Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (9 μέλη και 45 επισκέπτες)

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Συνεχίζοντας μιας και εδιακοπτει βίαιως
Τα ελαιοτριβεία είναι για να φεύγουν τα χοντρά όπως είπα
Και τέλος η ιστορία εκεί
Όπως και με μια εσκορτ
Το να γίνονται συζητήσεις επί συζητήσεων και κοτσομπολια το έχω ξανά πει είναι γένους θηλυκού πράματα και όχι αντρικια
Αφήστε αυτές τις δουλειές και τη κακεντρέχεια για τις γυναίκες μιας και είναι το χόμπι τούς. Αυτά από έναν παλιό στο κουρμπετι
Εκτιμώ πως η βίαιη διακοπή οφειλετο σε καταδρομικη επέμβαση της στρατονομίας (aka συζύγου...)

expensive

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2011
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
Άσχετο αλλά στο παλιό Crystal Δωδεκανίσου αρχές κιόλας που είχε μια λίγο ξενέρωτη ρωσόφατσα , μου διαφεύγει το όνομα ρε παιδιά ,
πολύ όμορφη όμως και με γαλανά μάτια , εθεάθει σε άλλο μασατζίδικο ; Ξέρει κανείς ;
Την έχω λίγο άχτι
Ποια την Στέλλα εννοείς???Αν λες αυτήν νομίζω αγνοείται η τύχη της

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.222
Πόντοι
206
Διαβάζοντας το νήμα λέω να κάνω τον συνήγορο του διαβόλου.
Κατηγορουμε αυτά τα κορασια για χίλια 2 πράματαΚαι ρωτάω εγώ τώρα αν μπορούσαμε και είχαμε όλοι μας την δυνατότητα να κάνουμε μια δουλειά που θα μας βγάζει φράγκα και να τη σταματάμε για κανένα 3 μηνο 4μηνο να αράζουμε με κάνα πιπινακι μιας και θα είχαμε καλή καβατζα και όταν γουστάραμε ξαναπιαναμε δουλειά
Θα μας κατηγορουσαν εξίσου το ίδιο? Όπως γίνεται σε αυτα τα λαδοκοριτσα?
Νομίζω πως όχι.
Λέτε πως βρίσκουν έναν μαλακά και το παίζουν παρθένες
Γιατί εμείς τι κάνουμε?
Όσοι είμαστε παντρεμένοι επί το πλείστον και όσοι έχετε σχέση από την άλλη με το ίδιο σκεπτικό ψάχνουμε να βρούμε μια μαλακω η χαζή
Που να της λέμε ότι βλέπουμε μπάλα ότι είμαστε για τσίπουρα αντροπαρεα
Ενώ είμαστε σε ένα ελαιοτριβείο και μας το παίζει κάποια 25 Χρόνη κορασίδα η σε ξενοδοχείο και γλειφουμε κάποια 20 χρονη Μολδαβή Ουκρανή κλπ.
Στην ουσία κύριοι κατηγορουμε αυτά τα κορασια γιαυτα που θα θέλαμε να κάνουμε και για αυτά που και εμείς οι ίδιοι κάνουμε.
Έχω διαπιστώσει ότι πολλοί εδώ μέσα κυρίως από προσωπικά μηνύματα παθαίνετε εμμονές με τις ελαιοκορασιδες και ερωτω πόσο βαρετή ζωή πρέπει να έχει κάποιος για να παθαίνει ψύχωση
Με μια κοπέλα που τη πληρώνει στη καλύτερη 40 λεπτά για να του τον παίξει σίγουρα για εμένα έχει πρόβλημα σοβαρό.
Τα ελαιοτριβεία είναι για να μας φεύγουν τα χοντρά μέσα στη μέρα πριν πάμε στη γυναίκα μας.
Σύντροφε ΝΙΚ Α μιλάς πολύ σωστά........Σε όλους μας έχει συμβεί να θυμώσουμε με λαδοκόρη, όταν όμως πάμε στα ιδρύματα και δούμε το κορμί το ατελείωτο, το γλυκό τους χαμόγελο και ακούσουμε τη φωνή τους, γινόμαστε λιώωωωμα και σκεφτόμαστε......ρε τι βλακείες λέγαμε ή γράφαμε ή οτιδήποτε......Οι κοπέλες αυτές μόνο καλό μπορούν να μας κάνουν..........Είναι μια επαγγελματική συναλλαγή, μια συνεργασία σκεφτείτε......

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.582
Πόντοι
7.195
Στρατονόμος ή παντρεμένος.....?
ε όχι και στρατονόμος........

Ο Σύντροφος ΝΙΚ Α,το έθεσε πολύ σωστά.....Ας κόψουμε τα κατινίστικα, οί άντρες κατίνες είναι χειρότεροι...........

Θα κάνω καταδρομική συντομά μετά το τελευταίο πέρασμα (Μαριάννα) και θα ενημερώσω μεσα στη βδομάδα.........

• Like
Αντιδράσεις: NIK A

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.222
Πόντοι
206
ε όχι και στρατονόμος........

Ο Σύντροφος ΝΙΚ Α,το έθεσε πολύ σωστά.....Ας κόψουμε τα κατινίστικα, οί άντρες κατίνες είναι χειρότεροι...........

Θα κάνω καταδρομική συντομά μετά το τελευταίο πέρασμα (Μαριάννα) και θα ενημερώσω μεσα στη βδομάδα.........
Συμφωνώ........έχω 2 φίλους που τους αποφεύγω χρόνια τώρα.....που είναι μέγιστοι κουτσομπόληδες......και όταν αρχίσουν τα κουτσομπολιά, τρέχα να κρυφτείς.....Όλους τους παίρνει η μπάλα......Ακόμα και για μένα λένε που εκείνη τη στιγμή είμαι ο συνομιλητής τους.................

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.582
Πόντοι
7.195
Συμφωνώ........έχω 2 φίλους που τους αποφεύγω χρόνια τώρα.....που είναι μέγιστοι κουτσομπόληδες......και όταν αρχίσουν τα κουτσομπολιά, τρέχα να κρυφτείς.....Όλους τους παίρνει η μπάλα......Ακόμα και για μένα λένε που εκείνη τη στιγμή είμαι ο συνομιλητής τους.................
Τραγικό,φαντάσου τί λένε απο πίσω σου.......

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.222
Πόντοι
206
Υπηρέτησα, 24 μήνες, ως ΔΕΑ (ΕΔ). Επ ουδενί δεν θα δεχόμουν να γίνω καρακώλι...
Το φαντάστηκα......Λογοπαίγνιο έκανα........

Πάντως όσον αφορά στη διακοπή της κουβέντας από τον σύντροφο ΝΙΚ Α και το ότι μάλλον επενέβη η σύζυγος, το έχω πάθει άπειρες φορές............

• Like
Αντιδράσεις: NIK A

kostasasa

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2017
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπέρα κύριοι! Επίσκεψη στο Κρύσταλ και Νεφέλη! Πρώτη φορά με την συγκεκριμένη κοπέλα! Πολύ καλή, διαχυτική και στο δεύτερο μέρος με στράγγιξε! Piercing και στις ρώγες πλέον και απίστευτα σφιχτό κωλαράκι!!! Τίμιο 50άρικο!!! Είχε και κάτι άλλα απίστευτα μωρά αλλά δεν συγκράτησα ονόματα. Δυστυχώς είχαν ραντεβού και δεν ήταν διαθέσιμες... Με αυτά και με άλλα επιβάλλεται επανάληψη

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
819
Πόντοι
96
Επίσκεψη πρόσφατα σε elit spa.
Συνεδρίασα με κορασίδα (CZ) γνωστή από παλιά και με εκτενη προϋπηρεσία σε ιδρύματα της πόλης.
Μου σερβιρε φραπέ με καλαμάκι στην τιμή των 60 Ε.
Μπορεί και να ξαναπάω...

• Like
Αντιδράσεις: Stef68

zipas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
565
Πόντοι
81
Διαβάζοντας το νήμα λέω να κάνω τον συνήγορο του διαβόλου.
Κατηγορουμε αυτά τα κορασια για χίλια 2 πράματαΚαι ρωτάω εγώ τώρα αν μπορούσαμε και είχαμε όλοι μας την δυνατότητα να κάνουμε μια δουλειά που θα μας βγάζει φράγκα και να τη σταματάμε για κανένα 3 μηνο 4μηνο να αράζουμε με κάνα πιπινακι μιας και θα είχαμε καλή καβατζα και όταν γουστάραμε ξαναπιαναμε δουλειά
Θα μας κατηγορουσαν εξίσου το ίδιο? Όπως γίνεται σε αυτα τα λαδοκοριτσα?
Νομίζω πως όχι.
Λέτε πως βρίσκουν έναν μαλακά και το παίζουν παρθένες
Γιατί εμείς τι κάνουμε?
Όσοι είμαστε παντρεμένοι επί το πλείστον και όσοι έχετε σχέση από την άλλη με το ίδιο σκεπτικό ψάχνουμε να βρούμε μια μαλακω η χαζή
Που να της λέμε ότι βλέπουμε μπάλα ότι είμαστε για τσίπουρα αντροπαρεα
Ενώ είμαστε σε ένα ελαιοτριβείο και μας το παίζει κάποια 25 Χρόνη κορασίδα η σε ξενοδοχείο και γλειφουμε κάποια 20 χρονη Μολδαβή Ουκρανή κλπ.
Στην ουσία κύριοι κατηγορουμε αυτά τα κορασια γιαυτα που θα θέλαμε να κάνουμε και για αυτά που και εμείς οι ίδιοι κάνουμε.
Έχω διαπιστώσει ότι πολλοί εδώ μέσα κυρίως από προσωπικά μηνύματα παθαίνετε εμμονές με τις ελαιοκορασιδες και ερωτω πόσο βαρετή ζωή πρέπει να έχει κάποιος για να παθαίνει ψύχωση
Με μια κοπέλα που τη πληρώνει στη καλύτερη 40 λεπτά για να του τον παίξει σίγουρα για εμένα έχει πρόβλημα σοβαρό.
Τα ελαιοτριβεία είναι για να μας φεύγουν τα χοντρά μέσα στη μέρα πριν πάμε στη γυναίκα μας.
Εσυ φίλε έχεις κάνει ποτέ τη πουτανα;; Σε έχει πληρώσει οποιαδήποτε για ν πέσεις στις ερωτικες τις επιθυμίες της χωρίς να τη γουστάρεις;;εγώ πάντως ποτέ… πληρώνω εκεί που γουστάρω… έχει μεγάλη διαφορά λοιπόν ν πληρώνεις για ν γουστάρεις… με το ν πληρώνεσαι για ν βγάζεις τα γουστα των άλλων…άλλο ν είσαι ο γαμιας κ άλλο η πουτανα… εκεί φαίνεται κ ποσό σέβεσαι τον εαυτό σου… όταν ο άλλος με τα χρήματα σου σε φτάνει σε σημείο ν ξεφτιλίζεσαι κ ν προσπαθείς ν κρύψεις από παντού τη δουλεια κανείς… ενώ αυτός που πληρώνει δε κρύβει ότι πληρώνει γ ν γαμησει… επίσης όσον αφορά το αν κάνουμε σα κατινες που σχολιάζουμε τα πατσαβούρια…αν έκαναν τη δουλεια τους χωρίς υφάκι κ χωρίς ν νομίζουν ότι κάποιες είναι όντως θ ταν λάθος μας… άσε που αυτές στα μαγαζιά μας έχουν ξεκατινιάσει όλους από τη κορυφή μέχρι τα νύχια…επίσης για μια γεματουλα η οποία δουλεύει σε μαγαζί γνωστης/γνωστού μου έχει μιλήσει 2 φορεσ Μ υφάκι την επόμενη φορά που θα μου μιλήσει με υφάκι θα τη πάρει ο διάολος τη αγαμητη που έξω δε τη κοιτάει ούτε σκύλος όπως ειναι η κομπλέξαρα..

NIK A

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Like
520
Πόντοι
81
Εσυ φίλε έχεις κάνει ποτέ τη πουτανα;; Σε έχει πληρώσει οποιαδήποτε για ν πέσεις στις ερωτικες τις επιθυμίες της χωρίς να τη γουστάρεις;;εγώ πάντως ποτέ… πληρώνω εκεί που γουστάρω… έχει μεγάλη διαφορά λοιπόν ν πληρώνεις για ν γουστάρεις… με το ν πληρώνεσαι για ν βγάζεις τα γουστα των άλλων…άλλο ν είσαι ο γαμιας κ άλλο η πουτανα… εκεί φαίνεται κ ποσό σέβεσαι τον εαυτό σου… όταν ο άλλος με τα χρήματα σου σε φτάνει σε σημείο ν ξεφτιλίζεσαι κ ν προσπαθείς ν κρύψεις από παντού τη δουλεια κανείς… ενώ αυτός που πληρώνει δε κρύβει ότι πληρώνει γ ν γαμησει… επίσης όσον αφορά το αν κάνουμε σα κατινες που σχολιάζουμε τα πατσαβούρια…αν έκαναν τη δουλεια τους χωρίς υφάκι κ χωρίς ν νομίζουν ότι κάποιες είναι όντως θ ταν λάθος μας… άσε που αυτές στα μαγαζιά μας έχουν ξεκατινιάσει όλους από τη κορυφή μέχρι τα νύχια…επίσης για μια γεματουλα η οποία δουλεύει σε μαγαζί γνωστης/γνωστού μου έχει μιλήσει 2 φορεσ Μ υφάκι την επόμενη φορά που θα μου μιλήσει με υφάκι θα τη πάρει ο διάολος τη αγαμητη που έξω δε τη κοιτάει ούτε σκύλος όπως ειναι η κομπλέξαρα..
Δυστυχώς φίλε μου δεν με έχει πληρώσει ποτέ καμμία για το κορμί μου
Που εντάξει δεν είναι φιδίσιο
Αλλά για την ηλικία μου καλά κρατιεμαι

zipas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
565
Πόντοι
81
Δυστυχώς φίλε μου δεν με έχει πληρώσει ποτέ καμμία για το κορμί μου
Που εντάξει δεν είναι φιδίσιο
Αλλά για την ηλικία μου καλά κρατιεμαι
Ευτυχώς να λες… όχι δυστυχώς… η τιμη τιμη δε έχει

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.250
Πόντοι
7.195
Επίσκεψη πριν από λίγες μέρες για πρώτη φορά στο ελαιοτριβείο "Crystal" στη περιοχή του ΟΣΕ. Αφού είδα τα κορίτσια, μου έκανε λίγο παραπάνω κλικ η Ανδριάννα και πέρασα. Καλή εμφάνιση η Ανδριάννα, κάνει καλό μασάζ (δυνατό θα το χαρακτήριζα-ώρες-ώρες μου φαινόταν ότι με "σιδέρωνε" και ήμουν στο όριο του πόνου). Τώρα, για το δεύτερο γύρο με το ανάλογο αντίτιμο φυσικά (20 Ευρώ) μου τράβηξε μία μαλακία μέχρι να χύσω. Βέβαια, με είχε κάνει τούρμπο και θα ήθελα να τη πηδήξω, αλλά έμεινα με την αμφιβολία...Κάνουν άραγε, φουλ πρόγραμμα στο εν λόγω μαγαζί ή αρκούνται μόνο στη μαλακία και σε ελεύθερα πιασίματα; Τελικά, πλήρωσα 50 Ευρώ (30 μασάζ + 20 μαλακία, ούτε καν λίγο πίπα)...Ερώτηση: Αν κα΄ποιος πάει αρκετε΄ς φορε΄ς (δε ξέρω πόσες), θα μπορέσει να γαμήσει; Για να φεύγουμε ευχαριστημένοι...

tefras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
1.199
Πόντοι
201
Επισκεψη προ ημερων σε Κατερινα Καλαμαρια,δυστηχως καθε χρονο και χειροτερα,εχουμε αγγιξει σχεδον στα ορια με την Κορινα,πολυ χοντρη και αρτζουμπαλη,μαλλι σαν θεια ανω των 70,μασαζ μετριο αφου σου σπαει τα παπαρια απο την πολυλογια,δεν συνεχισα για μαλακια γιατι πραγματικα ηταν ντεκαβλε.....δεν αξιζει για τα δικα μου γουστα καμιας επισκεψης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom