Spartan2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.264
- Πόντοι
- 361
Καλησπέρα! 80 μονομπαλο 100 διμπαλοΚαλησπέρα συναγωνιστή! Τι τιμές έχει;
Καλησπέρα! 80 μονομπαλο 100 διμπαλοΚαλησπέρα συναγωνιστή! Τι τιμές έχει;
Angel Hair & Body | Thessaloníki
Angel Hair & Body, Салоники. Отметки "Нравится": 1 173 · Посетили: 479. Ένα απόλυτα δερματολογικό ινστιτούτο με ολες τις αισθητικές επεμβατικές εφαρμογές τελευταίας γενιαςwww.facebook.com
Ορίστε...Αδελφέ κάτι για ρυτίδες και έτσι με βγάζει χαχαχα
Παιζει επικοινωνια; σου εστειλα πμsilia την ελεγαν την κοπελα τωρα ιδιωτευει στην περιοχη καμαρα θεσσαλονικη σε σπιτι ταριφα 60-80-100
Έτσι ακριβώςΚαι κάτι ακόμα οι τιμές εκεί είναι στο 50αρι με φραπέ ;
Ορίστε...
-ΞΕΝΙΑ-
Προσφέρω αισθησιακό μασάζ και μασάζ με ερωτική επαφή .. κατόπιν ραντεβού έρχεσαι στον χώρο μου! -- Βασικη προϋπόθεση ευγένεια και καθαριότητα -- Τηλ : 6945301892kanesex.com
Και μην ξεχάσετε να ενημερώσετε ΑΝ πάτε...
Σε μένα πάλι δεν σηκώνει το τηλέφωνο...Καλησπέρα! 80 μονομπαλο 100 διμπαλο
Μλκ πως πάτε σ αυτήν, να τον πιάνει δε ξέρει και φτάνει τα 50.. αν είναι δυνατόν γυναίκα 50 ετων(περίπου 47-48) να μη ξέρει να παίζει τον φαλλό.. πιο dekavle πεθαινες, έλεος!Πέρασμα πριν λίγες μέρες με Μαρία απο ακουα, απελπισία σκέτη.
Φραπέ χλιαρό χωρίς καλαμάκι!!!
χαχαχ απο πότε;
Δυνατή στα γαμησα η Εύα όντως, παρά το ωριμον της ηλικίας της!Καλησπέρα σας. Πέρασμα από το angels spa. Για τα λεφτά του νομίζω άξιζε. Σχεδόν ανύπαρκτο μασάζ ,αλλά δυνατή στο δεύτερο κομμάτι.
Η Ευα εχει κορμαρα, αψεγαδιαστη, αλλα πολυ μηχανικα ολα ρε παιδια.... Να χυσεις για να σε διωξει... Τα 80 για ενα γαμισι στα γρηγορα και μαλιστα στο μασαζοκρεβατο ειναι πολλα κατα την γνωμη μου, γιατι μπορει να τελειωσεις στο 20λεπτο....Δυνατή στα γαμησα η Εύα όντως, παρά το ωριμον της ηλικίας της!
Συμφωνώ συναγωνιστή, μεγαλύτερη ξεπετα δεν έχω βιώσει, και δεν πήρα φουλ πρόγραμμα. Μασάζ 0, όμποε 0, χειρογλύκανο 2. Στο δεκάλεπτο θέλει να έχεις φύγει ενώ πληρώνεις για ώραΗ Ευα εχει κορμαρα, αψεγαδιαστη, αλλα πολυ μηχανικα ολα ρε παιδια.... Να χυσεις για να σε διωξει... Τα 80 για ενα γαμισι στα γρηγορα και μαλιστα στο μασαζοκρεβατο ειναι πολλα κατα την γνωμη μου, γιατι μπορει να τελειωσεις στο 20λεπτο....
Οχι εγω στην Ευα ειχα φουλ περιποιηση και πιπα και πηδημα.Συμφωνώ συναγωνιστή, μεγαλύτερη ξεπετα δεν έχω βιώσει, και δεν πήρα φουλ πρόγραμμα. Μασάζ 0, όμποε 0, χειρογλύκανο 2. Στο δεκάλεπτο θέλει να έχεις φύγει ενώ πληρώνεις για ώρα
Πως την βρίσκουμε αυτήν ρε παλουκαρι;; Καλό κομμάτι φαινόταν στο κρυσταλ.silia την ελεγαν την κοπελα τωρα ιδιωτευει στην περιοχη καμαρα θεσσαλονικη σε σπιτι ταριφα 60-80-100
Μηπως εννοειτε την Χριστινα20?Πως την βρίσκουμε αυτήν ρε παλουκαρι;; Καλό κομμάτι φαινόταν στο κρυσταλ.
Όχι όχι αυτή… τι Σίλια με τα φουσκωμένα χείλι λέμε ΜύστηΜηπως εννοειτε την Χριστινα20?
Η ίδια είναι αλλά είναι ξεπετα να ξέρειςΌχι όχι αυτή… τι Σίλια με τα φουσκωμένα χείλι λέμε Μύστη
Πριν μερικά χρόνια ναι. Αλλά οχι τίποτε το ιδιαίτερο, αν και εγινε αρκετές φορέςΕγώ θα ρωτήσω κάτι άλλο που έχω ρωτήσει και παλαιότερα αλλά δεν πήρα απάντηση και μετά θα πω και τη δίκη μου εμπειρία. Έχει πάρει κανεις κάτι παραπάνω από την τυπισσα στο Relief?