Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.085
- Πόντοι
- 2.356
Καλή περίπτωσή πήγαινέΈχει δοκιμάσει κάποιος :vanessakikaulaki11
Καλή περίπτωσή πήγαινέΈχει δοκιμάσει κάποιος :vanessakikaulaki11
και vfmΚαλή περίπτωσή πήγαινέ
πολύ καλη ιδεα.... να πάρουμε και κανενα απο τα αφεντικα των μαγαζιων....για να ενημερωθούν από πρώτο χερι ...Παρόλα αυτά πήγε κόσμος. Και το Βανεσακι θα χεστεί στο ταληράκι. Καλώ δημόσια ένα μέλος του bou με λεωφορεια να διαθέσει ένα για να κατέβουμε Αθήνα. Εκεί θα σας κυκλοφορήσουμε λίγο εμείς οι πάνω κάτω τύποι να δείτε λίγο τι παίζει σε σχεση υπηρεσιών και τιμής και τότε σίγουρα ο κόσμος μας θα γίνει πιο δίκαιος.
Αντε με τις ψηλομύτες. Άσε που μπορεί να βρούμε το Βανησάκι στο κατοστάρικο. Αυτό που το πας. Σαν κάτι απολλά μυξοπαρθανάκια του 50άδικου. Διότι είναι άδικο.
Αγωνιστικους χαιρετισμούς.
Το λεωφορείο θα αναχωρήσει από τα δικαστήρια…..
θα κληρωθούν 40 καπότες.
Θα γίνει ειδική στάση στο λεβέντη. Θα στρίψουμε.
Τι σας θυμίζω εεεεε?
ΝεφέληΜου βγάζει μια διαφήμιση του crystal στο facebook.. γνωρίζουμε ποια κοπέλα είναι αυτή;;
Στην Ελλάδα είναι όλες καλά κορίτσια, δεν κάνουν τέτοια πράγματα......................
λυσσαξες ρε μανmailto:vanessakikaulaki11@gmail.com. Είναι πραγματικό έχει καποιος γράψει και τον απαντησε
Απάντησε αλλά οι τιμές που έγραψε είναι τρελέςmailto:vanessakikaulaki11@gmail.com. Είναι πραγματικό έχει καποιος γράψει και τον απαντησε
Αγορίνα....η τύπισσα ζητάει απ' ότι μου είπαν τον ουρανό με τ' άστρα!!!!mailto:vanessakikaulaki11@gmail.com. Είναι πραγματικό έχει καποιος γράψει και τον απαντησε
Κάποιοςmailto:vanessakikaulaki11@gmail.com. Είναι πραγματικό έχει καποιος γράψει και τον απαντησε
Σιγά τι ζητάει η κοπέλα απλά φεύγεις με ένα νεφρό σιγά τα ωαΑγορίνα....η τύπισσα ζητάει απ' ότι μου είπαν τον ουρανό με τ' άστρα!!!!
Σιγά, όσο όμορφη και να είναι....από εμάς δε θα πάρει μία....!!
(κάτι για 230 + δωμάτια κλπ).....νομίζω υπερβολικά για 1 ώρα).
Για μια φορά...αν πας και δεύτερη; Μένεις χωρίς νεφρό και αντίο ζωή!!!Κάποιος
Σιγά τι ζητάει η κοπέλα απλά φεύγεις με ένα νεφρό σιγά τα ωα