You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (7 μέλη και 34 επισκέπτες)
Στεφάνια κ ξερό ψωμί.. τρομερό εργαλείο το μωρακιΠαιδιά καλησπέρα. Σε αυτα τα μασατζιδικα πηδάμε κι όλας; Με ενδιαφέρει η Στεφανία από luxury Εύοσμο. Παίζει σεξ ή μόνο μαλακία;
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.045
- Πόντοι
- 2.356
Το νορμάλ είναι φραπέ τώρα κατά καιρούς υπήρξαν κοπέλες πού έκαναν κάτι παραπάνωΠαιδιά καλησπέρα. Σε αυτα τα μασατζιδικα πηδάμε κι όλας; Με ενδιαφέρει η Στεφανία από luxury Εύοσμο. Παίζει σεξ ή μόνο μαλακία;
Αν πας θα μας πεις τι ισχύει
Με το πράμα της δεν έχεις απορία......? Σχεδόν μπήκε μέσα της δηλαδή.....? Λογικά αν σε χαϊδεύει με αυτόν τον τρόπο όλο και κάποιες φορές θα μπαίνεις μέσα........Πώς, χωρίς προφυλακτικό....? Και πού τελείωσε....? Ας μας δώσει τα φώτα του ο εκλεκτός φίλος......
Παιδιά καλησπέρα. Σε αυτα τα μασατζιδικα πηδάμε κι όλας; Με ενδιαφέρει η Στεφανία από luxury Εύοσμο. Παίζει σεξ ή μόνο μαλακία
OkΤο νορμάλ είναι φραπέ τώρα κατά καιρούς υπήρξαν κοπέλες πού έκαναν κάτι παραπάνω
Αν πας θα μας πεις τι ισχύει
Χρωστούμενη κριτική από angel spa.
Πήγα βραδάκι κατά τις οκτώ όπως είπε και ένας φίλος με το κεφάλι κατω ταπεινάΑπό μόνη της μου είπε αν θα υπάρξει τελείωμα με χέρι ή στοματικό
Το οποίο γίνεται με προφυλακτικό. Η ουδέτερη εμπειρία όταν ξαναπάω θα επανέλθω με περισσότερες λεπτομέρειες. Το κόστος δεν το αναφέρω διότι τις τιμές τις καθορίζει αυτή.Δεν πέρασα ούτε τελεια Αλλά ούτε άσχημα.
Πήγα βραδάκι κατά τις οκτώ όπως είπε και ένας φίλος με το κεφάλι κατω ταπεινάΑπό μόνη της μου είπε αν θα υπάρξει τελείωμα με χέρι ή στοματικό
Το οποίο γίνεται με προφυλακτικό. Η ουδέτερη εμπειρία όταν ξαναπάω θα επανέλθω με περισσότερες λεπτομέρειες. Το κόστος δεν το αναφέρω διότι τις τιμές τις καθορίζει αυτή.Δεν πέρασα ούτε τελεια Αλλά ούτε άσχημα.
tefras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2022
- Like
- 1.199
- Πόντοι
- 201
Είπαμε ταπεινά στρωτά ομορφαΧρωστούμενη κριτική από angel spa.
Γλειφομουνακιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2006
- Like
- 608
- Πόντοι
- 81
θυματε κανείς το όνομα μιας κοπέλας προς το τέλος εποχής στην περίφημη Μάγκι στην Εγνατία κοντούλα μελαχροινη με πιασιματακια και κοτσιδάκια με πολύ καλό πρόγραμμα η οποία απο ότι έμαθα δούλευε και μόνη της μετά !!!!!!! ξεχασα το ονομα της και αν ξέρει κανείς αν είναι στον χώρο ακόμα ????????
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
ALEX5555
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2018
- Like
- 1.224
- Πόντοι
- 206
Την Βαλεντίνα λες.............?θυματε κανείς το όνομα μιας κοπέλας προς το τέλος εποχής στην περίφημη Μάγκι στην Εγνατία κοντούλα μελαχροινη με πιασιματακια και κοτσιδάκια με πολύ καλό πρόγραμμα η οποία απο ότι έμαθα δούλευε και μόνη της μετά !!!!!!! ξεχασα το ονομα της και αν ξέρει κανείς αν είναι στον χώρο ακόμα ????????
Ευχαριστώ
tefras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2022
- Like
- 1.199
- Πόντοι
- 201
το καλυτερο ειναι οτι εχει πιστεψει και η ιδια οτι ειναι..χαχαχαχαΑφήστε ήσυχη την...ΓΙΑΤΡΟ. Κλαίει η μάνα του Πελέ με τις ιατρικές της γνώσεις...έχει ξεφύγει.
Ειναι στον χωρο την λενε Βαλεντιναθυματε κανείς το όνομα μιας κοπέλας προς το τέλος εποχής στην περίφημη Μάγκι στην Εγνατία κοντούλα μελαχροινη με πιασιματακια και κοτσιδάκια με πολύ καλό πρόγραμμα η οποία απο ότι έμαθα δούλευε και μόνη της μετά !!!!!!! ξεχασα το ονομα της και αν ξέρει κανείς αν είναι στον χώρο ακόμα ????????
Ευχαριστώ
premium1969
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 569
- Πόντοι
- 86
Team Nancy?Ειναι στον χωρο την λενε Βαλεντινα
Διαγραμμένο μέλος 190706
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2019
- Like
- 27
- Πόντοι
- 0
Στην Μαριαννα είναι ακόμη η Γιάννα?
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.045
- Πόντοι
- 2.356
Ρένα στην ΜαριάνναTeam Nancy?
Πριν κάτι μήνες πέτυχα αγγελία της στο κάνε sexΕιναι στον χωρο την λενε Βαλεντινα
Παρόλο που μιλήσαμε και με καταλαβε δεν εβδοκιμησε να βρεθούμε ποτε από μεριάς μου ποτε από μεριάς τής. Ελπίζω να έχει ακόμα αγγελία
Γτ εβγαζε κάτι καύλες
anonimos fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2021
- Like
- 81
- Πόντοι
- 0
ΝεφέληCrystal ποια ειναι η κοπελα;
τουμπανο φαινεται
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μαθαμε τελικα που πηγε η Φενια απο Luxury???
Γλειφομουνακιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2006
- Like
- 608
- Πόντοι
- 81
αυτή εδώ είναι θέλω να επισκεφτώ και ξαχνω τροπο για να επικοινωνήσω μαζι της ????????
Βαλεντίνα 23
Είμαι η Βαλεντίνα 23 χρονών αν θες να περάσεις όμορφες αισθησιακές στιγμές μαζί μου σε χώρο μου... δεν έχεις παρά να με καλέσεις στο... 6944119895 ή και μνμ στο viber... Δευτέρα - Τετάρτη..!!! Όχι απόκρυψη...!!!!!!! Οι φώτο 100% δικές μου!!!!
kanesex.com