Καλησπέρα,
Μετά καιρό έκανα επίσκεψη σε κατάστημα. Γενικά είμαι *πολύ* σποραδικός παίχτης. Κάθε 3-4 χρόνια με πιάνει, πάω 4-5 φορές και τέλος. Παλιότερες εμπειρίες (για σύγκριση) Olgas Day, Ευ ζειν στην Ολγας , Venus στην Καραμανλή.
Αυτή τη φορά πήγα για 1η φορά στο
Crystal.
Για το κατάστημα: μου έκανε θετική εντύπωση πως ο χώρος δεν ήταν ούτε αχούρι ούτε "πεταμένος". Σου δίνει την εντύπωση πως είναι περιποιημένος και καθαρός. Μου άρεσε που το μασαζοκρέβατο είχε τρύπα για να βάλεις το πρόσωπο σου και να μη στραβολαιμιάσεις. Είχε ζεστό νερό στο ντουζ. Επίσης πολύ θετική εντύπωση πως το μαγαζί έχει "ελεγκτή κυκλοφορίας" για εχεμύθεια. Πριν βγω από το δωμάτιο μετά τη συνεδρία μου ζήτησαν να περιμένω, μέχρι να φύγουν άλλοι που ήταν ήδη έξω. Στα παλιότερα που πήγαινα, έβγαινες και όποιον πάρει ο χάρος.
Θα ήθελα επιπλέον: 1) να έχει μια απαλή μουσική που βοηθάει στο χαλάρωμα (όπως στο Venus), 2) το μασαζοκρέβατο στο 2ο ημίχρονο σε θέση επικλινή για να παρακολουθείς τον αγώνα καλύτερα (αν όντως πηγαίνει, τότε το πλην πάει στο service και όχι στο μαγαζί), 3) στα δωμάτια που είναι κοντά στο γραφείο, ακούγεται φασαρία απέξω όταν μιλάνε και δεν "βυθίζεσαι" στην εμπειρία.
Για το service: τη στιγμή που πήγα υπήρχαν δύο διαθέσιμες. Η Ολίβια και μία άλλη πιο πετίτ, σοκολατί αλλά δε θυμάμαι το όνομα της. Επέλεξα την Ολίβια. Με κατατόπισε ικανοποιητικά.
1ο μέρος: Όντως προσπαθεί να κάνει *και* μασάζ. Δεν έχω εμπειρία από "κανονικά" μαγαζιά για να συγκρίνω, αλλά φαίνεται πως έδειχνε ενδιαφέρον να το ρυθμίσει ανάλογα με το τι της απαντούσες σε αυτά που σε ρωτούσε (πιο δυνατά, πιο χαλαρά κτλ).
2ο μέρος: θετικό πως προσπάθησε να ικανοποιήσει το φετίχ μου (edging) που της είπα στο 1ο μέρος. Δεν ήξερε/πέτυχε και πολύ το control οπότε τελείωσα σχετικά γρήγορα για "edging" φάση, αλλά φάνηκε πως τη "στεναχώρησε" γτ ήθελε να το πετύχει. Έμεινε τόπλες και δεν είχε θέμα με τα αγγίγματα μου (δεν επιχείρησα εντός εσωρούχου - δε θέλω).
Τελική κρίση - ένστικτο: τις λίγες φορές που πάω σε τέτοια μαγαζιά, όταν φεύγω νιώθω είτε "χρησιμοποιημένος/ξεπεταγμένος" (φάση Νατάσα Venus) είτε "χαλαρωμένος/ευχαριστημένος" (φάση Ελένη Venus - edging master). Μπορώ να πω πως στο Crystal θα ξαναπάω μερικές φορές. Εμεινα ικανοποιημένος και θέλω σίγουρα να δοκιμάσω και μερικά από τα ονόματα που εκθειάζουν αρκετοί εδώ.
PS Αν κάποιος από τους παλιούς θαμώνες γνωρίζει ποια εκεί μέσα μπορεί να κάνει καλό edging, θα εκτιμούσα να μου το πείτε, είτε εδώ είτε σε PM.
Να περνάτε καλά