You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (3 μέλη και 39 επισκέπτες)
P1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Like
- 419
- Πόντοι
- 26
μασαζ κανει η Σοφια και εκτόνωση η στοματικο η Nicole,για φουλ δεν ξερω
Καλημέρα συναγωνιστές, έχει δοκιμάσει κανείς ? Στο τηλέφωνο μου είπαν εκτός από μασάζ έχουν εκτόνωση, στοματικό, μέχρι και φουλ . Εμπειρία κάνεις?
Χωρίς φωτό, είναι μεγάλο ρίσκο η επιλογή.
Καλημέρα συναγωνιστές, έχει δοκιμάσει κανείς ? Στο τηλέφωνο μου είπαν εκτός από μασάζ έχουν εκτόνωση, στοματικό, μέχρι και φουλ . Εμπειρία κάνεις?
Body to body, nuru, και πολλά άλλα
Σε έναν πολύ διακριτικό χώρο, νέες και όμορφες παρουσίες παρέχουμε full προγράμματα μασάζ, body to body, nuru, και πολλά άλλα. Έλα στο χώρο μας και θα φροντίσουμε να περάσεις την καλύτερη εμπειρία της ζωής σου, με μασάζ χωρίς όρια, για να το απολαύσεις στο μέγιστο! Κάλεσέ μας και κλείσε ραντεβού...
kanesex.com
Christos_1984
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2022
- Like
- 404
- Πόντοι
- 21
Σίγουρα ειναι αυτό; Στο facebook δίνει άλλο τηλέφωνο. Όχι οτι δεν υπάρχει πιθανότητα απλά να έχει δυο αριθμούς, απλά λέω.Είναι το elegance spa φίλε μου δίπλα στο ακουα... Είχε περάσει πριν κάνα μήνα πέρα από μια Νικόλ τίποτα αξιόλογο
Masazakias22
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2022
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα! Θέλω να ρωτήσω για το massage rania που αναφέρθηκε τις προηγούμενες μέρες…έχει πάει κανείς;; Τι προσφέρει;;
Ναι φίλε μου
Σίγουρα ειναι αυτό; Στο facebook δίνει άλλο τηλέφωνο. Όχι οτι δεν υπάρχει πιθανότητα απλά να έχει δυο αριθμούς, απλά λέω.
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.161
- Πόντοι
- 736
Αν θέλεις να τελειώσεις την δουλειά σου γρήγορα, ρωτα ένα τεμπέλη λεει ο θυμόσοφος λαός μας!
Τελος παντων... copy paste το massage rania πανω στο μεγεθυντικό φακό και θα σου βγάλει οτι ζητάς.
Τελος παντων... copy paste το massage rania πανω στο μεγεθυντικό φακό και θα σου βγάλει οτι ζητάς.
Περασμα απο elegance, υποδοχη και καλοσωρισμα απο ενα δυνατο milf (φαινομενικα.. θα εξηγησω). Μου διχνει την μια κοπελα που ηταν διαθεσιμη για μασαζ, η αλλη ηταν ηδη σε αλλο δωματιο. Μου λεει αν θες μπορω να σου κανω και το μασαζ και την χειροκινηση εγω. Σκεφτομαι λιγο στα γρηγορα, λεω οκ εσυ. Βαμμενη ντυμενη φαινοταν γυναικαρα, βγαζει κατι προστυχο κατι ελα να σου δειξω εγω τι δεν μπορουν οι μικροτερες.. Διαλεγω το 50ευρο μασαζ και εκτονωση με χερι.. Χωρος καθαρος, ηρεμος μια χαρα. Το μασαζ για τα γουστα μου πολυ ελαφρυ, ισα ισα πασαλειμμα και χαιδεμα με λαδι, στο 20λεπτο μισαωρο με γυρισε, εβγαλε ρουχα, εκει η φαση μετρια.. βυζια φυσικα μεν, οχι τουμπανα δε (σχετικα πεσμενα, λογικο για την ηλικια της..) αφηνει να τα πασπατευεις οπως αρεσκεσαι, γλειψιμο ρουφηγμα, κωλομερια ζουλιγμα. Βγαζει κατι ψευτο αχ βαχ οτι δηθεν καυλωνει κι αυτη αλλα ισως να πεισουν κανα 20χρονο (νεαρα παλικαρια δεν εχω κατι μαζι σας, μια χαρα! Σας αγαπαμε)! Απλα σε καποιον νεο ισως το περασει. Δεν ηταν οτι πηγαν εντελως χαμενα τα $$ αλλα δεν ειναι να πεις και αμαν τι ηταν αυτο.. (προσωπικη εντυπωση διατυπωνω).
Ρε φίλε συγγνώμη κιόλας τι μιλφ?Περασμα απο elegance, υποδοχη και καλοσωρισμα απο ενα δυνατο milf (φαινομενικα.. θα εξηγησω). Μου διχνει την μια κοπελα που ηταν διαθεσιμη για μασαζ, η αλλη ηταν ηδη σε αλλο δωματιο. Μου λεει αν θες μπορω να σου κανω και το μασαζ και την χειροκινηση εγω. Σκεφτομαι λιγο στα γρηγορα, λεω οκ εσυ. Βαμμενη ντυμενη φαινοταν γυναικαρα, βγαζει κατι προστυχο κατι ελα να σου δειξω εγω τι δεν μπορουν οι μικροτερες.. Διαλεγω το 50ευρο μασαζ και εκτονωση με χερι.. Χωρος καθαρος, ηρεμος μια χαρα. Το μασαζ για τα γουστα μου πολυ ελαφρυ, ισα ισα πασαλειμμα και χαιδεμα με λαδι, στο 20λεπτο μισαωρο με γυρισε, εβγαλε ρουχα, εκει η φαση μετρια.. βυζια φυσικα μεν, οχι τουμπανα δε (σχετικα πεσμενα, λογικο για την ηλικια της..) αφηνει να τα πασπατευεις οπως αρεσκεσαι, γλειψιμο ρουφηγμα, κωλομερια ζουλιγμα. Βγαζει κατι ψευτο αχ βαχ οτι δηθεν καυλωνει κι αυτη αλλα ισως να πεισουν κανα 20χρονο (νεαρα παλικαρια δεν εχω κατι μαζι σας, μια χαρα! Σας αγαπαμε)! Απλα σε καποιον νεο ισως το περασει. Δεν ηταν οτι πηγαν εντελως χαμενα τα $$ αλλα δεν ειναι να πεις και αμαν τι ηταν αυτο.. (προσωπικη εντυπωση διατυπωνω).
Αυτό είναι η Γκίλφ γιαγιά μου πήγα είδα και έφυγα για aqua δίπλα φάση
Ως τι ηλικια οριζεται δηλαδη το μιλφ ετσι για να χουμε ενα σημειο αναφορας; 30-40; Αν ναι ας την χαρακτηρισουμε gilf. Βαμμενη ντυμενη ομως γυναικαρα ηταν. Ξεντυμενη οχι και τοσο, ξεβαμμενη σιγουρα θα ηταν χαλιαΡε φίλε συγγνώμη κιόλας τι μιλφ?
Αυτό είναι η Γκίλφ γιαγιά μου πήγα είδα και έφυγα για aqua δίπλα φάση
Μήπως λέει αυτή που το παίζει υπεύθυνη μια βαλεριαΩς τι ηλικια οριζεται δηλαδη το μιλφ ετσι για να χουμε ενα σημειο αναφορας; 30-40; Αν ναι ας την χαρακτηρισουμε gilf. Βαμμενη ντυμενη ομως γυναικαρα ηταν. Ξεντυμενη οχι και τοσο, ξεβαμμενη σιγουρα θα ηταν χαλια
Christos_1984
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2022
- Like
- 404
- Πόντοι
- 21
Ανέφερε ένας συνάδελφος πιο πάνω ότι ξεκίνησε με την μια και συνέχισε με καλαμάκι με άλλη.
Αναρωτιέμαι πως έγινε τεχνικά αυτό, σταματάει πχ και περιμένει να έρθει η άλλη κοπέλα;
Η καλύτερη λύση για να μάθω βέβαια είναι να πάω, απλά το προγραμματίζω μέσα στην επόμενη εβδομάδα.
Αν κάποιος έχει εν τω μεταξύ αυτήν την πληροφορία ας την μοιραστεί.
Θα επανέλθω μετά την επίσκεψή μου στο εν λόγω ίδρυμα για ενημέρωση.
Αναρωτιέμαι πως έγινε τεχνικά αυτό, σταματάει πχ και περιμένει να έρθει η άλλη κοπέλα;
Η καλύτερη λύση για να μάθω βέβαια είναι να πάω, απλά το προγραμματίζω μέσα στην επόμενη εβδομάδα.
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
"..κάτσε λίγο φιλαράκι, να φωνάξω την κοπέλα να σου κάνει πίπα ..."Ανέφερε ένας συνάδελφος πιο πάνω ότι ξεκίνησε με την μια και συνέχισε με καλαμάκι με άλλη.
Θεέ μου, τι μαλακίες ειναι αυτές...
tefras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2022
- Like
- 1.202
- Πόντοι
- 201
Ότι έχει ειπωθείΚαλησπερα! Θέλω να ρωτήσω για το massage rania που αναφέρθηκε τις προηγούμενες μέρες…έχει πάει κανείς;; Τι προσφέρει;;
Christos_1984
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2022
- Like
- 404
- Πόντοι
- 21
κ όμως στο μνμ #57.124 ο συνάδελφος αυτό γράφει."..κάτσε λίγο φιλαράκι, να φωνάξω την κοπέλα να σου κάνει πίπα ..."
Θεέ μου, τι μαλακίες ειναι αυτές...
Όλα μπορούν να γίνουν.... θέληση να υπάρχειΑνέφερε ένας συνάδελφος πιο πάνω ότι ξεκίνησε με την μια και συνέχισε με καλαμάκι με άλλη.
SKG-2-ALARGAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2022
- Like
- 765
- Πόντοι
- 81
Ευριδικη "ΔΟΜΝΑ".... Ναταλια δικια μου Αποψηκαλημερα,απο βανα ποια ειναι καλη,η ευριδικη τι λεει,αν γνωριζετε
SKG-2-ALARGAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2022
- Like
- 765
- Πόντοι
- 81
Και μονο το ονομα .....αυτο προκαλει ριγοs !!! Αρε κριστυ - κρυσταλ ...κοριτσαρα ομορφη αν με ακουs που σιγουρα με ακουs πολυ ωραιο το καινουριο σου λουκ (το μεταξενιο σου μαλακι εννοω !!!)Βλέπω Κρίστι στη Βάνα μήπως έχει δοκιμάσει κανεις