Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (12 μέλη και 42 επισκέπτες)

Happiness26cm

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2023
Like
40
Πόντοι
0
Πέρασμα από crystal!
Είχε καμία 5-6 κορίτσια!
Ολίβια - μπελά, μια καινούργια ξανθούλα και η ξανθιά ( ίριδα η Κριστί αν δεν κάνω λάθος) και μια που δεν συγκράτησα το όνομα της!

Μου έκανε εντύπωση η Τόκιο από τα τατουάζ και από ότι έχω ακούσει εδώ, έτσι λοιπόν λέω να περάσω με την Τόκιο !
Το τιμάει το μεροκάματο και με το παραπάνω! 50€
Μασάζ κανονικό με πίεση και όχι χαιδεμα με λάδι.
Στην φραπεδιά : τα πετάξε όλα και την κατέχει αυτήν κίνηση του φραπέ με τα '' γλυκολογα '' πολύ αισθησιακή, για εμένα τουλάχιστον!
Και σίγουρα θα προτιμηθεί ξανά και ξανά!!!

SLAVEMITSOS93

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2023
Like
44
Πόντοι
0
Πέρασμα από crystal!
Είχε καμία 5-6 κορίτσια!
Ολίβια - μπελά, μια καινούργια ξανθούλα και η ξανθιά ( ίριδα η Κριστί αν δεν κάνω λάθος) και μια που δεν συγκράτησα το όνομα της!

Μου έκανε εντύπωση η Τόκιο από τα τατουάζ και από ότι έχω ακούσει εδώ, έτσι λοιπόν λέω να περάσω με την Τόκιο !
Το τιμάει το μεροκάματο και με το παραπάνω! 50€
Μασάζ κανονικό με πίεση και όχι χαιδεμα με λάδι.
Στην φραπεδιά : τα πετάξε όλα και την κατέχει αυτήν κίνηση του φραπέ με τα '' γλυκολογα '' πολύ αισθησιακή, για εμένα τουλάχιστον!
Και σίγουρα θα προτιμηθεί ξανά και ξανά!!!
Με την ΤΟΚΙΟ Υπάρχει και πιο εξειδικευμένο πρόγραμμα μήπως με αυταρχικό η δεν ξέρεις;

giannis_alefragkis

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2015
Like
311
Πόντοι
21
Μάγκες να ρωτήσω η Ολίβια αν και μπαμπατσικο μωρό είναι καλή στο δώματιο?

Christos_1984

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2022
Like
404
Πόντοι
21
Είχε κάποιος άλλος μήπως νέα εμπειρία με την νέα ξανθιά στο Κρύσταλ;Σκοπεύω να παω την επόμενη εβδομάδα, απλά αναρωτηθηκα μήπως κάποιος έχει κάποια νεότερη επίσκεψη.

kostasper

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2023
Like
40
Πόντοι
0
Σιγα ρε φιλε,σου εκανα μια δευτερη ερωτηση,εγραψες μια παραγραφο λεγοντας ασχετα πραγματα.Θα μπορουσες να μου απαντησεις σε μια σειρα.Που να ξερω εγω οτι εχει διαφημιση εδω.Και για μενα ειναι αλλο να ρωτησω εσενα που εχεις παει να μου πεις καμια κουβεντα παραπανω και αλλο η διαφημιση.Αν δεν εχεις ορεξη ,ολα καλα,αλλα μην γραφεις τοσες υπερβολες μαζεμενες.χαλαρα
Το να πάρεις τηλεφωνο να ρωτησεις τα προγράμματα το σκεφτηκες; το να πας απο εκει και να σου πουνε και αν δεν σου αρεσει να φυγεις; το να γκουγκλαρεις το μαγαζι και να δεις τι προγράμματα και κοπελες εχει; Δηλαδη ολοι οι υπολοιποι γεννηθηκαμε με αυτες τις πληροφορίες νομίζεις;

Smith Poulos

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Like
32
Πόντοι
1
Καλημέρα στη παρέα!

Μήπως γνωρίζει κανένας που βρίσκεται η Σάντρα που δούλευε πριν χρόνια στην Εβίτα?

giannis_alefragkis

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2015
Like
311
Πόντοι
21
Μάγκες η Ολίβια στο Krustal αφήνει να της γλείφεις το νουνακι?

giannis

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2015
Like
418
Πόντοι
21
η γνωστή, βρωμιάρα θεία στην όλγας ή αλλη? Μασάζ
Δεν είναι η Κορίνα. Μίλησα μαζί της αλλά δεν πήγα ακόμα γιατί δεν παίζει σάλιο. Δύο κοπέλες λέει είναι η μία 40αρα κ η άλλη 30αρα... 90ε φουλ μασαζ με σεξ. Θα πάω γιατί είναι ανατολικά και με βολεύει

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
1.664
Πόντοι
201
Γεια σας μυστες. Επισκεψη μετα απο αρκετα μεγαλο διάστημα. Περασμα απο βανα προ ημερων. Ραντεβου με Ευρυδίκη. Ενταξει εχουν γραφτει τι παιζει αλλα ας τα ξανα αναφερω. Εμφανισιακά ειναι οτι καλυτερο στο χωρο των λαδομαγαζων αυτη την περιοδο για τα δικα μου κριτήρια και με γνώμονα την εμφάνιση. Καληγραμμη με κωλαρα και στηθος μικρο αλλα πολυ ελκυστικο. Πρωτο μερος κοροιδεμα για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους. Ενα απλο χαιδεμα με λαδι. Οταν την ειπα βεβαια να βαλει λιγο δυναμη φιλοτιμηθηκε αρκετα. Δευτερο μερος απο τα πιο αισθησιακα που εχω κανει. Ξερει να σε καυλωνει το κοριτσακι. Μεγαλο μειονέκτημα οτι δε βγαζει ρουχα. Απλα σηκωνει ή κατεβαζει αναλογα.Αν εβγαζε θα ηταν πολυ κορυφη. Δε ξερω γιατι δε το κανει. Με χιουμορ και σεβασμο την φερνεις εκει που θες σχετικα με την συμπεριφορά προς εσενα. Την συνιστω για μια φορα τουλαχιστον.

Ερώτηση. Περασμα απο κρισταλ. Ειδα νατασα βενους ως μπελα. Οπως γραφτηκε πιο πανω. Αλλα ειχε ραντεβου. Περασε κανενας συναδελφος να μας πει αν προσφερει αυτα που προσφερουν ολα τα κοριτσακια στο κρυσταλ με τα εξτραδακια τους και αν αλλαξε τροπαριο; γιατι για το καθιερωμένο 50ρικο και αν βγαζει ρουχα στο 2ο μερος θα ναι πολυ καλη επιλογή. Αν συνεχιζει στο ιδιο μοτιβο θα ναι κριμα. Οποιος ξερει ας πει.
Αυτα μαγκες. Καλα ξεκαυλωματα.
Υγειες.

kostasper

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2023
Like
40
Πόντοι
0
Γεια σας μυστες. Επισκεψη μετα απο αρκετα μεγαλο διάστημα. Περασμα απο βανα προ ημερων. Ραντεβου με Ευρυδίκη. Ενταξει εχουν γραφτει τι παιζει αλλα ας τα ξανα αναφερω. Εμφανισιακά ειναι οτι καλυτερο στο χωρο των λαδομαγαζων αυτη την περιοδο για τα δικα μου κριτήρια και με γνώμονα την εμφάνιση. Καληγραμμη με κωλαρα και στηθος μικρο αλλα πολυ ελκυστικο. Πρωτο μερος κοροιδεμα για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους. Ενα απλο χαιδεμα με λαδι. Οταν την ειπα βεβαια να βαλει λιγο δυναμη φιλοτιμηθηκε αρκετα. Δευτερο μερος απο τα πιο αισθησιακα που εχω κανει. Ξερει να σε καυλωνει το κοριτσακι. Μεγαλο μειονέκτημα οτι δε βγαζει ρουχα. Απλα σηκωνει ή κατεβαζει αναλογα.Αν εβγαζε θα ηταν πολυ κορυφη. Δε ξερω γιατι δε το κανει. Με χιουμορ και σεβασμο την φερνεις εκει που θες σχετικα με την συμπεριφορά προς εσενα. Την συνιστω για μια φορα τουλαχιστον.

Ερώτηση. Περασμα απο κρισταλ. Ειδα νατασα βενους ως μπελα. Οπως γραφτηκε πιο πανω. Αλλα ειχε ραντεβου. Περασε κανενας συναδελφος να μας πει αν προσφερει αυτα που προσφερουν ολα τα κοριτσακια στο κρυσταλ με τα εξτραδακια τους και αν αλλαξε τροπαριο; γιατι για το καθιερωμένο 50ρικο και αν βγαζει ρουχα στο 2ο μερος θα ναι πολυ καλη επιλογή. Αν συνεχιζει στο ιδιο μοτιβο θα ναι κριμα. Οποιος ξερει ας πει.
Υγειες.

Υγειες.
Στο τελος θα φραπεδιαζουν με κελεμπιες. Σεβαστό το τι προτιμά κάθε κοπέλα αλλα να το ξεκαθαρίζει από την αρχή πριν την επιλογη. Να ξέρεις τι πληρώνεις και οχι να εξαρτασαι απο τα κεφια της καθε κορασιδας.

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Κάποιες που έχει πάει με Ολίβια έχει κάνει τπτ έξτρα? Εννοώ δάχτυλο η γλωσσοφιλο?
Φίλε λυσσαξες. Και με pm και εδώ μέσα. Ακόμα και να συμβαίνει, είναι δυνατόν να το πει κάποιος και να καρφώσει την κοπέλα; Νομίζω όλοι καταλαβαίνουμε πως οι οποίες έξτρα υπηρεσίες αν υπάρχουν , είναι κατα περίπτωση και ανά πελάτη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom