Nikiforos70
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2021
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
Βγάζει!ΦΙΛΕ Μ ...αν θελειs μπορειs να μαs πειs η ΣΤΕΦΑΜΙΑ ΑΠΟ LUXURI αν βγαζει τα ρουχα τηs στο δευτερο μεροs ???
Βγάζει!ΦΙΛΕ Μ ...αν θελειs μπορειs να μαs πειs η ΣΤΕΦΑΜΙΑ ΑΠΟ LUXURI αν βγαζει τα ρουχα τηs στο δευτερο μεροs ???
Μόνο μαλακία....Παιδιά καλησπέρα. Σε αυτα τα μασατζιδικα πηδάμε κι όλας; Με ενδιαφέρει η Στεφανία από luxury Εύοσμο. Παίζει σεξ ή μόνο μαλακία;
Για να ενημερωσω από προσωπική εμπειρία πριν 2 μέρες από την ίριδα έκανε μόνο προγραμμα μασάζ τίποτα άλλο !! Τέλος απόδειξη 30€Χωρίς να χρειάζεται να γράψω πολλές λεπτομέρειες, να δώσω απλά το "πράσινο φως" για την Ίριδα στο Crystal. Κατ' εμέ, το κορίτσι έχει όλο το πακέτο για τη συγκεκριμένη δουλειά.
πως σε ενδιαφερει δλδ?εδω δεν ξερεις τι κανεις μεσα και ποια ειναι αυτη και λες σε ενδιαφερει η συγκεκριμενηΠαιδιά καλησπέρα. Σε αυτα τα μασατζιδικα πηδάμε κι όλας; Με ενδιαφέρει η Στεφανία από luxury Εύοσμο. Παίζει σεξ ή μόνο μαλακία;
Καλησπέρα .... επίσκεψη στην Βαλεντίνα που για λίγες μέρες θα είναι σε δικό της χώρο πρώην λαδοκορη σε Μάγκι και Μαριάννα πλέον ανεξάρτητη .
Η κοπέλα από το τηλέφωνο που μιλήσαμε ήταν άψογη οτι και αν ρώτησα μου απαντήθηκε χωρίς δισταγμούς όπως γίνετε συνήθως από άλλες του χώρου . Όταν έφτασα με υποδέχτηκε με χαμόγελο και πολύ ευδιάθετη . Το δωματιο και το μπανιο αλλα και το υπόλοιπο σπίτι πεντακάθαρα και η πετσέτα μοσχοβολούσε και τα σεντόνια άψογα.
Στα του αγώνα : GFE τα πάντα όλα εκτός κώλου μια ωρα γεματη απο μασάζ , πίπες , γλυφομουνι, σεξ σε ότι στάση ήθελα , μετά το τέλος σχεδον κανένα τέταρτο μιλούσαμε περί ανέμων και υδάτων .
Η κοπέλα μελαχροινη με πιασιματακια καθαρή πάνω απ όλα με το χαμόγελο και ακομπλεξαριστεί ... Σίγουρα με έκανε πελάτη της
Τιμη : 80 για μια ωρα η 100 με δυο χέρια
Για σοβαρούς κυρίους
Αναλαμβάνω να προσφέρω μια μυσταγωγική συνάντηση για σοβαρούς κυρίους που ενδιαφέρονται να χαλαρώσουν. Εχω δικό μου χώρο. Οι επισκέψεις μπορούν να γίνουν σε ξενοδοχείο της επιλογής σας. Μπορείτε να με καλείτε καθημερινά από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα. 6985 - 995 . 711kanesex.com
Την είχα πάρει παλιότερα........Έχει ένα συν που άλλες δεν έχουν........Άλλες κοπέλες συμπεριφέρονται λες και είσαι ο γκόμενός τους....γκρινιάζουν, ειρωνεύονται, λένε ότι τους κατέβει.......Αυτή συμπεριφέρεται όμορφα, στρωτά, είναι η επαγγελματίας και είσαι ο πελάτης......Και θέλει τον πελάτη ευχαριστημένο........Αυτή είναι η διαφορά με τις άλλες που κυκλοφορούν.......Τον σκοπό της τον πέτυχε πάντως, έμεινα ευχαριστημένος.....Έχω μπερδευτεί πολύ με τις κριτικές της συγκεκριμένης ! Το 2019 ηταν "μέτρια" κάπου αργότερα "απαράδεκτη" .
Ξέρω οτι δεν υπάρχει πλήρης αντικειμενικότητα εδώ αλλά βλέπω 2 άκρα !
Για άλλη δεν λέμε το επιβεβαίωσα με το τηλέφωνο στο search !
Ουδέποτε είχα τέτοιο θέμα στο συγκεκριμένο κατάστημα είτε πριν στη Δωδεκανήσου είτε πλέον στη Μοναστηρίου. Και με καμία κοπέλα.Για να ενημερωσω από προσωπική εμπειρία πριν 2 μέρες από την ίριδα έκανε μόνο προγραμμα μασάζ τίποτα άλλο !! Τέλος απόδειξη 30€
Παράξενο αυτό που λες.Για να ενημερωσω από προσωπική εμπειρία πριν 2 μέρες από την ίριδα έκανε μόνο προγραμμα μασάζ τίποτα άλλο !! Τέλος απόδειξη 30€
συμφωνώ απόλυτα φίλε μου ,επαγγελματίας η κοπέλαΤην είχα πάρει παλιότερα........Έχει ένα συν που άλλες δεν έχουν........Άλλες κοπέλες συμπεριφέρονται λες και είσαι ο γκόμενός τους....γκρινιάζουν, ειρωνεύονται, λένε ότι τους κατέβει.......Αυτή συμπεριφέρεται όμορφα, στρωτά, είναι η επαγγελματίας και είσαι ο πελάτης......Και θέλει τον πελάτη ευχαριστημένο........Αυτή είναι η διαφορά με τις άλλες που κυκλοφορούν.......Τον σκοπό της τον πέτυχε πάντως, έμεινα ευχαριστημένος.....
Έχω επισκεφτεί το συγκεκριμένο μαγαζι παρά πολλές φορες και ήταν η πρώτη φορά που μου έγινε κάτι τέτοιο!! Πιθανόν δεν με εμπιστεύτηκαν η κάτι δεν τους άρεσε ενώ ενημερωσα για παλιότερες επισκέψεις !! Το ανέφερα γιατί με έκανε μεγαλη εντύπωσηΠαράξενο αυτό που λες.
Τι εννοείς πρόβλημα; Κ να προσέχουν τι??? Αν θες, διευκρίνησε. Γιατί χορτάσαμε παπαριες (δεν αναφέρομαι στο σχόλιό σου)εχει δωθει εντολη απο τον επιχειρματια οι κορασιδεs να ειναι πολυ προσεχτικεs γιατι υπαρχει προβλμα !!!
Μερικές μέρες πριν έγινε "ντου" στη Λάρισα σε γνωστό μασατζίδικο , ίσως τρομάξανε λίγο απο αυτό;Τι εννοείς πρόβλημα; Κ να προσέχουν τι??? Αν θες, διευκρίνησε. Γιατί χορτάσαμε παπαριες (δεν αναφέρομαι στο σχόλιό σου)
Δηλαδή; Πώς να σε ικανοποιήσει στο έπακρο;Επίσκεψη σημερινή στο κρυσταλ!
Παρούσες νεφέλη,Αντριάνα,σιλια.
Πέρασμα με σιλια!
Πολύ ωραίο κοριτσάκι με απίστευτο κωλο!
Πρώτο μέρος πολύ αδιάφορο!
Δεύτερο μέρος πολύ καλη με τάσεις να σε ικανοποιήσει στο έπακρο!
Τι εννοείς ότι έγινε "ντου" συνεδελφε?Μερικές μέρες πριν έγινε "ντου" στη Λάρισα σε γνωστό μασατζίδικο , ίσως τρομάξανε λίγο απο αυτό;
Πάντως περίεργο να το κάνουν σε παλιό πελάτη εκτός αν έτυχε και δε σε γνώριζε καμία , μου έγινε στο Κρύσταλ στις
αρχές αρχές που ήταν Δωδεκανήσου μόλις πρωτοπήγανε απο το "Ελίνα Καζα" πως λεγόταν τελοσπαντων
Το πέσιμο που έγινε στη Λάρισα είχε να κάνει και με κοπέλες που δεν ήταν νόμιμα στην χώρα. Φυσικά μαζί ήταν κ κλιμάκιο του ΙΚΑ κ της επιθεώρησης εργασίας, και πέσανε τα ανάλογα πρόστιμα (10.500€ το κεφάλι).Τι εννοείς ότι έγινε "ντου" συνεδελφε?
Από ποιόν?
Εξ όσων γνωρίζω το μόνο πέσιμο που έχουν να φοβούνται πλέον τα εν λόγω ιδρύματα είναι από την επιθεώρηση εργασίας και αυτό δεν έχει να κάνει με το είδος των παρεχόμενων υπηρεσιών αλλά με τον αριθμό των ανασφαλιστων λοαδοκόρων που θα τύχει να βρίσκονται στο χώρο...