Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (3 μέλη και 19 επισκέπτες)

kokoy

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2008
Like
22
Πόντοι
0
Στείλε μου μήνυμα να σου δώσω πληροφορίες

Μασάζ για γυναίκες παίζει πουθενά;

Μασάζ για γυναίκες παίζει πουθενά; Υπάρχει καμία εμ

Μασάζ για γυναίκες παίζει πουθενά; Υπάρχει καμία εμπειρία;
Παίζει αλλά είναι πριβέ φάση

georg1234

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
403
Πόντοι
21
Ωραίος παίχτη μου....Μπράβο, ήσουν απόλυτα περιγραφικός!!!

Κάποιες φορές το "γοργόν και χάριν έχει",
και κάποιες φορές "όποιος βιάζεται σκοντάφτει".

Εσύ σκόνταψες...δε πειράζει!!!!
Τουλάχιστον έκανες την ταινία σου!!!

Πρέπει να είναι η Σοφία που ήταν και στο bodyfree;

Microsd

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2023
Like
4
Πόντοι
0
Ομάδα καλησπερα παίζει μασάζ στην πόλη με γαμησι κιόλας; Η μόνο φραπέ και καλαμάκι;

• Λύπη
Αντιδράσεις: tefras

christosthess

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2020
Like
2
Πόντοι
0
Γεια σας. Είναι η πρώτη φορά νομίζω που γράφω εδώ. Έχω κάνει λογαριασμό πριν πολύ καιρό αλλά δεν επισκέπτομαι συχνά την σελίδα. Σας παραδέχομαι πάντως, είναι πολύ χρήσιμη οποιαδήποτε πληροφορία και πολλές φορές και σωτήρια

tsarlatanos77

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
316
Πόντοι
21
Καλησπερα σας, επειδη εχει πολλες απαντησεις εδω μεσα και βαριεμαι να διαβασω μασατζιδικο που να προσφερει πχ πιπες υπάρχει; Αν ναι ειμαι ολος αυτια να ακούσω, ψηνομαστε φουλ να παμε με ενα φιλαρακι μου
Καλησπερα σας, επειδη εχει πολλες απαντησεις εδω μεσα και βαριεμαι να διαβασω μασατζιδικο που να προσφερει πχ πιπες υπάρχει; Αν ναι ειμαι ολος αυτια να ακούσω, ψηνομαστε φουλ να παμε με ενα φιλαρακι μου
έχει ναι στείλε μου προσωπικό μήνυμα να σου πω

christosthess

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2020
Like
2
Πόντοι
0
Γεια σας. Νέος εδώ, παλιός λογαριασμός αλλά πρώτη φορά γράφω. Να είστε όλοι καλά

christosthess

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2020
Like
2
Πόντοι
0
Αναζητώ μασάζ με πίπα, αν είναι δυνατόν χωρίς προφυλακτικό. Λείπει η γυναίκα για λίγες μέρες και είναι ευκαιρία για εμένα ένα δώρο στον εαυτό μου.... Ευχαριστώ

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.045
Πόντοι
2.356
Βάλε το φιλαράκι σ να διαβάσει αν βαριέσαι εσύ

VeryPRepi

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2023
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
0
Ρωτάς για μασαζ με πρώτο και δεύτερο μέρος φαντάζομαι; Γιατί να μην το κάνουν οι ίδιες που κάνουν και στους άντρες;
Μιλάω για επαγγελματισμό με πρώτο και πιθανώς δεύτερο μέρος. Γυναικείο σέρβις έχει καλυφθεί στη συζήτηση γιαυτο δε ρωτάω επί τούτου.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.466
Πόντοι
7.095
Με το φιλαράκι θα πάτε μαζί?
Θα είναι πρόγραμμα 2 άντρες με 1 κοπέλα?
Όταν θα πιπωνει τον έναν ο άλλος τι θα κάνει?
Γίνε πιο κατατοπιστικός για να βοηθήσουμε.

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.710
Καλή εβδομάδα :*
διαθέσιμη πάντα με την καλύτερη ενεργεια,μέχρι και την Τετάρτη!

Συνημμένα

• 20230522_015619.jpg
    20230522_015619.jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 146

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.194
Πόντοι
201
Μιλάω για επαγγελματισμό με πρώτο και πιθανώς δεύτερο μέρος. Γυναικείο σέρβις έχει καλυφθεί στη συζήτηση γιαυτο δε ρωτάω επί τούτου.
Η γνώμη μου είναι πως αν θέλεις επαγγελματισμό στο πρώτο μέρος πας σε κανονικό μασατζίδικο ή σε φυσιοθεραπευτήριο. Όλοι μας θυσιάζουμε μέρος της ποιότητας του πρώτου μέρους για να πάρουμε το δεύτερο. Αν θέλεις συνδυασμό των δύο δοκιμάζεις και καταλήγεισ σε αυτό που σε καλύπτει.

Θεωρώ ότι υπάρχουν πολλές κοπέλες στο χώρο που συζητάμε που δεν έχουν κανένα πρόβλημα ή που μπορεί να τους αρέσει και ακόμη περισσότερο να κάνουν το δεύτερο μέρος με γυναίκα.

manskia

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2019
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα συναγωνιστες, πρωτο μηνυμα εδω. Ερωτηση: τι εχει παιχτει στο studio body free? Καπου ειχα διαβασει οτι κλεινει.

Christos_1984

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2022
Like
404
Πόντοι
21
τυχερε! ψαχνω δυναμη να παω γιατι ντρέπομαι, την εχω γειτονισσα!
Πίκρα!
Σιγά πάντως, στη θέση σου θα πήγαινα κανονικά και μετά θα της πρότεινα να μην τραβιόμαστε μέχρι το κατάστημα, ας το κάνουμε κατοίκον. ;)

tod92

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2017
Like
39
Πόντοι
0
Πίκρα!
Σιγά πάντως, στη θέση σου θα πήγαινα κανονικά και μετά θα της πρότεινα να μην τραβιόμαστε μέχρι το κατάστημα, ας το κάνουμε κατοίκον. ;)
στο μυαλο μου εισαι! εκει θελω να την παω την φαση!

Christos_1984

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2022
Like
404
Πόντοι
21
στο μυαλο μου εισαι! εκει θελω να την παω την φαση!
Αυτά ειναι και τα μοναδικά βήματα!
Με ευγένεια και αμεσότητα.
Μη μασας μια. Στην τελική, τι είχες, τι έχασες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom