giannis_alefragkis
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2015
- Like
- 311
- Πόντοι
- 21
Θα το προτείνω...αλλά κάποιοι πιο παλιοί δε ξέρουν?Εσύ πρότεινε το, αλλά έλα να μας πεις και την απάντηση μετά...
Θα το προτείνω...αλλά κάποιοι πιο παλιοί δε ξέρουν?Εσύ πρότεινε το, αλλά έλα να μας πεις και την απάντηση μετά...
+30€ θα σου πει αν το προτείνειςΘα το προτείνω...αλλά κάποιοι πιο παλιοί δε ξέρουν?
Θα νομίζεις ότι γλύφεις μουνι...αλλά θα ειναι σαν να περνεις τσιμπούκιΘα το προτείνω...αλλά κάποιοι πιο παλιοί δε ξέρουν?
Τι εννοείς φίλε?Θα νομίζεις ότι γλύφεις μουνι...αλλά θα ειναι σαν να περνεις τσιμπούκι
ολοι κατι ειχαμε.... αλλα τωρα επεσε πειναΕιχα μια απο καλαμαρια -εργολαβια την ειχα αλλα σταματησε -μαζεψε τα λεφτα που ηθελε και δουλευει νορμαλ δουλεια .
κανεις δεν ξερει. πανε προτεινετο και οτι βγει. δεν θα κανεις και προταση γαμου να το φιλοσοφεις και τοσο πολυΘα το προτείνω...αλλά κάποιοι πιο παλιοί δε ξέρουν?
Το οτι μου εστειλαν 4 ατομα μνμ οτι τους κανεις το ιδιο επιβεβαιώνει ποσο ναυαγιο εισαι. Το οτι βριζεις ετσι σε ανώνυμο φορουν επιβεβαιώνει ποσο φελλος εισαι. Δεν θα σε βρισω ουτε θα σπαμαρω αλλα ουτε θα λυσω και τα ψυχολογικα σου. Υπνε.Με το όνομα Σαρδέλα δε γάμησαν πολύ βλάκα...Ντροπή πρέπει να νιώθει η μάνα σου που σε γέννησε...Άντε γεια
Άκου να δεις βλάκα. Να μην ειρωνεύεσαι να είμαι κύριος απέναντι σου. Αλλά δεν εχω απαιτήσεις από ένα σκουπίδι σα και σένα να μάθει τρόπους. Άντε στη μανούλα σου...βλακακοΤο οτι μου εστειλαν 4 ατομα μνμ οτι τους κανεις το ιδιο επιβεβαιώνει ποσο ναυαγιο εισαι. Το οτι βριζεις ετσι σε ανώνυμο φορουν επιβεβαιώνει ποσο φελλος εισαι. Δεν θα σε βρισω ουτε θα σπαμαρω αλλα ουτε θα λυσω και τα ψυχολογικα σου. Υπνε.
Καλά τα λες....αλλά αυτός ξεκίνησε τις ειρωνίεςΔεν πάτε να μαλώσετε με προσωπικά μηνύματα; Λέτε οι υπόλοιποι να έχουμε όρεξη να μάθουμε ποιος από τους δύο σας κατουράει πιο μακριά;
Αν δεν ήταν 50+ με πεσμένο βυζι και έξτρα κιλάκια δεν ήταν η νικολΕγώ πάντως πριν λίγο καιρό πήγα στο Βάνα και πέρασα πολύ καλά με μελαχρινή κοπέλα που την έλεγαν Νικολ. Έχω μπερδευτεί και δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι αυτή που αναφερετε στο elegance αλλά ήταν όμορφη με καλό κορμί και καυλιαρικο παίξιμο μετά…
Όχι, ήταν νεαρή με καλό κορμί και δυάρι στήθος.Αν δεν ήταν 50+ με πεσμένο βυζι και έξτρα κιλάκια δεν ήταν η νικολ
Τελικά του Σάκη είναι η της Εβίτας π είχε πει κάποιος ότι πήγεΠέρασμα από Venus , το μαγαζί του Σάκη. Επέλεξα την Μόνικα στα 80€ για φουλ, ανάμεσα σε αυτήν και την Βίκυ. Πραγματικά δεν ξέρω τον λόγο που μπήκα. Η τύπισσα έμοιαζε πάρα πολύ σε γύφτισσα. Είχε την επικοινωνία αλλά από εμφάνιση πολύ μέτρια για εμένα. Ακόμα και στα βυζιά ραγαδες. Χίλιες φορές να πήγαινα κρυσταλ να δώσω 80€ στη Νεφέλη για μαλακια παρά εκεί ξανά.
Τη θυμάσαι τη Στεφανία στον Νίκο; Συνήθως, αυτή άνοιγε τη πόρτα και παρόλο που δε πηδιόταν, προσπαθούσε να σε "ψήσει" για ραντεβού μαζί της. όμως, η πίπα της και το μασάζ της ήταν πάρα πολύ καλή...Και το bodyfree δεν είχε πάντα αξιόλογα κορίτσια. Ελληνίδες αξιόλογες πολύ σπάνια έβλεπες εκεί.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Στο κρυσταλ δεν υπάρχει ούτε σεξ ούτε πίπα.
Τι είπες τώρα ρε φίλε; ΠωωωωωωωωωωωΤη θυμάσαι τη Στεφανία στον Νίκο; Συνήθως, αυτή άνοιγε τη πόρτα και παρόλο που δε πηδιόταν, προσπαθούσε να σε "ψήσει" για ραντεβού μαζί της. όμως, η πίπα της και το μασάζ της ήταν πάρα πολύ καλή...