ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.343
- Πόντοι
- 24.346
Πλάκα κάνω αδερφούλη...Κατερίνη τη φάση;
Πλάκα κάνω αδερφούλη...Κατερίνη τη φάση;
Πλακες ειναι αυτες ρε παλικαρι;Πλάκα κάνω αδερφούλη...
Σύντροφε, η Κατερίνη μου ήρθε στο μυαλό, αυτή είπα. Τι να ελεγα; Την Πικρολίμνη Κιλκίς;;;;;Πλακες ειναι αυτες ρε παλικαρι;
Κατερίνη εΔλδ ρε αδερφούλη, είσαι διατεθειμένος να τραβιεσαι μέχρι Εύοσμο;
Ξέρω κι ένα στην Κατερίνη, αν σ ενδιαφέρει...
Ξέρω, ξέρω...Κατερίνη ε
Τι με θύμησες τώρα από Κατερίνη ξέρεις εσύ
Σύντροφε, η Κατερίνη μου ήρθε στο μυαλό, αυτή είπα. Τι να ελεγα; Την Πικρολίμνη Κιλκίς;;;;;
παλι στο κουτσοπολοιο τα δυο πιτσουνακια.αν δεν εχεις τιποτα αλλο να κανεις και ολη την ωρα τα ξυνης.Κατερίνη ε
Τι με θύμησες τώρα από Κατερίνη ξέρεις εσύ
Κατερίνη και πληρωμένος έρωτας, υπάρχει ασυμβίβαστο !Ξέρω, ξέρω...
Φακ γιου ρε...παλι στο κουτσοπολοιο τα δυο πιτσουνακια.αν δεν εχεις τιποτα αλλο να κανεις και ολη την ωρα τα ξυνης.
σιγά μην δώσω φιλιά εκεί μέσα.επισκεψη την προυγουμενη βδομαδα κρυσταλ ελειπε η νεφελη και περασα πρωτη φορα κριστυ. καλο μασαζ με αρκετη πιεση προσπαθουσε τουλαχιστον και στο δευτερο μερος αρκετα δυνατη μυο εκανε εντυπωση οτι εδινε γλωσσοφιλα κατι που η νεφελη δεν εκανε σε εμενα τουλαχιστον
Ζωή πάει ακόμα φίλε ?ποτέ πηγές εσύ γιατί από αρχή της εβδομάδος δεν πηγαίνειΕνημέρωση για το κατάστημα της Μαριάννας....., Ζωή και Ιωάννα.....Πολύ καλές και οι 2.....
Μην με ρωτάτε για τηλέφωνα ......60 και 80 οι τιμές......μισή και 1 ώρα.......
Ζωή ,πολύ καλή με πιασήματα και στο κυρίως πρόγραμμα φωτιά.....
Πικρολίμνη ΚιλκίςΣύντροφε, η Κατερίνη μου ήρθε στο μυαλό, αυτή είπα. Τι να ελεγα; Την Πικρολίμνη Κιλκίς;;;;;
Τα καλύτερα μασατζίδικα είναι εκεί αλλά τα ξέρουν μόνο οι μερακλήδες.............Πικρολίμνη Κιλκίς
Μέχρι εκεί έφτασε η χάρη σου;
2500 κρούσματα...επισκεψη την προυγουμενη βδομαδα κρυσταλ ελειπε η νεφελη και περασα πρωτη φορα κριστυ. καλο μασαζ με αρκετη πιεση προσπαθουσε τουλαχιστον και στο δευτερο μερος αρκετα δυνατη μυο εκανε εντυπωση οτι εδινε γλωσσοφιλα κατι που η νεφελη δεν εκανε σε εμενα τουλαχιστον