Alexakis(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2020
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Πέρασμα από το luxury spa που έκανα αγώνα να το βρω ,εντυπωσιακή η κοπέλα της υποδοχής η οποία δ κάνει μασάζ κ είχε άλλες 2 κοπέλες γεμάτες και μεγάλες ηλικιακά
Εκανα εγω καταδρομικη ειναι 3 γκομενες η μια δεν αξιζει καν οι αλλες 2 ειναι χοντρουλες.Αν και δεν ειναι στα γουστα μου οι χοντρουλες περασα με τη Λαουρα και δε το μετανιωσα φιλια γλυψιματα τα παντα πηγαινα ξανα ανετα κοστος 100 ευρω.Τελος ο χωρος τους ειναι στη ΜοναστηριουΚαινούργια?
Ξέρει κάτι κάποιος?
Tα αρπακτικα ειναι μεσα σε ολα φιλε μουΕκανα εγω καταδρομικη ειναι 3 γκομενες η μια δεν αξιζει καν οι αλλες 2 ειναι χοντρουλες.Αν και δεν ειναι στα γουστα μου οι χοντρουλες περασα με τη Λαουρα και δε το μετανιωσα φιλια γλυψιματα τα παντα πηγαινα ξανα ανετα κοστος 100 ευρω.Τελος ο χωρος τους ειναι στη ΜοναστηριουΚαινούργια?
Ξέρει κάτι κάποιος?
Ά ρε θηρίο @Raptoras, μέσα σε όλα είσαι...
Πολύ καλή η πληροφορία σου!
Μασαζ Θεσσαλονικη
Μασαζ Θεσσαλονικη στο σπιτι. Μασάζ κατ οικον μυοχαλαρωτικο, αθλητική μάλαξη, χαλαρωτικό μασάζ, θεραπευτικο μασαζ κυτταριτιδας, εγκύους ΑΜΕΑspmassage.gr
Έχει δοκιμάσει κανείς;;;
Μασαζ Θεσσαλονικη
Μασαζ Θεσσαλονικη στο σπιτι. Μασάζ κατ οικον μυοχαλαρωτικο, αθλητική μάλαξη, χαλαρωτικό μασάζ, θεραπευτικο μασαζ κυτταριτιδας, εγκύους ΑΜΕΑspmassage.gr
Έχει δοκιμάσει κανείς;;;
Ειχα στειλει να ρωτήσω αν μπορούμε να δούμε αυτούς που κάνουν μασάζ και μου είπαν όχι, οπότε άκυρο
Μασαζ Θεσσαλονικη
Έχει δοκιμάσει κανείς;;;
Ειχα στειλει να ρωτήσω αν μπορούμε να δούμε αυτούς που κάνουν μασάζ και μου είπαν όχι, οπότε άκυρο
Είχα πάρει τηλέφωνο πριν 1 χρόνο περίπου και με ενημέρωσαν ότι εξυπηρετούν μόνο γυναίκες
Καλημέρα! Εγώ θα ήθελα να μάθω για τη Νάνσυ και τη Χριστίνα από το βάνα σπα. Ευχαριστώ πολύ!
Η Σύλβια έχει να εμφανιστεί 2 εβδομαδες στο μαγαζί...Όσο για την Νάνσυ που λες μάλλον κάποια άλλη θα λες γιατί δεν υπάρχει τέτοιο όνομα αδερφέ...Νάνσυ και Σύλβια από Βάνα ξέρει κανένας;
Άμα πας 2 με 3 σελίδες πίσω θα δεις αναφορά για την Χριστίνα...Όσο για την Νάνσυ που λες και εσύ δεν υπάρχει στο μαγαζι κοπέλα που την λένε έτσι...Καλημέρα! Εγώ θα ήθελα να μάθω για τη Νάνσυ και τη Χριστίνα από το βάνα σπα. Ευχαριστώ πολύ!
Άμα πας 2 με 3 σελίδες πίσω θα δεις αναφορά για την Χριστίνα...Όσο για την Νάνσυ που λες και εσύ δεν υπάρχει στο μαγαζι κοπέλα που την λένε έτσι...Καλημέρα! Εγώ θα ήθελα να μάθω για τη Νάνσυ και τη Χριστίνα από το βάνα σπα. Ευχαριστώ πολύ!