Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 64 άτομα (4 μέλη και 60 επισκέπτες)

O_papous

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Μηνύματα
42
Like
164
Πόντοι
0
Όταν λες η γνωστή βρωμιάρα η άλλη τι εννοείς
μια που κάνει μασαζ σε στρώμα στο πάτωμα, κυκλοφορεί καπου στο ράδιο city και γενικά δεν αξίζει..... (απλά τα έχω διαβάσει στο νήμα και δεν ξέρω εάν το τηλέφωνο αντιστοιχεί σε αυτήν)
 

Christos_1984

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2022
Μηνύματα
151
Like
404
Πόντοι
21
Επισκεψη εντός της εβδομάδος στο Κρίσταλ, συνεδρία με Ρένια (πολύ καινούρια προσθήκη στο ρόστερ)

Ξανθούλα, συνδυάζει όμορφο, αγγελικό, πρόσωπο και κορμάρα - κατα τη γνώμη μου τις βάζει ολες κάτω εκεί μεσα. Αναλυτικά:

Πρόσωπο: πολύ ωραίο (σε αντίθεση με κάτι καρακάξες όπως η Ιριδα εκεί μέσα) με όμορφο χαμόγελο, εκφραστικά μάτια.
Σώμα: εχω την αίσθηση ότι πρέπει να αθλείται, αλλιώς δεν εξηγείται αυτό το σφιχτο κωλαράκι. Αψεγάδιαστα πόδια, λεπτά με γυμνασμένες γάμπες.
Στήθος: 1,5-2αρι (το πολύ) - για να σας δώσω να καταλάβετε κάτι μεταξύ Κρίστυ και Ιριδα. Πολύ ανταποκρίσιμη ρώγα. Για τους βυζολόγους που θέλουν στήθος στυλ Νάντια, Αρτεμις (παλιότερα κρισταλ) ή νυν Ολιβια, καμία σχέση.

Στα του προγράμματος: πολύ καλό πρώτο μέρος, με καλή πίεση, έχει δύναμη. Δείχνει να ξέρει τι κάνει, και δεν κλέβει καθόλου στο χρόνο. Στο δεύτερο μέρος, είναι φανερό ότι είναι καινούργια στο χώρο (νομίζω είχε 2-3 μέρες που ξεκίνησε όταν πήγα), ψαρωμένη λίγο κι ακόμη μαθαίνει. Αλλά είναι φιλότιμη. Μένει με το κάτω εσώρουχο, το οποίο δεν θέλει να βγάλει και δεν επιτρέπει μπροστα εκει αγγίγματα, δάκτυλα κλπ. Αφήνει όμως να πιάνεις το υπέροχο κωλαράκι της, φιλιά στο στήθος. Εχει αδυναμίες στο δεύτερο μέρος αλλά εχει γενικά τις προοπτικές να εξελιχθεί σε νούμερο 1 του μαγαζιού εφόσον εξελίξει και το κομμάτι του φραπέ.

Σαν παρουσία, για να καταλάβουν καποιοι παλιοί, μου θύμισε την Φαιδρα/Φένια αλλά έχει κατά την γνώμη μου καλύτερο σώμα, πιο σφιχτό, ίσως όχι τόσο όμορφο πρόσωπο.

Στα απολύτως θετικά, ότι πλύθηκε αρκετή ώρα μετά τη συνεδρία στο ντουζ στην περιοχή του στήθους και τα χέρια. Τοπικό πλύσιμο αλλά για αρκετή ώρα και πολύ καλύτερο από κάποιες άλλες εκεί μέσα που λίγο νεράκι βαζουν και πάμε στον επόμενο...

Στα του σόσιαλ, ευχάριστη, και ισορροπημένη. Μιλάει όσο πρέπει κατα τη γνώμη μου.

Μία ευχάριστη νότα ανανέωσης στο μασαζο-ρόστερ της πολης.

ΥΓ. Ειδα και την Μπελλα όταν πήγα. Αυτή είναι παλιά, ήταν στη Βάνα πριν. Εκεί την είχα δοκιμάσει. Μελαχρινή, με επιπλέον κιλά, χείλη φτιαγμένα φουλ, πλούσιο στήθος, μασάζ ανύπαρκτο (ενα μονοτονικο χάδι) και γενικά διεκπαιρεωτική. Απο μένα ειναι όχι ξανα από την εποχή της Βανας.
Η αλήθεια είναι ότι ένα δυνατό ξανθό λείπει. Ειδικά εκεινη την Φαιδρα καημό έχω που την πρόλαβα μόνο 1 φορά! Επιφυλάσσομαι για αξιολόγηση!
 

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Μηνύματα
1.451
Like
2.480
Πόντοι
456
Εγγρ.
14 Μαρ 2022
Μηνύματα
241
Like
640
Πόντοι
81
Μήπως η Μπέλα του κρύσταλ είναι η Νατάσα του Βένους που είπε ο φίλος ότι πάει για κλείσιμο
απο οτι θυμαμαι η νατασα ειχε αρκετα μεγαλυτερο βυζο απο την μπελλα
 

Stef40

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2023
Μηνύματα
10
Like
3
Πόντοι
0
κάποια Νικολέτα από εύοσμο ξέρουμε τη παίζει
 
  • Like
Αντιδράσεις: Velop3

SKG-2-ALARGAS

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2022
Μηνύματα
214
Like
765
Πόντοι
81
Αντε βρε κατακαημενε, που στα ονειρα σου εισαι απο τη μια πουρομοντελο, απο την αλλη μαφιοζος της νυχτας.
Πραγματικα στα @@ μας το πως εισαι και τι κανεις.
Θες να γραψεις για μια κοπελα, γραψε και με χαρα να δουμε τη γνωμη σου, αλλα απο εκει και περα το πως εισαι, η πως νομιζεις οτι εισαι εμφανισιακα, οπως και η ηλικια σου, πιστευεις οτι ενδιαφερουν κανεναν?
Επισης, επειδη τοσο καιρο διαβαζουμε μαλακιες εδω μεσα, αν ειστε τοσο μοντελα οσο νομιζετε, θα επρεπε να γαματε αβερτα τζαμπα και οχι να χανετε, οπως και ολοι μας, στις πουτανες μια μικρη περιουσια διαχρονικα.

Οσο για το υβριστικος κτλ, 16 χρονια στο σαη δεν εχω μαλωσει με κανεναν, δεν εχω αναφερθει προσωπικα περαν του χαβαλε σε κανεναν, οπως το ιδιο και οι αλλοι σε μενα. Κι ερχεσαι εσυ, με τα κλωνοπροφιλ που αλλαζεις καθε τρεις και λιγο και αναφερεσαι σε μενα. Κανε μας τη χαρη 47χρονε γυμνασμενε της νυχτας και μην ασχολεισαι αλλο μαζι μου, καθως μονο για γελια ειναι το να με αποκαλεις υβριστικο και προσβλητικο.

Καταλαβες τωρα τραχανα η θελεις να το συνεχισουμε?
Δεν θα ασχολειθω αλλο μαζι σου gagarin ουτε θα βρισω ουτε θα αντιπαραθεσω ετσι και αλλιωs τα επιβαιβεωσεs ολα τα προαναφερομενα μου και με το παραπανω ....... ομωs να ξερειs ειναι ''βολικο'' για καποια ανθρωπαρια σαν και σενα πισω απο την kαλυψη μιαs οθονηs και ενοs πληκτρολογιου κινητου η P.C να βριζουν και να κατανομαζουν οποιον θελουν οπωs θελουν .........Ενα να ξερειs oμωs αμα με ειχεs απεναντι σου face to face δεν θα τολμουσεs να αρθρωσειs ουτε λεξη .......να ξεs γιατι ο κοσμοs ειναι πολυ μικροs.... και ''Οποιος την Νυχτα περπατει, λασπες και σκατα πατει'' .....σαν και του λογου σου.. Tελοs
 
Τελευταία τροποποίηση:

kostasper

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2023
Μηνύματα
28
Like
40
Πόντοι
0
Ε ρε καημενη συμπρωτευουσα που πληρωνεις τον φραπέ χρυσαφι και ειστε ευχαριστημενοι κιολας. Επίσης το νήμα εχει φτασει 2829 σελιδες. Δε βγαζεις ακρη
 

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Μηνύματα
2.163
Κριτικές
10
Like
6.204
Πόντοι
7.095
Τσουτσουριασαμε με τον άγριο νυχτόβιο...
 
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Μηνύματα
36
Like
352
Πόντοι
20
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.

Σταματηστε τα πμ...εχουμε και δουλειες...

ΦΙΛΑΚΙΑ.

Ρε Φακίρη και εσύ με όλο το σεβασμό τι ανάβεις φωτίες αφού δεν έχεις σκοπό να δώσεις πληροφορίες..
Μου θυμίζεις μια γκόμενα που είχα, που κάθε φορά με έπαιρνε και μου έλεγε '' ΕΧΩ κατι πολύ σοβαρό να σου πω ΑΛΛΑ δεν θα στο πω τώρα θα έρθω σε δυο μέρες να το συζητήσουμε από κοντα'' και μου έβγαζε την παναγία και τσίριζα στην μέση του δρόμου '' ΤΟΤΕ γιατί το αναφέρεις τώρα αφού έχεις σκοπό να μου το πεις σε ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ''.. Απο τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να μου κάνει κάποιος, στο τέλος την έδωσα πόδι και ηρέμησα.
 

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Μηνύματα
5.298
Like
8.913
Πόντοι
2.356

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom