alexiscestmoi69
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2021
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παίδες, το Dames πού βρίσκεται τώρα;
Μόνο μασάζ κάνει,. Αν θες φραπέ, θα σου κάνει αυτή μασάζ και μετά στο μισάωρο θα μπει άλλη κοπέλα να σε τελειώσει.καλησπέρα η σοφία από το elegance πως είναι εμφανισιακά και τι πρόγραμμα κάνει
απο εμφανισι πως ειναι?Μόνο μασάζ κάνει,. Αν θες φραπέ, θα σου κάνει αυτή μασάζ και μετά στο μισάωρο θα μπει άλλη κοπέλα να σε τελειώσει.
ξανθια με αγορέ μαλλί.απο εμφανισι πως ειναι?
Πάρε το 2 αδερφέ,τ αλλα είναι για τα ανάθεμα,η Αρετσού είναι σαν φαγάνα και μιλάει ασταμάτητα,και η άλλη είναι η θεία απ' το Σικάγο...άστα να πανεΚαλησπέρα παιδιά,
Ψάχνω για μιλφ-gilf, από το τοπικ κατάλαβα πως υπάρχουν 3 .
1) Κατερίνα Αρετσού
2) Εύα jumbo
3) Κορίνα Βασιλίσσης Όλγας
Υπάρχει κάτι άλλο; Επίσης μπορεί κάποιος να μοιραστει μαζί μου στοιχεία επικοινωνίας; Δεν μπορώ να βρω τις αγγελίες τους
Θα συμφωνησω για το θεια απ το ΣικαγοΠάρε το 2 αδερφέ,τ αλλα είναι για τα ανάθεμα,η Αρετσού είναι σαν φαγάνα και μιλάει ασταμάτητα,και η άλλη είναι η θεία απ' το Σικάγο...άστα να πανε
Πάντως έφαγα πολύ ΣικάγοΘα συμφωνησω για το θεια απ το Σικαγο![]()
H ευα ειναι αυτη Angel Hair & Body πρεπει να πας μιλημενος για εξτρα σερβις;Πάρε το 2 αδερφέ,τ αλλα είναι για τα ανάθεμα,η Αρετσού είναι σαν φαγάνα και μιλάει ασταμάτητα,και η άλλη είναι η θεία απ' το Σικάγο...άστα να πανε
αν πω elgreco90?Πες μας ότι είσαι μπετοστοκος χωρίς να μας πεις ότι είσαι μπετοστοκος
καλά στο συγκεκριμένο σίγουρα δεν θα ξαναπάωΕντάξει, το παιδί δεν ήξερε.....έχει πάει λίγες φορές, λογικό......Θα μάθει...
English speakers?We are closed from 17/8 to 20/8. From 21/8 we are open again
Καλησπέρα φίλε, αν μπορείς στείλε μου και εμένα πληροφορίες, ευχαριστώ.Ότι θέλεις για Κορίνα από Β. Όλγας στείλε PM. Ήμουν πολλά χρόνια πελάτης και δεν το μετάνιωσα. Το nick μου υποδηλώνει καί τα γούστα μου.
60 μλκιαΚαλησπερα στην παρέα. Μου έβγαλε χθες διαφήμιση από μασατζιδικο που νομίζω λεγόταν golden στη Βασ. Ολγας. Και διαφήμιζε και κορίτσια και μια ήταν Νικολ.
γνωιριζει κανείς τι φάση με το μαγαζί και μέχρι που φτάνουν τα κορίτσια?
Σου λενε η καθε μια τι κανειΝαι ποιες φτάνουν μέχρι μαλακιά....ποιες τσιμπούκι και ποιες φουλ