επίσκεψη dames κύριοι...
στον καινούργιο χώρο στην εγνατία!!
χώρος καλούτσικος προς το κάλος και αρκετά καθαρός θα έλεγα.
στο τηλέφωνο μου λέει ελα να δεις εχω μια ελληνιδα φωτιά!!!Κάτια μου λέει...
1ον αν ήταν αυτή ελληνιδα εγω ειμαι αστροναύτης. χωρις να θελω να πω κατι έτσι. απλα δεν μπορω να καταλαβω για το κανουν αυτο. δεν ειναι ντοπη να πεις οτι ειναι απο εκει απο οπου ειναι. σωστα?
2ον ορεξη μηδεν η μικρη!!!!όλα της έφταιγαν!!!
πρεπει να κάθησα 20 λεπτα με τελειωσε με το χερι και εφυγα άρον άρον...!!! άφησα 30€ και έφυγα χωρίς μα και μου!!!!
Πέρασα και εγώ πριν λίγο καιρό στο Dames με την Κάτια.Ύψος της έριχνα κάνα 2 κεφάλια δλδ είναι κοντά στο 1,60 και είναι αδυνατούλα,όμως καθόλου γυμνασμένη,πλαδαρή,δεν είναι Ελληνίδα αλλά πρέπει να έχει πολλά χρόνια στην Ελλάδα γιατί μιλάει πολύ άνετα τα ελληνικά.Το βυζί μικρό και πλαδαρό και αυτό απλά για το μέγεθος του έχει σχετικά μεγάλη ρόγα ,χωρίς να είναι ερεθισμένη.Από μασάζ εννοείται λίγα πράγματα , οπότε το γύρισα κατευθείαν στο σεξ επειδή ήμουν και φορτωμένος.Κάθισα γύρω στο μισάωρο ,αλλά για να είμαι δίκαιος εγώ της ζήτησα σχεδόν αμέσως να αφήσουμε το μασάζ,στα του σεξ και εκεί τίποτα ιδιαίτερο,διεκπεραιωτικό,δλδ για το 80 δεν αξίζει με καμία.Αυτά και ελπίζω να βοήθησα.Επίσης πήγα και στον κάτω όροφο στο Relax και ήταν μια κοντούλα ξανθούλα ,δεν συγκράτησα όνομα,μου είπε οτί κάνει μόνο μασάζ.Αν ξέρει κάποιος ας μου πει εδώ ή σε πμ ,αν ξέρει εάν η ξανθούλα στο Relax προχωράει τουλάχιστον σε φραπέ ή όντως εκεί κάνουν μόνο μασάζ;
ΥΓ, δεν πρόσεξα η Κάτια να έχει τατουάζ