Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (4 μέλη και 52 επισκέπτες)

asimenio_alogo

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2013
Like
140
Πόντοι
0
περασμα από luxury.
παρούσες αλεξανδρα ,λυδια
ρε παιδία αυτή η Αλεξάνδρα ένα τέρας τρομακτικό απορώ πως κάνουν δουλειά με τέτοιες εμφανισεις

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
21.005
Καλημέρα σας!
Για μία ολόκληρη εβδομάδα κοντά σας με την καλύτερη διάθεση :*

Συνημμένα

• IMG_20221119_101943.jpg
    IMG_20221119_101943.jpg
    2,7 MB · Εμφανίσεις: 142

Leo pal.

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
393
Πόντοι
21
Καλησπέρα στην παρέα . Επισκέφθηκα πρόσφατα την Στεφανία στο Airbnb της στην Γιαννιτσών. Μιάμιση ώρα πρόγραμμα στα 100€ . Δεν θα πω πολλά ...απλά είναι τα καλύτερα 100€ που έδωσα εδώ και καιρό για μασάζ . Όσοι θέλουν γαμμάτο μασάζ και να φύγουν χαλαροί , μαζί με 2 εκτονώσεις , να κλείσουν ραντεβού . Η κοπέλα κάνει τέλειο μασάζ , είναι ευγενέστατη , δεν κλέβει χρόνο , δεν βιάζεται και ξέρει να σε "τελειώνει" Εμφανισιακά είναι η κοπέλα της διπλανής πόρτας γλυκύτατη και με σφιχτό σώμα...αυτά δεν περιγράφω άλλο!!!

championagain79

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
973
Πόντοι
86
Καλησπέρα στην παρέα . Επισκέφθηκα πρόσφατα την Στεφανία στο Airbnb της στην Γιαννιτσών. Μιάμιση ώρα πρόγραμμα στα 100€ . Δεν θα πω πολλά ...απλά είναι τα καλύτερα 100€ που έδωσα εδώ και καιρό για μασάζ . Όσοι θέλουν γαμμάτο μασάζ και να φύγουν χαλαροί , μαζί με 2 εκτονώσεις , να κλείσουν ραντεβού . Η κοπέλα κάνει τέλειο μασάζ , είναι ευγενέστατη , δεν κλέβει χρόνο , δεν βιάζεται και ξέρει να σε "τελειώνει" Εμφανισιακά είναι η κοπέλα της διπλανής πόρτας γλυκύτατη και με σφιχτό σώμα...αυτά δεν περιγράφω άλλο!!!
Είναι prive ή έχουμε κάποιο link επικοινωνίας;

Makrigiannis

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2022
Like
190
Πόντοι
0
Πέρασα με Λίνα και θα έλεγα ότι έμεινα ικανοποιημένος. Στο πρώτο μέρος πολύ καλό μασάζ, δύνατο και χωρίς τεμπελιές. Στο δεύερο μέρος δεν θα έλεγα ότι ήταν ότι πιο κ@υλωτικό, μάλλον γιατί έχω τουλάχιστον τα διπλάσια χρόνια από αυτήν αλλά θα έλεγα γενικά ότι ήταν τίμιο. Για μένα μια πολύ καλή επιλογή.

Freddoespresso

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2021
Like
392
Πόντοι
21
Μια που τελευταία πίασαμε και λίγο απο τα μαγαζία τα πριβέ και τα παλιάς κοπής που όμως ακόμα λειτουργούν στο ίδιο ακριβώς μοτίβο αλλα σε κλειστό πλέον κύκλωμα !!
Πέρασμα πρόσφατα απο την νέα οδό (πλεον Μοναστηριου) της Μαρίας (λαδάδικα προ κορονοιού). ..ο χώρος τέλειος όπως αρμόζει σε επαγγελματικά μασάζ !! Δλδ χρώματα που ηρεμούν το μάτι !! Έπιπλα σε ίσιες γραμμές .. και καθαριότητα πάνω απο όλα !! Σε αύτα τά όμορφα ,βρέθηκε μια νέα στο χώρο δεν την ξέρει κανένας στο κύκλο αυτών ... πετίτ μελαχρινή αψεγάδιαστο κορμί δεν θα δεις ουτε ραγάδα στο δέρμα της ... φοβερό στήθος φυσικό 2 και κώλος ζωγραφιά!! Στα δια ταύτα χαμολαστή, διάθεση να σε ευχαριστήσει.. καλή αλλα θέλει εξέλιξη και λογικό ειναι .. ο χρόνος θα την αλλαξει .. εχει τα φόντα ..πιστευω πως ειναι μια καλη άφιξη στα δεδομενα ... ενημερώνω παρα ότι ειναι πριβέ .. αφού ο κύκλος της Μαριας ειναι μεγάλος ( λογω πολλών χρόνων) μπορεί καποιος να νομίζει πως είναι κλειστή..
Φιλε στοιχεία περαιτέρω μπορείς να δώσεις σε pm?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Φιλε στοιχεία περαιτέρω μπορείς να δώσεις σε pm?
Στοιχεια

Tsouvi

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
388
Πόντοι
21
Πάντως προσωπικά νομίζω πως η Ολίβια είναι ιδιαίτερα "αδικημένη" μια και είναι και πολύ όμορφη, και ωραίο σώμα έχει, και καθαρή και ξέρει να πει και 2 κουβέντες, απλα ίσως επιλέγει να είναι πιο χαμηλών τόνων
Ωραίο σώμα δεν το λες αλλά συμφωνώ ότι είναι αδικημένη . Ίσως επειδή την ακυρώνουμε συνέχεια και προτιμάμε τις άλλες θέλει να μας κάνει να έχουμε δεύτερες σκέψεις για την τελική μας επιλογή πλέον :grin:

Tsitsinos

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2022
Like
103
Πόντοι
0
Ωραίο σώμα δεν το λες αλλά συμφωνώ ότι είναι αδικημένη . Ίσως επειδή την ακυρώνουμε συνέχεια και προτιμάμε τις άλλες θέλει να μας κάνει να έχουμε δεύτερες σκέψεις για την τελική μας επιλογή πλέον :grin:
Ολες θέλουν να επιλέξουν τις ίδιες φίλε μου .. αν αυτό το κάνει και η Ολίβια και πιάνει μπράβο της !! στο κάτω κάτω γούστα είναι αυτά ..πολλοί θέλουν και γυναίκες που ο η χούφτα να χάνεται μέσα σε στήθος και σε λοκω όχι το αντίθετο .. εμένα προσωπικά μου αρέσει η Ολίβια αλλά όπως είπα γούστα είναι αυτά ...

• Like
Αντιδράσεις: Tsouvi

Tsouvi

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
388
Πόντοι
21
Ολες θέλουν να επιλέξουν τις ίδιες φίλε μου .. αν αυτό το κάνει και η Ολίβια και πιάνει μπράβο της !! στο κάτω κάτω γούστα είναι αυτά ..πολλοί θέλουν και γυναίκες που ο η χούφτα να χάνεται μέσα σε στήθος και σε λοκω όχι το αντίθετο .. εμένα προσωπικά μου αρέσει η Ολίβια αλλά όπως είπα γούστα είναι αυτά ...
Κι εμένα μου αρέσει αλλά όπως εχεις δει εδώ δίνουμε ρέστα όλοι για νεφέλη , Κρίστι , Βανέσα κλπ Από αυτή την άποψη το είπα . Της μη τόσης προβολής εδώ . Κατά τα αλλά μια χαρά περνάνε αυτές και πέφτει το κασέρι κάθε μέρα

DELTA(2)

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2020
Like
106
Πόντοι
0
Αντε Σαλονικιοι ,με τον ερχομο της στεφανιας μπας και τα μασατζιδικα που υπαρχουν μαθουν πως δουλεευουν στην αθηνα και αλλαξουν προγραμμα και γινουν οπως κατω.

KavliarisJohn

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
970
Πόντοι
81

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom