You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)
Γνωρίζω τι λέξη πλεονασμόςΕπειδή με ύφος φροντιστήρια Στρατηγάκη μου το έπαιξες και αγγλομαθής
Δεν υπάρχει milf mother
Είναι πλεονασμός αγαπητέ…
Mother I would like to fuck mother είναι σα να λες…
Και όμως μία δεκαοκτάχρονη που γουστάρεις να την γαμήσεις και είναι μαμά είναι milf
Που θα μου πεις ότι έχεις ζήσει και στο εξωτερικό…
Το αν είμαι εγώ μπαζο ή όλα αυτά που λες Απαξιώ να απαντήσω αγαπητέ γιατί εγώ δε μίλησα υπέρ ή κατά των ώριμων γυναικών. Απλά μίλησα για την ορολογία που ελαφρά την καρδία χρησιμοποιούμε. Καλή συνέχεια με υγεία
Αν δεν ήσουν 70 χρόνων λογικά θα καταλαβαινες ότι εννοώ milf=mother I liked to Fuck!
Και ξαναλέω εσύ σε εμένα δύσκολο να μιλήσεις για αυτά τα θέματα!!!!
Οπότε άστο μεγάλε
level1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.755
- Πόντοι
- 481
Eιχα μιλησει μια φορα εκει αλλα δεν ταιριαζαν οι ωρες.Παιζει και τιποτα παραπανω εκει η πετσετα ?Massage Rania
tefras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2022
- Like
- 1.202
- Πόντοι
- 201
Πετσετουλα δαγκωτηEιχα μιλησει μια φορα εκει αλλα δεν ταιριαζαν οι ωρες.Παιζει και τιποτα παραπανω εκει η πετσετα ?
kalambekis
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 428
- Πόντοι
- 21
Elegance massage λοιπόν. Πήγα όντως σε καλός ορίζει ένα ομολογουμένως καλοστεκούμενο μεταξύ κατηγορίας milf και granny. Ο χώρος είναι καθαρός κι περιποιημένος. Μασαζοκρέβατο και βουρ για μασάζ με την Σοφια. Η σοφια αναλαμβάνει το μασάζ ωραίο μασάζ αλλά ως εκεί. Δεν με ενδιέφερε και κάτι άλλο. Κατά την διάρκεια ήρθε στο δωμάτιο η Nicole που είχα επιλέξει. Με γύρισε πλευρό και τον ρούφηξε δίχως αύριο. Μπράβο σου κοπέλα μου. Τι να πω. Το είχα ανάγκη.
Η Νικόλ δείχνει ωραίο τυπάκι, δεν φτάνει την εικόνα των κοριτσιών του κρυσταλ αλλά το όλο της πακέτο σε κερδίζει. Τα προγράμματα είναι 30-50χερι -70στομα. Τελευταία φορά που πήγα σε φραπεδομαγαζο ήταν πριν 8 μηνεσ. Για εμένα είναι μια καλή επιλογη για να μην ξαναπάω σε φραπεδομαγαζο γιατί θεωρώ ότι έστω μια πίπα πρέπει να είναι το κατώφλι. αν και πιστεύω ότι το σωστό πρέπει να είναι 50€ πίπα 80€ το φουλ. Αλλά στην φτωχομάνα αυτά είναι ανέκδοτα.
Συνεχίζεται το εμπάργκο.
Η Νικόλ δείχνει ωραίο τυπάκι, δεν φτάνει την εικόνα των κοριτσιών του κρυσταλ αλλά το όλο της πακέτο σε κερδίζει. Τα προγράμματα είναι 30-50χερι -70στομα. Τελευταία φορά που πήγα σε φραπεδομαγαζο ήταν πριν 8 μηνεσ. Για εμένα είναι μια καλή επιλογη για να μην ξαναπάω σε φραπεδομαγαζο γιατί θεωρώ ότι έστω μια πίπα πρέπει να είναι το κατώφλι. αν και πιστεύω ότι το σωστό πρέπει να είναι 50€ πίπα 80€ το φουλ. Αλλά στην φτωχομάνα αυτά είναι ανέκδοτα.
Συνεχίζεται το εμπάργκο.
pirosvestis43
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2021
- Like
- 183
- Πόντοι
- 1
Με.καποτα?Elegance massage λοιπόν. Πήγα όντως σε καλός ορίζει ένα ομολογουμένως καλοστεκούμενο μεταξύ κατηγορίας milf και granny. Ο χώρος είναι καθαρός κι περιποιημένος. Μασαζοκρέβατο και βουρ για μασάζ με την Σοφια. Η σοφια αναλαμβάνει το μασάζ ωραίο μασάζ αλλά ως εκεί. Δεν με ενδιέφερε και κάτι άλλο. Κατά την διάρκεια ήρθε στο δωμάτιο η Nicole που είχα επιλέξει. Με γύρισε πλευρό και τον ρούφηξε δίχως αύριο. Μπράβο σου κοπέλα μου. Τι να πω. Το είχα ανάγκη.
Συνεχίζεται το εμπάργκο.
giannis_alefragkis
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2015
- Like
- 311
- Πόντοι
- 21
Καλή η πίπα? Πέφτει βογγητο από τη κοπέλα?Όχι φίλε μου ελεύθερο κάνουν
Ναι καλή είναιΚαλή η πίπα? Πέφτει βογγητο από τη κοπέλα?
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.713
- Πόντοι
- 25.165
Ρε μεγαλε το παιζεις οτι εχεις ζησει εξωτερικο και ουτε αγγλικα δεν γνωριζεις. Mother I'd like to Fuck και οχι Liked. Θα πιστευα οτι μπορει καταλαθος να εβαλες το επιπλεον D αλλα το εγραψες ετσι 2 φορες και επειδη ολιγον τι εχω και ενα καπως OCD σε διορθωσα. και για να κλεισουμε την αντιπαραθεση των MILF ως προς την ηλικια ο ορισμος το λεει ξεκαθαρα:Γνωρίζω τι λέξη πλεονασμός
Αν δεν ήσουν 70 χρόνων λογικά θα καταλαβαινες ότι εννοώ milf=mother I liked to Fuck!
Και ξαναλέω εσύ σε εμένα δύσκολο να μιλήσεις για αυτά τα θέματα!!!!
Οπότε άστο μεγάλε
a sexually attractive woman who has children or is in early middle age.
luca
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 60
- Πόντοι
- 1
Ποιο ειναι αυτο ? που το βρισκουθμε? εχουνε καποια σελιδα ή κατι ???Elegance massage λοιπόν. Πήγα όντως σε καλός ορίζει ένα ομολογουμένως καλοστεκούμενο μεταξύ κατηγορίας milf και granny. Ο χώρος είναι καθαρός κι περιποιημένος. Μασαζοκρέβατο και βουρ για μασάζ με την Σοφια. Η σοφια αναλαμβάνει το μασάζ ωραίο μασάζ αλλά ως εκεί. Δεν με ενδιέφερε και κάτι άλλο. Κατά την διάρκεια ήρθε στο δωμάτιο η Nicole που είχα επιλέξει. Με γύρισε πλευρό και τον ρούφηξε δίχως αύριο. Μπράβο σου κοπέλα μου. Τι να πω. Το είχα ανάγκη.
Συνεχίζεται το εμπάργκο.
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Με γεματο στόμα;Καλή η πίπα? Πέφτει βογγητο από τη κοπέλα?
georgeleon
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2016
- Like
- 72
- Πόντοι
- 0
Παιδιά έχει κανείς τηλ η αγγελία από elegance spa?
Panos19822
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2022
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
Φενια-Φαίδρα μετά από εκεί και πέρα το χάος!!!!!κρίμα που σταμάτησε μου έλειψε το ωραίο μασαζζ που εκανε
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.161
- Πόντοι
- 736
ολο αναφορές για την λεγαμενη γίνονται.... εκανε φουλ και ολοι την αναπολείτε?Φενια-Φαίδρα μετά από εκεί και πέρα το χάος!!!!!κρίμα που σταμάτησε μου έλειψε το ωραίο μασαζζ που εκανε
KavliarisJohn
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2022
- Like
- 970
- Πόντοι
- 81
Σωστός ο παίχτης! Αυτό ακριβώς περιέγραφα και εγώ για την Νικολ! Το γεγονός ότι η Τόκιο- Νεφέλη - Ολίβια πχ ή η οποιαδήποτε στο Κρυσταλ δεν σου κάνει πίπες φίλε(εσυ που διαβάζεις το ποστ και απορείς) είναι ότι την πληρώνεις για να στον παίζει μόνο.. αν σταματήσεις να την πληρώνεις να είσαι σίγουρος ότι θα αρχίσει τις πίπες και αυτή με 50€.. & μην πει κανένας καρεκλοκένταυρος ότι προτιμάει μόνο το φραπέ;; Παταγώδη ψευτοανειλικρινεια.. Σταμάτησε 1 μήνα το κρυσταλ, πάνε Νικολ ή όπου άλλου θέλεις και αν δεν κάνει πίπες μέχρι και η Ναντια να μη με λένε Τακ Πολ..Elegance massage λοιπόν. Πήγα όντως σε καλός ορίζει ένα ομολογουμένως καλοστεκούμενο μεταξύ κατηγορίας milf και granny. Ο χώρος είναι καθαρός κι περιποιημένος. Μασαζοκρέβατο και βουρ για μασάζ με την Σοφια. Η σοφια αναλαμβάνει το μασάζ ωραίο μασάζ αλλά ως εκεί. Δεν με ενδιέφερε και κάτι άλλο. Κατά την διάρκεια ήρθε στο δωμάτιο η Nicole που είχα επιλέξει. Με γύρισε πλευρό και τον ρούφηξε δίχως αύριο. Μπράβο σου κοπέλα μου. Τι να πω. Το είχα ανάγκη.
Συνεχίζεται το εμπάργκο.
Εγώ σχεδόν το έκοψα και το κρυσταλ κ το λουξουρι που πήγα 2-3 φορές γιατί έχει ένα ωραίο μουνακι αλλά και αυτό τα ίδια αντί να κάνει καμία πίπα κάνει την παρθένα ή την περιοδεύον! Ξυπνάτε Μακεδονομάχοι .. οι Αθηναίοι πως τα χουν δηλαδή! Τα φιλιά μου καυλοπαιδα!!
Γλειφομουνακιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2006
- Like
- 608
- Πόντοι
- 81
μια κουβεντα θα σου πω ΜΑΚΡΙΑ!!!!!!!!!!!! ξεπετα του κερατα κλαιω ακομα τα 80Από βδομάδα έχω στο πρόγραμμα να επισκεφτώ το παλιό βενους ...αν κάποιος φίλος πάει πιο νωρίς ας κάνει μια ενημέρωση