Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

tefras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
1.202
Πόντοι
201

BigYoungDick

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2023
Like
1
Πόντοι
0
εχει βρει κανενας προσφατα την ρενα ρενου; τελευταια ηταν στον Ευοσμο αλλα μετα εξαφανιστηκε απο εκει

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
1.703
Πόντοι
201
Τρολ ειναι ρε μην τον δίνετε σημασια. Πριν κανα εξαμηνο με ρωτουσε τα ιδια. Του τα λεγα και παλι τα ιδια ρωταει. Αν η ρουφιανια ηταν κακουργημα στην Ελλάδα, το 90% θα ηταν καγκελο τωρα. Οτι και να εισαι ρε μλκ αλεφραγκη λιγο ντροπή.

kontos23

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2007
Like
28
Πόντοι
1
Ειχα μια απο καλαμαρια -εργολαβια την ειχα αλλα σταματησε -μαζεψε τα λεφτα που ηθελε και δουλευει νορμαλ δουλεια .
ολοι κατι ειχαμε.... αλλα τωρα επεσε πεινα

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
1.703
Πόντοι
201
Με το όνομα Σαρδέλα δε γάμησαν πολύ βλάκα...Ντροπή πρέπει να νιώθει η μάνα σου που σε γέννησε...Άντε γεια
Το οτι μου εστειλαν 4 ατομα μνμ οτι τους κανεις το ιδιο επιβεβαιώνει ποσο ναυαγιο εισαι. Το οτι βριζεις ετσι σε ανώνυμο φορουν επιβεβαιώνει ποσο φελλος εισαι. Δεν θα σε βρισω ουτε θα σπαμαρω αλλα ουτε θα λυσω και τα ψυχολογικα σου. Υπνε.

giannis_alefragkis

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2015
Like
311
Πόντοι
21
Το οτι μου εστειλαν 4 ατομα μνμ οτι τους κανεις το ιδιο επιβεβαιώνει ποσο ναυαγιο εισαι. Το οτι βριζεις ετσι σε ανώνυμο φορουν επιβεβαιώνει ποσο φελλος εισαι. Δεν θα σε βρισω ουτε θα σπαμαρω αλλα ουτε θα λυσω και τα ψυχολογικα σου. Υπνε.
Άκου να δεις βλάκα. Να μην ειρωνεύεσαι να είμαι κύριος απέναντι σου. Αλλά δεν εχω απαιτήσεις από ένα σκουπίδι σα και σένα να μάθει τρόπους. Άντε στη μανούλα σου...βλακακο

Newboyintown

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2022
Like
41
Πόντοι
0
Εγώ πάντως πριν λίγο καιρό πήγα στο Βάνα και πέρασα πολύ καλά με μελαχρινή κοπέλα που την έλεγαν Νικολ. Έχω μπερδευτεί και δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι αυτή που αναφερετε στο elegance αλλά ήταν όμορφη με καλό κορμί και καυλιαρικο παίξιμο μετά…

giannis_alefragkis

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2015
Like
311
Πόντοι
21
Δεν πάτε να μαλώσετε με προσωπικά μηνύματα; Λέτε οι υπόλοιποι να έχουμε όρεξη να μάθουμε ποιος από τους δύο σας κατουράει πιο μακριά;
Καλά τα λες....αλλά αυτός ξεκίνησε τις ειρωνίες

GRxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2010
Κριτικές
4
Like
929
Πόντοι
361
Εγώ πάντως πριν λίγο καιρό πήγα στο Βάνα και πέρασα πολύ καλά με μελαχρινή κοπέλα που την έλεγαν Νικολ. Έχω μπερδευτεί και δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι αυτή που αναφερετε στο elegance αλλά ήταν όμορφη με καλό κορμί και καυλιαρικο παίξιμο μετά…
Αν δεν ήταν 50+ με πεσμένο βυζι και έξτρα κιλάκια δεν ήταν η νικολ

georg1234

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
403
Πόντοι
21
Πέρασμα από Venus , το μαγαζί του Σάκη. Επέλεξα την Μόνικα στα 80€ για φουλ, ανάμεσα σε αυτήν και την Βίκυ. Πραγματικά δεν ξέρω τον λόγο που μπήκα. Η τύπισσα έμοιαζε πάρα πολύ σε γύφτισσα. Είχε την επικοινωνία αλλά από εμφάνιση πολύ μέτρια για εμένα. Ακόμα και στα βυζιά ραγαδες. Χίλιες φορές να πήγαινα κρυσταλ να δώσω 80€ στη Νεφέλη για μαλακια παρά εκεί ξανά.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Πέρασμα από Venus , το μαγαζί του Σάκη. Επέλεξα την Μόνικα στα 80€ για φουλ, ανάμεσα σε αυτήν και την Βίκυ. Πραγματικά δεν ξέρω τον λόγο που μπήκα. Η τύπισσα έμοιαζε πάρα πολύ σε γύφτισσα. Είχε την επικοινωνία αλλά από εμφάνιση πολύ μέτρια για εμένα. Ακόμα και στα βυζιά ραγαδες. Χίλιες φορές να πήγαινα κρυσταλ να δώσω 80€ στη Νεφέλη για μαλακια παρά εκεί ξανά.
Τελικά του Σάκη είναι η της Εβίτας π είχε πει κάποιος ότι πήγε
Είχε κάτι π να αξίζει η μπα

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.288
Πόντοι
7.195
Και το bodyfree δεν είχε πάντα αξιόλογα κορίτσια. Ελληνίδες αξιόλογες πολύ σπάνια έβλεπες εκεί.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Στο κρυσταλ δεν υπάρχει ούτε σεξ ούτε πίπα.
Τη θυμάσαι τη Στεφανία στον Νίκο; Συνήθως, αυτή άνοιγε τη πόρτα και παρόλο που δε πηδιόταν, προσπαθούσε να σε "ψήσει" για ραντεβού μαζί της. όμως, η πίπα της και το μασάζ της ήταν πάρα πολύ καλή...

Sicarios

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
26
Like
3.473
Πόντοι
1.436
Τη θυμάσαι τη Στεφανία στον Νίκο; Συνήθως, αυτή άνοιγε τη πόρτα και παρόλο που δε πηδιόταν, προσπαθούσε να σε "ψήσει" για ραντεβού μαζί της. όμως, η πίπα της και το μασάζ της ήταν πάρα πολύ καλή...
Τι είπες τώρα ρε φίλε; Πωωωωωωωωωωω

Με γύρισες χρόνια πισω πολλά . Τρελό cougar, όντως δεν γαμιοτανε , αλλά η πίπα για σεμινάριο, και πάντα στο κρεβάτι με εκείνες τις άσπρες γόβες βγαλμένες από τσόντα της Teresa Orlovski . Εγώ είχα κάνει το εξης deal (βεβαια τότε ειμουν ελεύθερος με τα φράγκα όλα να πηγαίνουν στα γούστα ):

Ειχε εκείνη την χρονική περίοδο στο μαγαζί μια Βίκυ, που γούσταρε πολύ να κάνει rimming. Εκλεινα λοιπόν ραντεβού και με τις δυο μαζί , η Στεφανία στην πίπα και η Βίκυ στο rimming . Ενοιωθα σαν τον Rocco σε ταινία , χαχαχαχαχαχα. Ο Νίκος κάθε φορά που με έβλεπε , έκαναν δολάρια τα μάτια του σαν τα καρτούν , γιατί ειμουν ένα σίγουρο 200αρικο.

Τι θυμήθηκα ρε φίλε…… Ωραίες εποχές , και ώρα τους καλή όπου και να είναι τώρα

Dark.00

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2023
Like
0
Πόντοι
0
Πέρασα την περασμένη βδομάδα με χαρά από μασσατζιο, υπέροχο μασάζ στο πρώτο μέρος, όπως πρέπει, και στο δεύτερο μέρος τέλειο πρόγραμμα, επιτρέπει διάφορα μέσα.....
Μιας και είμαι καινουργιος στον χώρο, ποια άλλα μασατζιδικα έχετε να μου προτείνετε και ποιες κοπέλες....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom