Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (10 μέλη και 51 επισκέπτες)

Hipster

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2022
Like
0
Πόντοι
0
Χωρίς να χρειάζεται να γράψω πολλές λεπτομέρειες, να δώσω απλά το "πράσινο φως" για την Ίριδα στο Crystal. Κατ' εμέ, το κορίτσι έχει όλο το πακέτο για τη συγκεκριμένη δουλειά.
Για να ενημερωσω από προσωπική εμπειρία πριν 2 μέρες από την ίριδα έκανε μόνο προγραμμα μασάζ τίποτα άλλο !! Τέλος απόδειξη 30€

level1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2021
Κριτικές
7
Like
1.755
Πόντοι
481
Παιδιά καλησπέρα. Σε αυτα τα μασατζιδικα πηδάμε κι όλας; Με ενδιαφέρει η Στεφανία από luxury Εύοσμο. Παίζει σεξ ή μόνο μαλακία;
πως σε ενδιαφερει δλδ?εδω δεν ξερεις τι κανεις μεσα και ποια ειναι αυτη και λες σε ενδιαφερει η συγκεκριμενη

Tabmok99

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2020
Like
205
Πόντοι
20
Καλησπέρα .... επίσκεψη στην Βαλεντίνα που για λίγες μέρες θα είναι σε δικό της χώρο πρώην λαδοκορη σε Μάγκι και Μαριάννα πλέον ανεξάρτητη .
Η κοπέλα από το τηλέφωνο που μιλήσαμε ήταν άψογη οτι και αν ρώτησα μου απαντήθηκε χωρίς δισταγμούς όπως γίνετε συνήθως από άλλες του χώρου . Όταν έφτασα με υποδέχτηκε με χαμόγελο και πολύ ευδιάθετη . Το δωματιο και το μπανιο αλλα και το υπόλοιπο σπίτι πεντακάθαρα και η πετσέτα μοσχοβολούσε και τα σεντόνια άψογα.
Στα του αγώνα : GFE τα πάντα όλα εκτός κώλου μια ωρα γεματη απο μασάζ , πίπες , γλυφομουνι, σεξ σε ότι στάση ήθελα , μετά το τέλος σχεδον κανένα τέταρτο μιλούσαμε περί ανέμων και υδάτων .
Η κοπέλα μελαχροινη με πιασιματακια καθαρή πάνω απ όλα με το χαμόγελο και ακομπλεξαριστεί ... Σίγουρα με έκανε πελάτη της
Τιμη : 80 για μια ωρα η 100 με δυο χέρια

Έχω μπερδευτεί πολύ με τις κριτικές της συγκεκριμένης ! Το 2019 ηταν "μέτρια" κάπου αργότερα "απαράδεκτη" .
Ξέρω οτι δεν υπάρχει πλήρης αντικειμενικότητα εδώ αλλά βλέπω 2 άκρα !
Για άλλη δεν λέμε το επιβεβαίωσα με το τηλέφωνο στο search !

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.222
Πόντοι
206
Έχω μπερδευτεί πολύ με τις κριτικές της συγκεκριμένης ! Το 2019 ηταν "μέτρια" κάπου αργότερα "απαράδεκτη" .
Ξέρω οτι δεν υπάρχει πλήρης αντικειμενικότητα εδώ αλλά βλέπω 2 άκρα !
Για άλλη δεν λέμε το επιβεβαίωσα με το τηλέφωνο στο search !
Την είχα πάρει παλιότερα........Έχει ένα συν που άλλες δεν έχουν........Άλλες κοπέλες συμπεριφέρονται λες και είσαι ο γκόμενός τους....γκρινιάζουν, ειρωνεύονται, λένε ότι τους κατέβει.......Αυτή συμπεριφέρεται όμορφα, στρωτά, είναι η επαγγελματίας και είσαι ο πελάτης......Και θέλει τον πελάτη ευχαριστημένο........Αυτή είναι η διαφορά με τις άλλες που κυκλοφορούν.......Τον σκοπό της τον πέτυχε πάντως, έμεινα ευχαριστημένος.....

championagain79

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
973
Πόντοι
86
Για να ενημερωσω από προσωπική εμπειρία πριν 2 μέρες από την ίριδα έκανε μόνο προγραμμα μασάζ τίποτα άλλο !! Τέλος απόδειξη 30€
Ουδέποτε είχα τέτοιο θέμα στο συγκεκριμένο κατάστημα είτε πριν στη Δωδεκανήσου είτε πλέον στη Μοναστηρίου. Και με καμία κοπέλα.

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
608
Πόντοι
81
Την είχα πάρει παλιότερα........Έχει ένα συν που άλλες δεν έχουν........Άλλες κοπέλες συμπεριφέρονται λες και είσαι ο γκόμενός τους....γκρινιάζουν, ειρωνεύονται, λένε ότι τους κατέβει.......Αυτή συμπεριφέρεται όμορφα, στρωτά, είναι η επαγγελματίας και είσαι ο πελάτης......Και θέλει τον πελάτη ευχαριστημένο........Αυτή είναι η διαφορά με τις άλλες που κυκλοφορούν.......Τον σκοπό της τον πέτυχε πάντως, έμεινα ευχαριστημένος.....
συμφωνώ απόλυτα φίλε μου ,επαγγελματίας η κοπέλα

Hipster

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2022
Like
0
Πόντοι
0
Παράξενο αυτό που λες.
Έχω επισκεφτεί το συγκεκριμένο μαγαζι παρά πολλές φορες και ήταν η πρώτη φορά που μου έγινε κάτι τέτοιο!! Πιθανόν δεν με εμπιστεύτηκαν η κάτι δεν τους άρεσε ενώ ενημερωσα για παλιότερες επισκέψεις !! Το ανέφερα γιατί με έκανε μεγαλη εντύπωση

AlanPar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2022
Κριτικές
22
Like
639
Πόντοι
311
Καλησπέρα σε όλους ,νέος στο site και στο άθλημα. Προ ημερών πέρασα από Βάνα σπα και έκλεισα με την Λινα. Μελαχροινή μετρια στο υψος με πιασιματακια αλλά ωραίο κορμι γενικα. Δε παίχτηκε κάτι πέρα από τα κλασικά μασάζ και εκτόνωση.
Γενικά ήταν καλή συζητήσιμη και στο δεύτερο κομμάτι δυνατή (αν και αυτό πάει αναλογα με τα γουστα). Φάνηκε να ήθελε να ευχαριστήσει χωρίς πολλές βιασύνες . Θα ξαναπηγαινα.

κλασσικά 30+20 το παράβολο

Tabmok99

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2020
Like
205
Πόντοι
20
Πάντως πήγα στο Κρύσταλ για να είμαι λίγο πιο στάνταρ -δεν είχα καιρό για κασκαντεριλίκι απο πλευράς μου στην Βαλεντίνα ακόμα-
Πέρασα χωρίς πολλά πολλά με Νεφέλη .
Η κοπέλα είναι πολύ καλή εδώ για άλλη μια φορά !
Σταθερή αξία και απο τις πιο θηλυκές εκει μέσα!

Spitharas84

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Like
150
Πόντοι
0
Επίσκεψη σημερινή στο κρυσταλ!
Παρούσες νεφέλη,Αντριάνα,σιλια.
Πέρασμα με σιλια!
Πολύ ωραίο κοριτσάκι με απίστευτο κωλο!
Πρώτο μέρος πολύ αδιάφορο!
Δεύτερο μέρος πολύ καλη με τάσεις να σε ικανοποιήσει στο έπακρο!

AlanPar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2022
Κριτικές
22
Like
639
Πόντοι
311
Καλησπέρα στους συναθλητές , πέρασμα από Βάνα μέσα στην εβδομάδα και αυτή τη φορά επέλεξα τη Βερόνικα. Μικρούλα στα 27 περίπου, γλυκιά φατσούλα πιασίματακια και μεγάλα βυζια (λίγο γεμάτουλα αλλά αυτά είναι γούστα). Πολύ κους κους ευχάριστη γενικά, από μασάζ απλά χαϊδεύει όποτε μην περιμένει κάποιος κατι παραπάνω από αυτό το κομμάτι. Τώρα όσον αφορά το άλλο κομμάτι καλή γενικά και με διάθεση να σε ευχαριστήσει. Αν και πέρασα ωραία δε με ενθουσίασε πολύ για να ξαναπάω με την ίδια (εννοείται μόνο φραπεδια παίχτηκε). Και το παράβολο κλασικά 30+20.

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
εχει δωθει εντολη απο τον επιχειρματια οι κορασιδεs να ειναι πολυ προσεχτικεs γιατι υπαρχει προβλμα !!!
Τι εννοείς πρόβλημα; Κ να προσέχουν τι??? Αν θες, διευκρίνησε. Γιατί χορτάσαμε παπαριες (δεν αναφέρομαι στο σχόλιό σου)

Tabmok99

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2020
Like
205
Πόντοι
20
Τι εννοείς πρόβλημα; Κ να προσέχουν τι??? Αν θες, διευκρίνησε. Γιατί χορτάσαμε παπαριες (δεν αναφέρομαι στο σχόλιό σου)
Μερικές μέρες πριν έγινε "ντου" στη Λάρισα σε γνωστό μασατζίδικο , ίσως τρομάξανε λίγο απο αυτό;
Πάντως περίεργο να το κάνουν σε παλιό πελάτη εκτός αν έτυχε και δε σε γνώριζε καμία , μου έγινε στο Κρύσταλ στις
αρχές αρχές που ήταν Δωδεκανήσου μόλις πρωτοπήγανε απο το "Ελίνα Καζα" πως λεγόταν τελοσπαντων

championagain79

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
973
Πόντοι
86
Επίσκεψη σημερινή στο κρυσταλ!
Παρούσες νεφέλη,Αντριάνα,σιλια.
Πέρασμα με σιλια!
Πολύ ωραίο κοριτσάκι με απίστευτο κωλο!
Πρώτο μέρος πολύ αδιάφορο!
Δεύτερο μέρος πολύ καλη με τάσεις να σε ικανοποιήσει στο έπακρο!
Δηλαδή; Πώς να σε ικανοποιήσει στο έπακρο;

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
819
Πόντοι
96
Μερικές μέρες πριν έγινε "ντου" στη Λάρισα σε γνωστό μασατζίδικο , ίσως τρομάξανε λίγο απο αυτό;
Πάντως περίεργο να το κάνουν σε παλιό πελάτη εκτός αν έτυχε και δε σε γνώριζε καμία , μου έγινε στο Κρύσταλ στις
αρχές αρχές που ήταν Δωδεκανήσου μόλις πρωτοπήγανε απο το "Ελίνα Καζα" πως λεγόταν τελοσπαντων
Τι εννοείς ότι έγινε "ντου" συνεδελφε?
Από ποιόν?
Εξ όσων γνωρίζω το μόνο πέσιμο που έχουν να φοβούνται πλέον τα εν λόγω ιδρύματα είναι από την επιθεώρηση εργασίας και αυτό δεν έχει να κάνει με το είδος των παρεχόμενων υπηρεσιών αλλά με τον αριθμό των ανασφαλιστων λοαδοκόρων που θα τύχει να βρίσκονται στο χώρο...

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Τι εννοείς ότι έγινε "ντου" συνεδελφε?
Από ποιόν?
Εξ όσων γνωρίζω το μόνο πέσιμο που έχουν να φοβούνται πλέον τα εν λόγω ιδρύματα είναι από την επιθεώρηση εργασίας και αυτό δεν έχει να κάνει με το είδος των παρεχόμενων υπηρεσιών αλλά με τον αριθμό των ανασφαλιστων λοαδοκόρων που θα τύχει να βρίσκονται στο χώρο...
Το πέσιμο που έγινε στη Λάρισα είχε να κάνει και με κοπέλες που δεν ήταν νόμιμα στην χώρα. Φυσικά μαζί ήταν κ κλιμάκιο του ΙΚΑ κ της επιθεώρησης εργασίας, και πέσανε τα ανάλογα πρόστιμα (10.500€ το κεφάλι).
Οι εφημερίδες κ τα σαϊτ όμως γράφουν ότι να ναι, με αποτέλεσμα να δημιουργείται συγχηση...
Κατά τα λοιπά, σωστά τα λες. Από τη στιγμή που καταργήθηκε το άρθρο 348 ΠΚ (διευκόλυνση αλλότριας ακολασίας), οι υπεύθυνοι των μαγαζιών δεν πάνε κατηγορουμενοι. Επιπλέον για να στοιχειοθετηθεί το αδίκημα της μαστροπείας (349 ΠΚ), θα πρέπει η κοπέλα να καταθέσει πως πιεστηκε/εκβιαστηκε/απειλήθηκε για να κάνει αυτή τη δουλειά. Αλλιώς δεν μπορεί να στηριχθεί κατηγορία. Τέλος, η παράνομη πορνεια , εδώ κ χρόνια είναι πταίσμα, που σημαίνει πως δεν σχηματίζεται καν δικογραφία, αλλά απλώς επιβάλλεται ένα διοικητικό πρόστιμο 100-600€.
ΥΓ. Αν και το χω πει κατ επανάληψη, ας το υπενθυμίσω. Ο πελάτης μιας αδηλωτης πορνης ΔΕΝ διαπράττει αδίκημα, γιατί ΔΕΝ αποτελεί αδίκημα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom