Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (3 μέλη και 42 επισκέπτες)

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.470
Πόντοι
7.095
το καλυτερο ειναι οτι εχει πιστεψει και η ιδια οτι ειναι..χαχαχαχα
Αυτά τα μπότοξ κτλ που κάνει, μπας και είναι ζουμιά συναγωνιστών;
Πέρα από την πλάκα, τρομάζω με αυτά που βλέπω να κάνει στις άμυαλες που την επισκέπτονται.

• Χαχα
Αντιδράσεις: tefras

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.045
Πόντοι
2.356
αυτή εδώ είναι θέλω να επισκεφτώ και ξαχνω τροπο για να επικοινωνήσω μαζι της ????????
Γνωστή μασαζοκορη πριν αρκετό καιρό είχαμε κάψει πολλές σελίδες γιαυτην
Γράψε βάλεντινα στην αναζήτηση

tefras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
1.200
Πόντοι
201
Αυτά τα μπότοξ κτλ που κάνει, μπας και είναι ζουμιά συναγωνιστών;
Πέρα από την πλάκα, τρομάζω με αυτά που βλέπω να κάνει στις άμυαλες που την επισκέπτονται.
μαζεμενες ολες οι θειες ενας θεος ξερει τι εχουν στο μυαλο με την τρελη με την βελονα στο χερι....

paolo200

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2022
Κριτικές
6
Like
513
Πόντοι
280
Να ξεκαθαρίσω κάτι από την δίκη μου οπτική. Μέσα από το συγκεκριμένο thread προσπαθούμε να ενημερώσουμε να ανταλλάξουμε πληροφορίες και να μεγιστοποιήσουμε την απόλαυση εις βάρος της αποτυχίας και του χαμένου 50άρικου. Το πως το καταφέρνει ο καθένας είναι δίκη του υπόθεση και μόνο. Το πως το μεταφέρει επίσης ο καθένας είναι κάτι που δε μπορεί κανένας να διερευνήσει. Απλά από εμπειρία πιάνουμε τους παπάδες και οχι απαραίτητα από την αρχή Φιλτράρουμε τα δεδομένα και οργανώνουμε κατά μόνας τη δίκη μας στρατηγική. Πολλές φορές αυτή η στρατηγική μπροστά στον κίνδυνο του χαμένου 50άρικου είναι επιθετική και λανθασμένη και φέρνει αντίθετα αποτελέσματα στις ιέρειες των μασατζίδικων. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα λάβει ο εγκέφαλος του καθενός μια πληροφορία θα είναι καλύτερα να την επεξεργαστεί με πολιτική βούληση. Αυτό προκύπτει απλά αν χρησιμοποιήσει ο καθένας το σωστό κεφάλι. Διότι έχει αποδειχτεί ακόμη και ιστορικά ότι το λάθος κεφάλι μέχρι και τη ρωμαϊκή αυτοκρατορία κατέστρεψε. Τι να του κλάσει λοιπόν ένα απλό 50άρικο….!
θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά την άλλη φορά να δώσω συγκεκριμένη πληροφορία για κοπέλα. Λυπάμαι αν σας κούρασα.

ΥΓ. Μη ρωτάτε μετά γιατί κρύβουμε τα αστέρια και τα καλά και συμφέροντα.
ΥΓ. Διότι τελικά μόνο έτσι πρέπει. Και ας μείνει το thread ένας χώρος που να μετράτε ποιός την έχει μεγαλύτερη….

Τη καλημέρα μου και λυπάμαι αν σας κούρασα.
Υγεία καύλα

Σωστα μιλας συναγωνιστή

paolo200

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2022
Κριτικές
6
Like
513
Πόντοι
280
Καλησπέρα συναγωνιστές,
Δεν έχω πάει ποτέ σε μασατζιδικο αλλά σκέφτομαι να επισκεφτώ.
1η επιλογή για κάτι χαλαρό λόγο περιοχής Κατερίνα Αρετσού διάβασα ότι απλά έχει φραπα και ισπανικό. Δεν έχω βρει απλά τηλ επικοινωνίας αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει.

2η επιλογή Angel's Spa ( jumbo ) . Εδώ απλά δεν έχω καταλάβει αν πρέπει να πας συστημένος καθώς είναι κέντρο αισθητικής όπου έχει και άλλες υπηρεσίες ... αλλά σε κάποιους στο μασάζ κάνει και κάτι έξτρα προφανώς χωρίς σεξ.

3η επιλογή dames για να σπρώξω κιόλας, είμαι επιφυλακτικός επειδή διάβασα μέτρια πράγματα

Γενικότερα ψάχνω ανατολικά για αυτό και αυτές οι 3 επιλογές, αν υπάρχει κάποια άλλη αξιόλογη πρόταση ευπρόσδεκτη.
δεν μπορώ να σε βοηθησω για τις 2 πρώτες επιλογές. μπορώ απλα να σου πω ξέχνα την 3η

Freddoespresso

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2021
Like
390
Πόντοι
21
καλησπερα παιδια ειμαι παλιος και εκανα νεο προφιλ. Πηρα τηλεφωνο στην ευα τζαμπο για να παω πρωτη φορα κλεινω ραντεβου για αργα το απογευμα να ειμαι τελετυαιος παω εκει και ειναι κλειστα. γενικα τι παιζει κλεινεις ευκολα ραντεβου μαζι της. θα ξαναδοκιμασω και αυριο και θα επανελθω με ενημερωση
Γεια σου φιλε ,αν μπορείς δώσε πληροφορίες!

nikos.thessaloniki

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2009
Like
187
Πόντοι
1
Γεια σας παιδιά. Είμαι πολλά χρόνια στο κορμπετι των μασάζ... Έκανα θητεία και στην Αθήνα για δύο χρόνια. Εκεί όλα είναι αλλιώς...
Τέλος πάντων τι να λέμε... Ψάχνω ένα κοριτσάκι που δούλευε στη Μάγκυ στην Εγνατία πριν κάποια χρόνια .. στο μαγαζί την έλεγαν Νικολέτα... Είχε χαρακτηριστικά τατού στο πίσω μέρος των ποδιών δύο πιστόλια... Μήπως γνωρίζει κανείς που είναι αυτό το αστέρι ; Που μπορώ να την πετύχω... ;

Εγγρ.
21 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
256
Πόντοι
21
Πέρασμα με Στεφανία από luxury spa. Πρώτη φορά πηγαίνω στο συγκεκριμένο spa. Ικανοποιητικό μασάζ, τώρα στο δεύτερο μέρος μέτρια πράγματα...μου την έπαιζε, είχε κλειστά τα μάτια και αναστέναζε. όλο το σκηνικό πολύ μέτριο στα δικά μου τα μάτια...δε θα την προτιμούσα ξανά..

Χυσαμολοι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2017
Like
1.441
Πόντοι
206
Μελισπα στο κέντρο που είχα πάει 2,3 φορές πριν τρία χρόνια, μόνο μασάζ ( καλό μασάζ)..στον Εύοσμο δεν πήγα ποτέ, αλλά μάλλον θα είναι της ίδιας λογικής..
(Εκτός αν δεν είναι έτσι..)
Τι είπες ρε μεγάλε?

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Τι είπες ρε μεγάλε?
είπα ότι δεν παίζει κάτι στο συγκεκριμένο σπα, κατά την δική μου εμπειρία.. πάντως πολύ καλό σπα.. ( "το εκτός αν δεν είναι έτσι" σημαίνει ότι είμαι σίγουρος μόνο για όσα συμβαίνουν σε μένα)
έχω πολύ καιρό να πάω σε αυτό το σπα.. ωράιος χώρος στο κέντρο.. οι κοπέλες καλό μασάζ.. ούτε υποψία για κάτι παραπάνω..
μια φορά είχα δει και τον ουάρντα να περιμένει για μασάζ.. πριν 3 χρονια..χαχαχα

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
γενικά έχω καιρό να πάω για μασάζ στα κανονικά σπα.. και λόγω κορωνοιού και λόγω του ότι όταν τελειώνει το μασάζ νοιώθω μεγάλη έλξη για τις μασέρ..χαχαχα.. οι οποίες δεν έχουν ανάλογες διαθέσεις..χαχαχα..

georg28skg

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
84
Πόντοι
0
καλησπερα στουs συναγωνιστεs περασμα απο κρυσταλ με την κορασιδα ΝΕΦΕΛΗ καλα μιλαμε πολυ γκαβλαντ@ η γκομενα εχει κανει botox στα τσιμπουκοχειλα τηs !!!! kαι στα του αγωνα στο δευτερο μεροs οι χειλαρεs τηs ακουμπουσαν στο πουτσοκεφαλο με προστυχα επιφωνηματα και πολλαπλα φτυσιματα ....επισηs εχει κανει piercing ......στο στυθοs τηs στιs ρογεs τηs ......βγαζει μια γκαβλα ατελειωτη επισηs ειναι Φανταστικη και απο κορμη καθε φορα και καλυτερη απο την προηγουμενη!!! ασε που εθεαθη σε γνωστο GYM τηs ποληs να κανει bg-kick boxing .....oσο αναφορα το social τα γνωστα !!! ***** top-top STAR-KΟΡΑΣΙΔΑ *MEINETE ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ* επομενη ενημερωση με STEFANIA απο LUXURI

***ΒG kick boxing *** ΒΟΤΟΧ​

***Piercing! στιs ρογεs τηs !!!​

Είσαι ο ανθρωπός μου ,θα ήθελα τα σοσιαλ της νεφέλης απο κρυσταλ . Στείλε σε george26marvel@gmail.com
Ευχαριστώ

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.045
Πόντοι
2.356

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456

Χυσαμολοι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2017
Like
1.441
Πόντοι
206
Είσαι ο ανθρωπός μου ,θα ήθελα τα σοσιαλ της νεφέλης απο κρυσταλ . Στείλε σε george26marvel@gmail.com
Ευχαριστώ
Τύπε είμαι Αφρικανός πρίγκιπας με 280.000.000€ αλλά μου μπλοκαραν τον τρ. Λογαριασμό οι αντάρτες. Θα μου δώσεις τον δικό σου να σου μεταφέρω τα μισά και μετά τα βρίσκουμε...

georg28skg

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
84
Πόντοι
0
Λοιπόνννν κύριοι, πέρασμα σήμερα απο κρυσταλ, έκλεισα με Σίλια.
θεική ύπαρξη, έχει τέλειο κώλο πεταχτό ολοστρόγγυλο απίστευτο. Από μασάζ μόνο χαιδεύει και στο δεύτερο γύρο είναι λίγο συγκρατημένη αλλά το κορίτσι είναι θεά…..

georg28skg

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
84
Πόντοι
0
Κύριοι, θα ήθελα κάποιος να ενημερώσει τι παίζει με το ροστερ στο luxury, Έχω κανει με τη Δανάη γλυκιά κοπέλα, που χάθηκε αυτήν; βλεπω νέες παρουσίες και δεν γνωρίζω τίποτα. Θέλω να μαθω αν υπάρχει κάποια που να τα πετάει όλα και να γουστάρει γλυψίματα δαχτυλώματα…

kolobaristas

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2017
Like
52
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές,
Δεν έχω πάει ποτέ σε μασατζιδικο αλλά σκέφτομαι να επισκεφτώ.
1η επιλογή για κάτι χαλαρό λόγο περιοχής Κατερίνα Αρετσού διάβασα ότι απλά έχει φραπα και ισπανικό. Δεν έχω βρει απλά τηλ επικοινωνίας αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει.

2η επιλογή Angel's Spa ( jumbo ) . Εδώ απλά δεν έχω καταλάβει αν πρέπει να πας συστημένος καθώς είναι κέντρο αισθητικής όπου έχει και άλλες υπηρεσίες ... αλλά σε κάποιους στο μασάζ κάνει και κάτι έξτρα προφανώς χωρίς σεξ.

3η επιλογή dames για να σπρώξω κιόλας, είμαι επιφυλακτικός επειδή διάβασα μέτρια πράγματα

Γενικότερα ψάχνω ανατολικά για αυτό και αυτές οι 3 επιλογές, αν υπάρχει κάποια άλλη αξιόλογη πρόταση ευπρόσδεκτη.
Κατερινα Αρετσου οπως εγραψες μονο happy ending με ισπανικο κανει. Για το dames να σου πω οτι εχει 2 ξανθιες 1 στα 35(ελληνιδα, καλο προσωπο και νορμαλ κιλα) και 1 στα 45 ρωσιδα ψηλη αδυνατη με πλαστικα βυζια. Ο χωρος καθαρος, δεν ειδα ουτε πρεζακια ουτε μεθυσμενες. Απλα ειναι της ξεπετας, δε σε κρατανε και πολυ στο δωματιο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κατερινα Αρετσου οπως εγραψες μονο happy ending με ισπανικο κανει. Για το dames να σου πω οτι εχει 2 ξανθιες 1 στα 35(ελληνιδα, καλο προσωπο και νορμαλ κιλα) και 1 στα 45 ρωσιδα ψηλη αδυνατη με πλαστικα βυζια. Ο χωρος καθαρος, δεν ειδα ουτε πρεζακια ουτε μεθυσμενες. Απλα ειναι της ξεπετας, δε σε κρατανε και πολυ στο δωματιο.
Για το τηλεφωνο της Κατερινας ψαξε στο freelist γυμναστρια μασαζ και θα το βρεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom