Δε το ήξερα καν το εν λόγω ίδρυμαΠάντως στο Venus ήταν ξενέρωμα σκέτο. Θα με βάλεις να πάω για επαναδοκιμή….
Μόνο ακουστά.
Εμένα με τρελανε
Και σκοπεύω να της τα σταξω για όσα περισσότερα έξτρα μπορώ
Ξεκινηστε το φάγωμα σε 1,2,3
Παμεεεεε
Δε το ήξερα καν το εν λόγω ίδρυμαΠάντως στο Venus ήταν ξενέρωμα σκέτο. Θα με βάλεις να πάω για επαναδοκιμή….
Θα σε στραγγιξει, παλιά στο Κουρμπέτη ζητούσε + για το ένα + για το άλλο κ πάει λέγοντάς στο είπα διάολος μεταμορφωμένος έτσι την φώναζαΔε το ήξερα καν το εν λόγω ίδρυμα
Μόνο ακουστά.
Εμένα με τρελανε
Και σκοπεύω να της τα σταξω για όσα περισσότερα έξτρα μπορώ
Ξεκινηστε το φάγωμα σε 1,2,3
Παμεεεεε
Να μας ξανάρθεις...Εκείνη τη φορά θα είμαι και εγώ εκεί...Last day σε αυτή την υπέροχη πόλη!
Βγαζει καύλα στο δεύτερο μέρος? Βογκαει?Καλησπέρα , ήρθε η ώρα να γράψω και εγώ την εμπειρία μου για την βικη Στεφανία. Πήρα φουλ πρόγραμμα 1μιση ώρα . Η κοπέλα δεν έχει μοντελε σώμα το έχουν πει και άλλοι άλλωστε . Πρόσωπο μέτριο αλλά το δυνατό της σημείο είναι οι υπηρεσίες της . Διαμερισμα πεντακάθαρο όπως και αυτή,τέλειο σοσιαλ, μασάζ αρκετά καλό σε όλο το σώμα, στο δεύτερο μέρος σίγουρα δεν είναι από τα καλύτερα γαμησια που έχω κάνει αλλά η κοπέλα κάνει ότι μπορεί για να σε ευχαριστήσει. Γενικά ήταν μια καλή εμπειρία σίγουρα δεν έκλαψα τα λεφτά μου, αξίζει μια επίσκεψη αν ξανά ερθει για να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα..
καλημερα,απο βανα ποια ειναι καλη,η ευριδικη τι λεει,αν γνωριζετεΕβδομαδιαίο πρόγραμμα Βάνα......
Θεώνη δαγκωτοκαλημερα,απο βανα ποια ειναι καλη,η ευριδικη τι λεει,αν γνωριζετε
την εχω δοκιμασει παλια στο venus οντως εχεις δικιο.αλλα θα ηθελα και κατι αλλο καλο.Θεώνη δαγκωτο
Βάνα κ καλό δύσκολο ρε γμττην εχω δοκιμασει παλια στο venus οντως εχεις δικιο.αλλα θα ηθελα και κατι αλλο καλο.
Βρήκες τίποτα? Ψήνω για ποδολαγνεία μαζί τηςΈχει κανείς εικόνα από Τόκιο;
Βερονικατην εχω δοκιμασει παλια στο venus οντως εχεις δικιο.αλλα θα ηθελα και κατι αλλο καλο.
ευχαριστωΒερονικα