Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ωραία....και τώρα που το είπες εδώ μέσα αν σου ρίξει άκυρο μην απορήσεις....... Αφού διαβάζουν ρε σεις...κάνουν και προφίλ.......πόσες φορές πρέπει να τα λέμε αυτά.....?στο μυαλο μου εισαι! εκει θελω να την παω την φαση!
Έχει κανείς γνώση του τι παίζει στο τηλ μου είπαν όχι εκτόνωση αλλά κάπως μασιμενα τα άκουσαRelax Massage and Spa, νέο μαγαζί Εγνατίας 112 ίσως το παλιό Relax στον ημιόροφο που έκλεισε...θα δοκιμάσω...
6945607995
Δοκίμασε κάποιος;
ε δεν γραψαμε κατι κακο ισα ισα συμφέρει και στους 2Ωραία....και τώρα που το είπες εδώ μέσα αν σου ρίξει άκυρο μην απορήσεις....... Αφού διαβάζουν ρε σεις...κάνουν και προφίλ.......πόσες φορές πρέπει να τα λέμε αυτά.....?
πως δεν ρωτησες και για μπριζολα?θα σου ελεγαν στανταρΈχει κανείς γνώση του τι παίζει στο τηλ μου είπαν όχι εκτόνωση αλλά κάπως μασιμενα τα άκουσα
Πήγα. Απλό μασαζ με έκαναν. Με εσώρουχο. Πάντως ο χώρος έχει αλλάξει. Πιο περιποιημένος, όχι σαν τον προηγούμενο.Έχει κανείς γνώση του τι παίζει στο τηλ μου είπαν όχι εκτόνωση αλλά κάπως μασιμενα τα άκουσα
Μια χαρά σου το λένε τα μαγαζιά που κάνουν παραπάνω, αλλά εσύ αφού το παίζεις έξυπνος πήγαινε πλήρωσε και περίμενε αν θα σου την παίξουν...πως δεν ρωτησες και για μπριζολα?θα σου ελεγαν στανταρ
εγω εξυπνος αλλα εσυ ασχετος παιχτηΜια χαρά σου το λένε τα μαγαζιά που κάνουν παραπάνω, αλλά εσύ αφού το παίζεις έξυπνος πήγαινε πλήρωσε και περίμενε αν θα σου την παίξουν...
Ωραία....και τώρα που το είπες εδώ μέσα αν σου ρίξει άκυρο μην απορήσεις....... Αφού διαβάζουν ρε σεις...κάνουν και προφίλ.......πόσες φορές πρέπει να τα λέμε αυτά.....?
Θέλουμε ΟΛΟΙ μια γειτόνισσα μασατζού η οποία να είναι δεκτική σε βολικές για όλους προτάσεις!Άρα θέλουμε όλοι γειτόνισσα μασατζού?
Ωραία... Κοντά στο Παπάφειο?καλησπέρα σας!θα παραμείνω κοντά σας μέχρι 31!
Δυστυχώς άλλαξαν τα σχέδια Γιατί δεν κατάφερα να βρω ένα διαμέρισμα διαθέσιμο όπως θα το ήθελα Οπότε Δυστυχώς ακυρώνεται ιδέα και ισχύει ότι θα φύγω αύριο κανονικά όπως ήταν προγραμματισμένοΩραία... Κοντά στο Παπάφειο?
Τότε γιατί μας ξεσηκώνεις τσάμπα?Δυστυχώς άλλαξαν τα σχέδια Γιατί δεν κατάφερα να βρω ένα διαμέρισμα διαθέσιμο όπως θα το ήθελα Οπότε Δυστυχώς ακυρώνεται ιδέα και ισχύει ότι θα φύγω αύριο κανονικά όπως ήταν προγραμματισμένο
Βρε τράβα από εδώ... Φταίει η κοπέλα που είναι και ευγενική μαζί σουΤότε γιατί μας ξεσηκώνεις τσάμπα?
Σιγά μωρη... σου θίξαμε τη γκόμενα και πειραχτηκες?Βρε τράβα από εδώ... Φταίει η κοπέλα που είναι και ευγενική μαζί σου