You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)
thesp1974
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2022
- Like
- 574
- Πόντοι
- 81
Ελα μωρο σε ποιο μερος θα κλείσεις ;τιμες ;Καλημέρα!έχω ευχάριστα νέα
Θα είμαι ξανά κοντά σας
10-25/01!
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.924
Είδα ότι βολεύε ειδικά λόγω πάρκινγκ στο δυτικό άνοιγμα του κέντρου.. οπότε σε ολοκαίνουργιο διαμέρισμα σε εκείνη την περιοχή έκλεισα.Ελα μωρο σε ποιο μερος θα κλείσεις ;τιμες ;
Τιμές κ λεπτομέρειες με πμ αν θέλεις!
Christos_1984
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2022
- Like
- 404
- Πόντοι
- 21
Με το καλό!Καλημέρα!έχω ευχάριστα νέα
Θα είμαι ξανά κοντά σας
10-25/01!
Masshypnosis777
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2022
- Like
- 36
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα συναγωνιστές, υπάρχει κάτι άλλο ανατολικά εκτός από την Εύα Angel's Spa;
KavliarisJohn
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2022
- Like
- 970
- Πόντοι
- 81
Όχι δεν είναι τόσο όμορφη με την καμία! Με αυτά τα λεφτά γαμας 1 ώρα μουναρο ρωσατο.. άστο.. πάμε για αλλά. Και σε εμένα απάντησε τα ίδια ποσά· ανατρίχιασα xaxaxa! Ας μείνει λίγο άφραγκη και μετά με 70 θα τα καταπίνει κιόλα!!Αγορίνα....η τύπισσα ζητάει απ' ότι μου είπαν τον ουρανό με τ' άστρα!!!!
Σιγά, όσο όμορφη και να είναι....από εμάς δε θα πάρει μία....!!
(κάτι για 230 + δωμάτια κλπ).....νομίζω υπερβολικά για 1 ώρα).
KavliarisJohn
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2022
- Like
- 970
- Πόντοι
- 81
Λοιπόν Βανέσα αν βλέπεις :
50 φραπέ
80 καλαμάκι
120 φουλ
Αυτές είμαι οι τιμές τις πιατσας(με τον χώρο πληρωμένο)!
Προς ενημέρωση.. φιλιά
50 φραπέ
80 καλαμάκι
120 φουλ
Αυτές είμαι οι τιμές τις πιατσας(με τον χώρο πληρωμένο)!
Προς ενημέρωση.. φιλιά
Panos19822
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2022
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
Εκείνη την φενια-Φαίδρα την χάσαμε ρε πατριωτες;
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Δυστυχώς ναιΕκείνη την φενια-Φαίδρα την χάσαμε ρε πατριωτες;
P1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Like
- 419
- Πόντοι
- 26
απο τα καλυτερα μωρα...Εκείνη την φενια-Φαίδρα την χάσαμε ρε πατριωτες;
Πέρασμα χθες απο κρύσταλ. Παρούσες Τόκυο και Ίριδα. Την 1η την είδα 1η φορά, μου φάνηκε αρκετά καλή αλλά τελικά πέρασα με τη 2η. Πολύ δυνατό μασάζ, πολύ πίεση σε πόδια και πλάτη, στο όριο που ήθελα, αν έβαζε πιό πολύ δύναμη θα τη σταματούσα. Στο 2ο μέρος πολύ εκδηλωτική, γενικά απο τος καλύτερες συνεδρίες, χωρίς βέβαια να φτάνει ακόμη το επίπεδο της Νεφέλης. Απο τα "ωραία" που έκανε, πριν ξεκινήσει καν το μασάζ πέταξε τα ρούχα της κι έμεινε με το στριγκάκι για να είναι πιό άνετα, όπως τα φιλάκια σε πλάτη, λαιμό κλπ.
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Καμία καινούργια κοπέλα άξια ενδιαφέροντος δεν υπάρχει καπου; Όλο τα ίδια και ίδια ..
mr migiagki
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2022
- Like
- 337
- Πόντοι
- 21
Καλησπέρα. Πέρασμα προ ολίγων ημερών από Venus. Μια νατασα ήταν με ωραίο βυζι και κωλο. Επειδή την ρώτησα το ίδιο περίπου με εσένα με είπε ότι είναι μόνη συνήθως μια κοπέλα και δεν προλαβαίνει να σηκώσει τα τηλέφωναΈχει πάρει γραμμή κανένας τι γίνεται με το βενους ; Δεν το σηκώνουν ποτε όταν καλώ !
mr migiagki
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2022
- Like
- 337
- Πόντοι
- 21
Αδελφέ είναι εύκολο να πεις κανένα τηλεφωνο γιατί δεν μπορώ να το βρω στο Ίντερνετ ;Καλησπέρα συναγωνιστές, υπάρχει κάτι άλλο ανατολικά εκτός από την Εύα Angel's Spa;
Εγώ θα ρωτήσω κάτι άλλο που έχω ρωτήσει και παλαιότερα αλλά δεν πήρα απάντηση και μετά θα πω και τη δίκη μου εμπειρία. Έχει πάρει κανεις κάτι παραπάνω από την τυπισσα στο Relief?Τι έγινε με ΜΑΡΙΑ από relief?Αναφερει οτι την χακαραν κι ανεβασαν φωτογραφιες τις απο προσωπικες στιγμες!
level1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.755
- Πόντοι
- 481
εγώ φίλε έχω πάρει αλλά είναι δύσκολοΕγώ θα ρωτήσω κάτι άλλο που έχω ρωτήσει και παλαιότερα αλλά δεν πήρα απάντηση και μετά θα πω και τη δίκη μου εμπειρία. Έχει πάρει κανεις κάτι παραπάνω από την τυπισσα στο Relief?
Διαγραμμένο μέλος 220243
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2022
- Like
- 640
- Πόντοι
- 81
Γενικα στο μασατζιο το παιζουν ψιλοπαρθενες καποιες με την αννυ εχω κανει 4-5 συνεδριες και αλλες τοσες με τις υπολοιπες και ακομα λεει μην μιλας δυνατα γιατι δεν ξερουν για τις εξτρα υπηρεσιες…Πέρασμα από μασατζιο. Ανυ κ Κειση. Πέρασα με Κειση. Πρώτο μέρος αρκετά καλό. Δεύτερο βαρετό . Νεαρή με καλό σώμα αλλά ανύπαρκτο βυζί.