Nikiforos70
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2021
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
Γύρισε, πήγα προχτές και την πέτυχα.Συνάδελφοι, ξέρει κάποιος αν γύρισε η Λούνα στο Luxury? Το είδα στο Facebook.
Γύρισε, πήγα προχτές και την πέτυχα.Συνάδελφοι, ξέρει κάποιος αν γύρισε η Λούνα στο Luxury? Το είδα στο Facebook.
Καλησπέρα. Πέρασμα από luxury με Κορινα. Νέα στο συγκεκριμένο. Δούλευε με είπε στο relax. Από εμφάνιση όχι το ιδιαίτερο. Στα του μασαζ καλή αλλά δεν θέλει να κάνει εκτόνωση. Γύρισε και με είπε αν θέλω να διαλέξω κάποια άλλη. Που είναι οι παλιές καλές
Περασμα εντός βδομάδας με Κορινα luxury, όλα κανονικά και στο δεύτερο μέρος.
ΝΑΙ, δυστυχώς.Ξέρει κανένας φίλος αν η Μαρία στο ακουα συνεχίζει στο ίδιο τροπάριο
Που βρίσκεται? Κάποιο τηλέφωνο?Επίσκεψη biky-stefania φυσιολογικό κορίτσι που απλά εμένα μου αρέσει. Φουλ στα 100€ εγώ απλά δεν ήθελα σεξ. Στα υπόλοιπα παιδιά πρωτόγνωρη εμπειρία δεν το έχω ξαναζήσει απλά εκπληκτικό πρόγραμμα.
Απίστευτο..Ρε Στεφανία, όποτε έχω ταξίδι εξωτερικό εσύ έρχεσαι Θεσσαλονίκη.
ΕυχαριστώΓύρισε, πήγα προχτές και την πέτυχα.
Φίλε σεβαστή η άποψη σου αλλά είσαι ο κλασικός αγάπουλης.Καλησπέρα σε όλους.
Luxury.
Περασμα με Δώρα. Όμορφη και δεκτική, θέλει τον χρόνο της και καλή συμπεριφορά. Ωραίο στήθος, το κάτω μέρος uneven σε σχέση με το πανω.
Πέρασμα με Λυδία. Καθαρη, συμπαθητική, τα ίδια και τα ίδια. Με την εννοια πως κάνει όλο τα ίδια, σε τελειώνει με τον ίδιο τρόπο, λέει όχι και ναι στα ίδια πράγματα.
Όσο και αν μου αρέσει το μαγαζί, για εμένα τέρμα. Αλλά παραμένει μια καλή πρόταση στην πόλη στα 50€ με εκτόνωση. Αν επέστρεφε Στεφανία και Φένια, θα το ξανασκεφτομουν.
Αν ακούν και διαβάζουν οι 2 συγκεκριμένες, περιμένω pm.
Massagio
Πέρασμα με Αθηνά. Για εμένα, είναι γυναικάρα. Αν ξέρεις τι θες και γιατί πηγαίνεις στο μαγαζι, δεν υπάρχει περίπτωση να φύγεις μη ικανοποιημένος.
Αναρωτιεμαι αν Κέισι κτλ συνεχιζουν στο μαγαζί.
Krystal
Η πιο πλήρης πρόταση και το πιο επαγγελματικό, με την καλή έννοια, μαγαζί. Και έχει, με διαφορά, τις πιο ωραιες γυναίκες Είσαι σωστός, περνάς καλά. Για έξτρα κτλ, δεν ξέρω, μην μου στείλετε pm πλιζ, οι σχέσεις με τις κοπέλες είναι και λίγο προσωπικό θέμα.
Περασμα με Ίριδα. Φράσεις άσχημες για την συγκεκριμένη είναι απλά υπερβολικές. Ξέρει μασάζ, είναι δυνατή, και έχει και όμορφο β μέρος. Κορμάρα και γλυκειά φάτσα. Αν θέλετε πιο όμορφες, ζητήστε από την Jessica Alba μασάζ.
Επίσης, να τονισω πως στα συγκεκριμένα μαγαζιά πηγαίνω εν γνώση μου για το τι παρέχουν, παρόλο που έχω πρόσβαση σε Εβίτα και Μαριάννα.
Καλή εβδομάδα να έχουμε.
Αφού σέβεσαι την άποψή μου, πάρε άλλη μια άποψη: εσύ είσαι ο κλασικός λαλάκας που την λες την λαλακια σου κυρίως όταν δεν νοιάζει κανέναν. Και η άποψη αυτή προέρχεται από το γεγονός πως απλά την λες χωρίς τεκμηρίωση. Πάνε καθαρισε κανένα ρόδι πρώτα, που θα με πεις εμένα αγαπουλη. Κονδέ, ε κονδέ.Φίλε σεβαστή η άποψη σου αλλά είσαι ο κλασικός αγάπουλης.
Θα μπεις στο προφίλ της κ θα το βρεις.Που βρίσκεται? Κάποιο τηλέφωνο?
Ευχαριστώ μαν μου θα πάω να κλάψω στην γωνία μου τώρα που μου έκανες τα μούτρα κρέας lolΑφού σέβεσαι την άποψή μου, πάρε άλλη μια άποψη: εσύ είσαι ο κλασικός λαλάκας που την λες την λαλακια σου κυρίως όταν δεν νοιάζει κανέναν. Και η άποψη αυτή προέρχεται από το γεγονός πως απλά την λες χωρίς τεκμηρίωση. Πάνε καθαρισε κανένα ρόδι πρώτα, που θα με πεις εμένα αγαπουλη. Κονδέ, ε κονδέ.
Ευτυχώς που τους σώζεις εσύ. Εγώ ενημερώνω, δεν προμοταρω. Στα παπάρια μου κιόλας.Ευχαριστώ μαν μου θα πάω να κλάψω στην γωνία μου τώρα που μου έκανες τα μούτρα κρέας lol
Κάτι ραδίκια σαν εσένα στέλνουν κόσμο για άρμεγμα. .I.
Ωραία νέα καύλα ,μια επανάληψη επιβάλεται μαζί σου!!!Καλησπέρα σας! προγραμματίζω να σας επισκεφτώ σε έναν μήνα ακριβώς!18 Μαρτίου ως 2 Απριλίου
Όταν σου λέει ίριδα έχει γλυκιά φάτσα… καταλαβαίνεις για το ποσό βλαμμένος είναι …μεγάλε μας έπεισες …Φίλε σεβαστή η άποψη σου αλλά είσαι ο κλασικός αγάπουλης.
Τραβά αυτοκτονα καλύτερα…Ευτυχώς που τους σώζεις εσύ. Εγώ ενημερώνω, δεν προμοταρω. Στα παπάρια μου κιόλας.
Εχει στην αγιου δημητριου 100 ευρω αλλα σε τεκειωνει με μια τεχνικη με τα μπουτια τηςNuru παίζει πουθενά Θεσσαλονίκη; ;;;;;