Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.355
- Πόντοι
- 6.056
δεν θα θες...νομίζω όλοι περιμένουν να δώσεις στοιχεία πως θα την βρούμε
εκτος αν εισαι τοσο σουισαιντ κομαντο η τιποτα τετοιο οποτε πασο
δεν θα θες...νομίζω όλοι περιμένουν να δώσεις στοιχεία πως θα την βρούμε
Φίλε μου ,με όλο το συμπαθειο, το Μουντιάλ δε μπορεί να το αγγίξει.... εκτός αν ξέρει τι είναι το οφσάιντ.Το ξεπερνάει το Μουντιάλ για πλάκα οφείλω να ομολογήσω φίλε μου......
Πώς σε υποδέχθηκε φίλε; Σαν να έκανε γενική καθαριότητα;Επίσκεψη μετά από αρκετό καιρό στην Ευα jambo.
Μασάζ του κωλου αλλά δεν έσωσα και πολύ σημασία έτσι και αλλιώς δεν πήγα γιαυτό.
Λίγο κουβέντα και στην συνέχεια τα πέταξε όλα έξω και δυνατό σφυροκοπημα ...
Πολύ καλή επιλογή συνάδελφε. Απλά αν είσαι λάτρης του δυνατού μασάζ μην περιμένεις και πολλά στο πρώτο μέρος. Εκεί η επιλογή μου είναι η Στεφανία.Παιδια καλησπερα σκεφτομαι να κανω μια επισκεψη απο βδομαδα στο luxury για την λιζα μπορει να δωσει πληροφοριες καποιος; γιατι δεν βρηκα πολλα πραγματα για την κοπέλα
Ναι, μια χαρά είναι η ΛιζαΣχετικά με Λίζα από luxure την όποια είδα στο πρώτο 10ημερο Αυγούστου, ήταν μία καλή συνέδρια. Τιμά τα λεφτά μας. Της πρόσφερα έξτρα δωράκι για κάτι ακόμα αλλά αρνήθηκε πολύ έξυπνα.
Dames μασάζ. Κάθε τόσο αλλάζουν μέρος.Αγαπητοί συνάδελφοι, γνωρίζει κάποιος κάτι για την παρακάτω αγγελία?
2 μαζί στην τιμή της μιας!
Είμαστε γατούλες!!.. Κάνε μια επίσκεψη στον χώρο μας και δεν θα χάσεις! Ένας χώρος στο κέντρο και ένας β.ολγας... Μια κοπέλα 60€ 2 κοπέλες μαζί 90€. !!!! Έλα να μας απολαύσεις! Τηλ ...6992577796kanesex.com
Θα μπορούσες να μας δώσεις πληροφορίες πως θα την βρούμε?Καλημερα καλημέρα... Περασμα προ λιγων ημερων απο Ρενα (πρωην ραστα μαλλια) Ευοσμο.. Αυτονομηθηκε τελευταία σε δικο της χωρο και δίνει πονο μονη της..
Ανετη και φιλικη συμπεριφορά μου σε κάνει να αισθάνεσαι ανετα..
Ο χωρος ψιλοχαλια αλλα δεν πηγα για φασινα να ξεκαβλωσω πηγα.. Ντουζακι πρωτα και μασαζ.... Χαλαρωτικο.. Οχι αισθησιακο..
Στα του αγωνα επελεξα το φουλ πρόγραμμα και αφου γδύθηκε ξεκινησε η πιπα... Ρουφα ρουφα με τεντωσε οποτε μου λεει ελα να με πάρεις οπως θες.. Σφυροκοπημα δυνατό με δάχτυλό στο κωλαρακι και ολα στο στομα.. Δεκτικη σε καθε σταση που της προτεινα με παρα πολυ σφιχτο ΝιΜου...
Περασα ωραια θα ξαναπροτιμουσα.. Με χαλασε μόνο ο χωρος..
50€ φουλ πακετο....
Θα μπορούσες να δώσεις τρόπο επικοινωνίας συνάδελφε?Επίσκεψη μετά από αρκετό καιρό στην Ευα jambo.
Μασάζ του κωλου αλλά δεν έσωσα και πολύ σημασία έτσι και αλλιώς δεν πήγα γιαυτό.
Λίγο κουβέντα και στην συνέχεια τα πέταξε όλα έξω και δυνατό σφυροκοπημα ...
Δεν ειναι πριβε αδερφε.. Παιρνεις τηλ και πας.. Ολα κομπλέΚαμια πληροφορία για τον εν λόγω μερος; Ή είναι πριβέ η φάση; Ευχαριστώ.
Δες μυνημα..Συναγωνιστή κάποιο link ή τηλέφωνο?
Δεν με αφήνει να σου στείλω μήνυμα τι έχεις κάνει;;Το πούλησες εξαιρετικά ρε φίλε , αν έχεις ίνφο στείλε και απο εδώ. Ευχαριστώ.
1 μήνυμα έχει συνάδελφε. Λογικά το σύστημα δεν τον αφήνει ακόμα να λάβει και να στείλει προσωπικά μηνύματα.Δεν με αφήνει να σου στείλω μήνυμα τι έχεις κάνει;;
Δεν με αφήνει να σου στείλω μήνυμα τι έχεις κάνει;;
Μπορώ να έχω και εγώ πληροφόρηση; Πρόκειται για την Ρενα Ρένου;Δεν με αφήνει να σου στείλω μήνυμα τι έχεις κάνει;;
Αν δουλεύει ακόμα εκείνο το τελειωμένο τζάνκι η Τίνα μακριάDames μασάζ. Κάθε τόσο αλλάζουν μέρος.