You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (11 μέλη και 45 επισκέπτες)
Zizou43
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2023
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
πολλα τα καλα σχολια για αυτην....Πέρασμα με Νικολ από elegance. Υπέροχο βυζι. Υπέροχη πίπα. Τελείωμα στο στήθος. Ότι το καλύτερο
καλησπέρα, έχει μεγάλα βυζια; Ηλικια;Φυγε μακρια .....ουτε καν μπορει να ειναι και 100κιλα
Τελευταία τροποποίηση:
level1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.755
- Πόντοι
- 481
Ναι ελεος.Κι εγω ελεγα απο μεσα μου δεν το λεει αληθεια.Πάλι καλά που δεν σου είπε να πας να τελειώσεις στο μπαλκόνι. Τι είναι αυτά ρεεεεεε...
assasertzis
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2011
- Like
- 157
- Πόντοι
- 1
Ο παλιος ο σακης απο antis.... μαρτιου?το Βενους έκλεισε ειναι πλέον το body free που μετακόμισε από απέναντι στην Εγνατία και κάνει κουμάντο ο παλιός ο Σάκης
Καλησπερα κυριοι. Περα απο Relief που αναφερθηκε ειδη προηγουμενα, μπορει να προτινει κανεις μασαζ με ποδια με εξτρα υπηρεσιες (η και οχι) που να αξιζει? Επισης θα εκτιμουσα καποια προταση κοπελας για massagio. Ευχαριστω εκ των προτερω!
Τελευταία τροποποίηση:
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.089
- Πόντοι
- 2.356
Αν εννοείς αντιστρες τότε ήταν Μάκης όχι Σάκης κ είναι ΚαραμανλήΟ παλιος ο σακης απο antis.... μαρτιου?
Η λες κάτι άλλο
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Είχε Λυδία το crustal;;;Η Λυδία από κρυσταλ μοναστηριού τι απέγινε ρε παιδιά; Ξέρουμε που μπορούμε να την βρούμε; Επικοινώνησα με κρύσταλ αλλά μου είπαν έχει σταματήσει από εκεί. Ξέρει κανείς αν σταμάτησε γενικά η αν άλλαξε στέκι;
Από ότι ξέρω μόνο στο Λουξουρι έχει ΛυδίαΕίχε Λυδία το crustal;;;
Γεια σας.επισκεψη στην Εύα στο Jumbo.ενα πρν κέντρο αισθητικής υπουργείο.απο μασάζ τίποτα μόνο λίγο χάδι. Στο δεύτερο μέρος ανέβηκε από επάνω στο μασαζοκρεβατο. Το οποίο ετριζε και λέω δεν υπάρχει κάτι άλλο που να μην κάνει θόρυβο.τελικα την ξάπλωσα στο κρεβάτι στο κάτω μέρος του κρεβατιού .και άρχισα.σε κάποια στιγμή έκανα το λάθος να μπω στο κ.λ. και λέω sorry δεν το ήθελε.λεει αν θέλεις συνέχισε.τξν σφυροκοπούσα κανένα δεκάλεπτο με τέταρτο. την είδα ότι την άρεσε πολύ. Το επόμενο ραντεβού την είπα σε ξενοδοχείο αν μπορεί.θα δούμε.λεει αν θα είσαι σαν σήμερα μανάρι φυσικά.θα υπάρχει ενημέρωση
Έχεις τηλεφωνώ ;;Γεια σας.επισκεψη στην Εύα στο Jumbo.ενα πρν κέντρο αισθητικής υπουργείο.απο μασάζ τίποτα μόνο λίγο χάδι. Στο δεύτερο μέρος ανέβηκε από επάνω στο μασαζοκρεβατο. Το οποίο ετριζε και λέω δεν υπάρχει κάτι άλλο που να μην κάνει θόρυβο.τελικα την ξάπλωσα στο κρεβάτι στο κάτω μέρος του κρεβατιού .και άρχισα.σε κάποια στιγμή έκανα το λάθος να μπω στο κ.λ. και λέω sorry δεν το ήθελε.λεει αν θέλεις συνέχισε.τξν σφυροκοπούσα κανένα δεκάλεπτο με τέταρτο. την είδα ότι την άρεσε πολύ. Το επόμενο ραντεβού την είπα σε ξενοδοχείο αν μπορεί.θα δούμε.λεει αν θα είσαι σαν σήμερα μανάρι φυσικά.θα υπάρχει ενημέρωση
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
ΑκριβώςΑπό ότι ξέρω μόνο στο Λουξουρι έχει Λυδία
greggreg24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.098
- Πόντοι
- 361
30 απλό μασάζ 50 τα περεταιτω την ρωτάω αν κάνει στοματικό ή σεξ ή μόνο εκτόνωση μου λέει δεν τα λένε αυτά από το τηλέφωνο, της λέω πες μου απλά ένα ναι η ένα όχι, μου λεει δεν τα λέμε από το τηλ εάν.Δηλαδη εάν παω από εκεί την ρωτήσω μου πει όχι και φυγω θα φταίω εγώ μετά??Καλημερα παιδια καινουργιος στο χωρο.. σας διαβαζω καιρο και πραγματικα κανετε καλη δουλεια και θελω και εγω να συνείσφερω με τις δικες μου εμπειριες. Αν και ψαρακας ακομα στο χωρο.. προτιμαω ανεξαρτητους χωρους και οχι τα γνωστα ιδρυματα.. θα ηθελα να ρωτησω εαν εχει κανεις καποια γνωμη για εδω:
Χαλαρωτικο μασαζ-ευεξια | Thessaloníki
Χαλαρωτικο μασαζ-ευεξια, Θεσσαλονίκη. 1,485 likes · 115 talking about this. Χαλαρωτικό μασάζ σε όλο το σωμα Τηλέφωνο επικοινωνίας 6946756467www.facebook.com
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.089
- Πόντοι
- 2.356
Ακόμα να πας κάπου εσύΈχεις τηλεφωνώ ;;
Την άλλη φορά σε πρότεινα 3 καμία δε σ άρεσε η φτιάχνεσαι μόνο να ρωτάς
tefras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2022
- Like
- 1.216
- Πόντοι
- 201
Λογικά το 2ο..Ακόμα να πας κάπου εσύ
Ακόμα να πας κάπου εσύ
Πήγα μην αγχώνεσαι
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.181
- Πόντοι
- 736
Στη φωτο και στο στησιμο πως την κόβεις φίλε να κανει μονο χαλαρωτικό;30 απλό μασάζ 50 τα περεταιτω την ρωτάω αν κάνει στοματικό ή σεξ ή μόνο εκτόνωση μου λέει δεν τα λένε αυτά από το τηλέφωνο, της λέω πες μου απλά ένα ναι η ένα όχι, μου λεει δεν τα λέμε από το τηλ εάν.Δηλαδη εάν παω από εκεί την ρωτήσω μου πει όχι και φυγω θα φταίω εγώ μετά??
Απο την άλλη πολύ καλά σου απάντησε τι ήθελες να σου πεί;
Σε μπουρδέλο να πάρεις τηλέφωνο θα σου πουν περάστε να σας ενημερώσουμε απο κοντα!
Καλή διασκεδαση περιμένουμε ενημέρωση....
GRxx
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 929
- Πόντοι
- 361
Που πήγες τύπε...Πήγα μην αγχώνεσαι
δεν είδα να γραφεις κριτική
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.496
- Πόντοι
- 34.538
Το οτι δεν εγραψε κριτικη,δεν σημαινει οτι δεν πηγε..Που πήγες τύπε...
δεν είδα να γραφεις κριτική
GRxx
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 929
- Πόντοι
- 361
13 δημοσιεύσεις έχει τυπε μόνο ερωτήσεις άμα πήγε ας γράψειΤο οτι δεν εγραψε κριτικη,δεν σημαινει οτι δεν πηγε..
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 773
- Πόντοι
- 4.535
Μόνο τα τατού που είδα με έφτιαξες... Θα πάω και θα σου πω.30 απλό μασάζ 50 τα περεταιτω την ρωτάω αν κάνει στοματικό ή σεξ ή μόνο εκτόνωση μου λέει δεν τα λένε αυτά από το τηλέφωνο, της λέω πες μου απλά ένα ναι η ένα όχι, μου λεει δεν τα λέμε από το τηλ εάν.Δηλαδη εάν παω από εκεί την ρωτήσω μου πει όχι και φυγω θα φταίω εγώ μετά??
Τι ρωτάς και εσύ?Ακόμα να πας κάπου εσύ
Και; Για πες? Καλά? Που πήγες? Ενημέρωση δεν θα κάνεις?Πήγα μην αγχώνεσαι