luca
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 60
- Πόντοι
- 1
Εγω παλι , ψάχνω στο Viber με όνομα , με τηλέφωνο …. Τίποτα δεν μου βγάζει. Τι διάολο ? Το έκλεισαν ?
Εγώ στο viber κλείνω ραντεβού
Εγω παλι , ψάχνω στο Viber με όνομα , με τηλέφωνο …. Τίποτα δεν μου βγάζει. Τι διάολο ? Το έκλεισαν ?
Εγώ στο viber κλείνω ραντεβού
Φυγε μακρια .....ουτε καν μπορει να ειναι και 100κιλαΈχουμε εικόνα και άποψή για Αλεξανδρα από Luxury spa?
Όχι φίλε μου δεν στην λέω χαλάρωσε λίγοΜου την λες;;;
Έχω άκρη και μαθενω το πρόγραμμα....
Εάν δεν σε αρέσει μην
Ναι φιλε εχουμε αναφερθει κατα καιρους.. Μονη δουλευει η κοπελα δεν ειναι μασατζιδικο στο σπιτι της το κανει σε ενα κρεβάτι μασαζ.. Κανει πιπες τα καταπίνει ολα μασαζ... Κοροιδεμα.. Στα αρνητικα δεν σε αφηνει για ντουζ και εχει λιγακι τα ψυχολογικα της.. Περιοχή κέντρο προς Αγίου Δημητρίου κοντα..Καλημερα παιδια καινουργιος στο χωρο.. σας διαβαζω καιρο και πραγματικα κανετε καλη δουλεια και θελω και εγω να συνείσφερω με τις δικες μου εμπειριες. Αν και ψαρακας ακομα στο χωρο.. προτιμαω ανεξαρτητους χωρους και οχι τα γνωστα ιδρυματα.. θα ηθελα να ρωτησω εαν εχει κανεις καποια γνωμη για εδω:
Χαλαρωτικο μασαζ-ευεξια | Thessaloníki
Χαλαρωτικο μασαζ-ευεξια, Θεσσαλονίκη. 1,485 likes · 115 talking about this. Χαλαρωτικό μασάζ σε όλο το σωμα Τηλέφωνο επικοινωνίας 6946756467www.facebook.com
τι ν ανεβασουμε ρε μυστη τα μπαζα τις Βανας?μια Θεωνη ηταν και αυτη........αντε αν το εδινε και η Βανα θα ηταν τιμιοΚανείς όμως δεν το ανεβάζει...για μάθει ο κόσμος εδώ....
ap oti fainetai oxi alla an matheis kati pes mas...
Καλησπέρα. Επειδή προσπαθώ να επικοινωνήσω με την τυπισσα υπάρχει κάποιος που να έχει έμπειρα μαζί της ;
Να μάθει ο κόσμος αν θα διαλέξει τη μία χοντρή η την άλλη χοντρήτι ν ανεβασουμε ρε μυστη τα μπαζα τις Βανας?μια Θεωνη ηταν και αυτη........αντε αν το εδινε και η Βανα θα ηταν τιμιο
παρεπιπτοντως δεν θελει καμια ακρη στελνεις μεσεντζερ και σου στελνουν φωτο......για να μην νιωθουν κάποιοι οτι εχουν προνόμια
Για τα χοντρά είναι γαμησε ταΝαι φιλε εχουμε αναφερθει κατα καιρους.. Μονη δουλευει η κοπελα δεν ειναι μασατζιδικο στο σπιτι της το κανει σε ενα κρεβάτι μασαζ.. Κανει πιπες τα καταπίνει ολα μασαζ... Κοροιδεμα.. Στα αρνητικα δεν σε αφηνει για ντουζ και εχει λιγακι τα ψυχολογικα της.. Περιοχή κέντρο προς Αγίου Δημητρίου κοντα..
Ξέρετε πως τη λένε?Γνωμουλα για εδώ αλάνια μου;;
νομιζω εχει ξανα αναφερθει για τη συγκεκριμενη.. ειναι οπως τη βλεπεις στη φωτο.. προχωρας κατευθειαν στο ψητο..ap oti fainetai oxi alla an matheis kati pes mas...
ap oti fainetai oxi alla an matheis kati pes mas...
Γνωμουλα για εδώ αλάνια μου;;
Το Βένους είναι
Ναι φίλε μου απλά συνεχίζουν σαν Βένους το μαγαζιτο Βενους έκλεισε ειναι πλέον το body free που μετακόμισε από απέναντι στην Εγνατία και κάνει κουμάντο ο παλιός ο Σάκης
Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω......Οπως τα λες χαιδεμα γυρω γυρω,υπονουμενα καθε φορα για την επομενη και στο τελος τιποτα.Μια φορα μου ειπε κι ολας μπορεις να πας και να τελειωσεις μονος σου στο μπανιο.
Πάλι καλά που δεν σου είπε να πας να τελειώσεις στο μπαλκόνι. Τι είναι αυτά ρεεεεεε...Οπως τα λες χαιδεμα γυρω γυρω,υπονουμενα καθε φορα για την επομενη και στο τελος τιποτα.Μια φορα μου ειπε κι ολας μπορεις να πας και να τελειωσεις μονος σου στο μπανιο.