Masazakias22
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2022
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Στείλε μου μήνυμα να σου δώσω πληροφορίεςΜασάζ για γυναίκες παίζει πουθενά; Υπάρχει καμία εμπειρία;
Στείλε μου μήνυμα να σου δώσω πληροφορίεςΜασάζ για γυναίκες παίζει πουθενά; Υπάρχει καμία εμπειρία;
Στείλε μου μήνυμα να σου δώσω πληροφορίες
Μασάζ για γυναίκες παίζει πουθενά;
Μασάζ για γυναίκες παίζει πουθενά; Υπάρχει καμία εμ
Παίζει αλλά είναι πριβέ φάσηΜασάζ για γυναίκες παίζει πουθενά; Υπάρχει καμία εμπειρία;
Ωραίος παίχτη μου....Μπράβο, ήσουν απόλυτα περιγραφικός!!!
Κάποιες φορές το "γοργόν και χάριν έχει",
και κάποιες φορές "όποιος βιάζεται σκοντάφτει".
Εσύ σκόνταψες...δε πειράζει!!!!
Τουλάχιστον έκανες την ταινία σου!!!
Καλησπερα σας, επειδη εχει πολλες απαντησεις εδω μεσα και βαριεμαι να διαβασω μασατζιδικο που να προσφερει πχ πιπες υπάρχει; Αν ναι ειμαι ολος αυτια να ακούσω, ψηνομαστε φουλ να παμε με ενα φιλαρακι μου
έχει ναι στείλε μου προσωπικό μήνυμα να σου πωΚαλησπερα σας, επειδη εχει πολλες απαντησεις εδω μεσα και βαριεμαι να διαβασω μασατζιδικο που να προσφερει πχ πιπες υπάρχει; Αν ναι ειμαι ολος αυτια να ακούσω, ψηνομαστε φουλ να παμε με ενα φιλαρακι μου
Βάλε το φιλαράκι σ να διαβάσει αν βαριέσαι εσύΚαλησπερα σας, επειδη εχει πολλες απαντησεις εδω μεσα και βαριεμαι να διαβασω μασατζιδικο που να προσφερει πχ πιπες υπάρχει; Αν ναι ειμαι ολος αυτια να ακούσω, ψηνομαστε φουλ να παμε με ενα φιλαρακι μου
το εχουμε παει σε αλλο επιπεδο...βαριουνται τα παιδια....Βάλε το φιλαράκι σ να διαβάσει αν βαριέσαι εσύ
Μιλάω για επαγγελματισμό με πρώτο και πιθανώς δεύτερο μέρος. Γυναικείο σέρβις έχει καλυφθεί στη συζήτηση γιαυτο δε ρωτάω επί τούτου.Ρωτάς για μασαζ με πρώτο και δεύτερο μέρος φαντάζομαι; Γιατί να μην το κάνουν οι ίδιες που κάνουν και στους άντρες;
Με το φιλαράκι θα πάτε μαζί?Καλησπερα σας, επειδη εχει πολλες απαντησεις εδω μεσα και βαριεμαι να διαβασω μασατζιδικο που να προσφερει πχ πιπες υπάρχει; Αν ναι ειμαι ολος αυτια να ακούσω, ψηνομαστε φουλ να παμε με ενα φιλαρακι μου
Γεια να κλεισω ενα ραντεβου τεταρτη στις 18Καλή εβδομάδα
διαθέσιμη πάντα με την καλύτερη ενεργεια,μέχρι και την Τετάρτη!
Η γνώμη μου είναι πως αν θέλεις επαγγελματισμό στο πρώτο μέρος πας σε κανονικό μασατζίδικο ή σε φυσιοθεραπευτήριο. Όλοι μας θυσιάζουμε μέρος της ποιότητας του πρώτου μέρους για να πάρουμε το δεύτερο. Αν θέλεις συνδυασμό των δύο δοκιμάζεις και καταλήγεισ σε αυτό που σε καλύπτει.Μιλάω για επαγγελματισμό με πρώτο και πιθανώς δεύτερο μέρος. Γυναικείο σέρβις έχει καλυφθεί στη συζήτηση γιαυτο δε ρωτάω επί τούτου.
τυχερε! ψαχνω δυναμη να παω γιατι ντρέπομαι, την εχω γειτονισσα!Η Τοκιο ειναι στο Κρισταλ.Σημερα περασα μαζι της.
Πίκρα!τυχερε! ψαχνω δυναμη να παω γιατι ντρέπομαι, την εχω γειτονισσα!
στο μυαλο μου εισαι! εκει θελω να την παω την φαση!Πίκρα!
Σιγά πάντως, στη θέση σου θα πήγαινα κανονικά και μετά θα της πρότεινα να μην τραβιόμαστε μέχρι το κατάστημα, ας το κάνουμε κατοίκον. ;)
Αυτά ειναι και τα μοναδικά βήματα!στο μυαλο μου εισαι! εκει θελω να την παω την φαση!