις καλά και ρίξε κανα πούτσο αν σε παίρνει!!!
Sicarios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2019
- Κριτικές
- 27
- Like
- 3.519
- Πόντοι
- 1.436
Χρόνια πολλά και καλά . Υγεία πάνω απ όλα .Χρονια πολλα σε ολους
Ν ειμαστε καλα!
Απο Πέμπτη ανοιχτά ;
Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 21.076
Θ ειμαστε κλειστα 17/8 με 20/8.Απο 21/8 ξανα ανοιχταΧρόνια πολλά και καλά . Υγεία πάνω απ όλα .
Απο Πέμπτη ανοιχτά ;
Στανταράκι κλασσικό...Άχαστο!κλειστα τελικα....με την γυναικα θα γινει η δουλεια ---παλι τα ιδια !
jeerybelly
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2023
- Like
- 146
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα παιδιά. Είδα ότι γίνονται πολλές αναφορές στο crystal. Αυτό που βρίσκετε ακριβός μπας και γίνει μια επίσκεψη;
giwrgospap1996
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2022
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα παιδιά,
Ψάχνω για μιλφ-gilf, από το τοπικ κατάλαβα πως υπάρχουν 3 .
1) Κατερίνα Αρετσού
2) Εύα jumbo
3) Κορίνα Βασιλίσσης Όλγας
Υπάρχει κάτι άλλο; Επίσης μπορεί κάποιος να μοιραστει μαζί μου στοιχεία επικοινωνίας; Δεν μπορώ να βρω τις αγγελίες τους
1) Κατερίνα Αρετσού
2) Εύα jumbo
Υπάρχει κάτι άλλο; Επίσης μπορεί κάποιος να μοιραστει μαζί μου στοιχεία επικοινωνίας; Δεν μπορώ να βρω τις αγγελίες τους
Γουστάρω θείες
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2023
- Like
- 207
- Πόντοι
- 20
Ότι θέλεις για Κορίνα από Β. Όλγας στείλε PM. Ήμουν πολλά χρόνια πελάτης και δεν το μετάνιωσα. Το nick μου υποδηλώνει καί τα γούστα μου.Καλησπέρα παιδιά,
1) Κατερίνα Αρετσού
2) Εύα jumbo
καλη η θεια?Ότι θέλεις για Κορίνα από Β. Όλγας στείλε PM. Ήμουν πολλά χρόνια πελάτης και δεν το μετάνιωσα. Το nick μου υποδηλώνει καί τα γούστα μου.
Γουστάρω θείες
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2023
- Like
- 207
- Πόντοι
- 20
Αν γουστάρεις θείες που βλέπεις έξω, τότε ναι.καλη η θεια?
Συναθλητή για κάνε μου μικρή ενημέρωση για την Κορίνα γιατί δεν το έχω!! Πόσο χρονών, υπηρεσίες, τιμές,κτλΌτι θέλεις για Κορίνα από Β. Όλγας στείλε PM. Ήμουν πολλά χρόνια πελάτης και δεν το μετάνιωσα. Το nick μου υποδηλώνει καί τα γούστα μου.
Χωρίς να ξέρω καν πως μοιάζει, πολλοι εδώ μέσα λένε ότι είναι έγκλημα να πας.ειναι περιποιημενη? αν θες στειλε πμ
Από θέμα καθαριότητας?Χωρίς να ξέρω καν πως μοιάζει, πολλοι εδώ μέσα λένε ότι είναι έγκλημα να πας.
Κατά κύριο λόγο από θέμα εμφάνισης.Από θέμα καθαριότητας?