Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.020
Πόντοι
206
Είναι κάποιος φίλος που πηγαίνει στην Βάνα να τον ρωτήσω κάτι στα pm

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.924
Ελα μωρο σε ποιο μερος θα κλείσεις ;τιμες ;
Είδα ότι βολεύε ειδικά λόγω πάρκινγκ στο δυτικό άνοιγμα του κέντρου.. οπότε σε ολοκαίνουργιο διαμέρισμα σε εκείνη την περιοχή έκλεισα.
Τιμές κ λεπτομέρειες με πμ αν θέλεις!

Masshypnosis777

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2022
Like
36
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές, υπάρχει κάτι άλλο ανατολικά εκτός από την Εύα Angel's Spa;

KavliarisJohn

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
970
Πόντοι
81
Αγορίνα....η τύπισσα ζητάει απ' ότι μου είπαν τον ουρανό με τ' άστρα!!!!
Σιγά, όσο όμορφη και να είναι....από εμάς δε θα πάρει μία....!!
(κάτι για 230 + δωμάτια κλπ).....νομίζω υπερβολικά για 1 ώρα).
Όχι δεν είναι τόσο όμορφη με την καμία! Με αυτά τα λεφτά γαμας 1 ώρα μουναρο ρωσατο.. άστο.. πάμε για αλλά. Και σε εμένα απάντησε τα ίδια ποσά· ανατρίχιασα xaxaxa! Ας μείνει λίγο άφραγκη και μετά με 70 θα τα καταπίνει κιόλα!!

KavliarisJohn

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
970
Πόντοι
81
Λοιπόν Βανέσα αν βλέπεις :
50 φραπέ
80 καλαμάκι
120 φουλ

Αυτές είμαι οι τιμές τις πιατσας(με τον χώρο πληρωμένο)!
Προς ενημέρωση.. φιλιά

Crixus

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
1.155
Πόντοι
201
Πέρασμα χθες απο κρύσταλ. Παρούσες Τόκυο και Ίριδα. Την 1η την είδα 1η φορά, μου φάνηκε αρκετά καλή αλλά τελικά πέρασα με τη 2η. Πολύ δυνατό μασάζ, πολύ πίεση σε πόδια και πλάτη, στο όριο που ήθελα, αν έβαζε πιό πολύ δύναμη θα τη σταματούσα. Στο 2ο μέρος πολύ εκδηλωτική, γενικά απο τος καλύτερες συνεδρίες, χωρίς βέβαια να φτάνει ακόμη το επίπεδο της Νεφέλης. Απο τα "ωραία" που έκανε, πριν ξεκινήσει καν το μασάζ πέταξε τα ρούχα της κι έμεινε με το στριγκάκι για να είναι πιό άνετα, όπως τα φιλάκια σε πλάτη, λαιμό κλπ.

mr migiagki

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2022
Like
337
Πόντοι
21
Έχει πάρει γραμμή κανένας τι γίνεται με το βενους ; Δεν το σηκώνουν ποτε όταν καλώ !
Καλησπέρα. Πέρασμα προ ολίγων ημερών από Venus. Μια νατασα ήταν με ωραίο βυζι και κωλο. Επειδή την ρώτησα το ίδιο περίπου με εσένα με είπε ότι είναι μόνη συνήθως μια κοπέλα και δεν προλαβαίνει να σηκώσει τα τηλέφωνα

mr migiagki

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2022
Like
337
Πόντοι
21

sakis7x

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2022
Like
118
Πόντοι
0
Πέρασμα από μασατζιο. Ανυ κ Κειση. Πέρασα με Κειση. Πρώτο μέρος αρκετά καλό. Δεύτερο βαρετό . Νεαρή με καλό σώμα αλλά ανύπαρκτο βυζί.

level1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2021
Κριτικές
7
Like
1.755
Πόντοι
481
Τι έγινε με ΜΑΡΙΑ από relief?Αναφερει οτι την χακαραν κι ανεβασαν φωτογραφιες τις απο προσωπικες στιγμες!

Biseswar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2019
Κριτικές
4
Like
693
Πόντοι
361
Τι έγινε με ΜΑΡΙΑ από relief?Αναφερει οτι την χακαραν κι ανεβασαν φωτογραφιες τις απο προσωπικες στιγμες!
Εγώ θα ρωτήσω κάτι άλλο που έχω ρωτήσει και παλαιότερα αλλά δεν πήρα απάντηση και μετά θα πω και τη δίκη μου εμπειρία. Έχει πάρει κανεις κάτι παραπάνω από την τυπισσα στο Relief?

level1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2021
Κριτικές
7
Like
1.755
Πόντοι
481
Εγώ θα ρωτήσω κάτι άλλο που έχω ρωτήσει και παλαιότερα αλλά δεν πήρα απάντηση και μετά θα πω και τη δίκη μου εμπειρία. Έχει πάρει κανεις κάτι παραπάνω από την τυπισσα στο Relief?
εγώ φίλε έχω πάρει αλλά είναι δύσκολο

Εγγρ.
14 Μαρ 2022
Like
640
Πόντοι
81
Πέρασμα από μασατζιο. Ανυ κ Κειση. Πέρασα με Κειση. Πρώτο μέρος αρκετά καλό. Δεύτερο βαρετό . Νεαρή με καλό σώμα αλλά ανύπαρκτο βυζί.
Γενικα στο μασατζιο το παιζουν ψιλοπαρθενες καποιες με την αννυ εχω κανει 4-5 συνεδριες και αλλες τοσες με τις υπολοιπες και ακομα λεει μην μιλας δυνατα γιατι δεν ξερουν για τις εξτρα υπηρεσιες…

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom