Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (6 μέλη και 36 επισκέπτες)

NIK A

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Like
520
Πόντοι
81
Καλησπερα, εχουμε καμια ενημερωση για Στελιο , ποιες δουλευουν ;
Ο Στελλαρας έκανε μεταγραφή τη Δέσποινα από Μαγγυ για τούς παλιούς ξέρουν την είχα χάσει από τη πιάτσα από ότι φαίνεται επανήλθε. Χάρηκα πολύ που την είδα χαμογελαστή ευγενική και παρά την ηλικία της πρέπει να πλησιάζει τα 40 πλέον το πρόγραμμα μαζί τής σού μένει αξέχαστο αισθησιακή με τρομερό τσιμπούκι. Πέρασμα επίσης από ριλαξ μια κοπέλα είδα μέτριο σώμα ξανθούλα δεν μου έκανε όρεξη έτσι την έκανα κατέληξα κρυσταλ με Αλεξία να δίνει ρέστα για μια ακόμη φορά επικοινωνιακή φουλ καυλιάρα με ανανέωσε απίστευτα. Αυτά παίδες

Jimmy1912

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2019
Like
706
Πόντοι
81
Καλησπέρα. Είμαι παλιός πελάτης του Στέλιου και σκέφτομαι να κάνω μια επίσκεψη μετά από καιρό. Δεν ρωτάω τι κοπέλες έχει, επειδή ξέρω ότι συνήθως οι κοπέλες είναι σωστές στην δουλειά τους. Απλώς διερωτώμαι μετά από τόσο καιρό, που δεν έχω επισκεφθεί το μαγαζί του, αν θα είναι εύκολο να κλείσουμε ραντεβού

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.363
Πόντοι
7.636
Καλησπέρα. Είμαι παλιός πελάτης του Στέλιου και σκέφτομαι να κάνω μια επίσκεψη μετά από καιρό. Δεν ρωτάω τι κοπέλες έχει, επειδή ξέρω ότι συνήθως οι κοπέλες είναι σωστές στην δουλειά τους. Απλώς διερωτώμαι μετά από τόσο καιρό, που δεν έχω επισκεφθεί το μαγαζί του, αν θα είναι εύκολο να κλείσουμε ραντεβού

γιατί να μην είναι εύκολο?

Εγγρ.
21 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
256
Πόντοι
21
Καλησπέρα παιδιά
Ερώτηση
Έχουμε καμία ιδέα τι παίζει στη Βάνα με την Άννη και πόσο προχωράει ?
Γιατί άκουσα καλά λόγια από ένα φίλο αλλά δε τον εμπιστεύομαι και τόσο.
Μαλακίες σε λέει φίλε να ξέρεις...Στον παίζει ανέκφραστη πιάνεις πάνω από ρούχα και μέσα στο δωμάτιο δεν βγάζει άχνα...Λογικά επειδή είναι καινούργια 10 μέρες έχει στον χώρο μετά θα γίνει καλύτερη γιατί δεν θα μπαίνει στο δωμάτιο διότι η Βάνα έχει 4 καινούργιες κοπέλες...

Δεν δείχνει ούτε καν βυζάκια αδερφέ; Να πιάσουμε έστω λίγη ρώγα; Έτσι ξεροσφύρι;
Τίποτα απολύτως...Αλλά θα αλλάξει αλλιώς δεν θα έχει μέλλον εκεί μέσα...

Η Μάγκυ δείχνει τίποτα ή και αυτή είναι στο δεν?
Αν μπεις με την Μάγκυ δεν υπάρχει λόγος να δείξει κάτι...Περνάς τόσο καλά μαζί της μέσα που πίστεψε με δεν το έχεις ανάγκη...

Ευχαριστώ πολύ! Έχω περάσει με τη Μάγκυ στο Golden Spa. Έλεγα μήπως στη Θεσσαλονίκη έδειχνε τίποτα...

αυτο το golden spa που ειναι??

Στη Λάρισα είναι. Το έχει η Βάνα...

Jimmy1912

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2019
Like
706
Πόντοι
81

Επειδή έχω να πάω από το 2015 ή 2016. Για αυτό έχω την απορία

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.363
Πόντοι
7.636

Πάρε κανονικά τηλ, και κλείσε ραντεβουδάκι....όλα καλά...!!

Jimmy1912

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2019
Like
706
Πόντοι
81

Πάρε κανονικά τηλ, και κλείσε ραντεβουδάκι....όλα καλά...!!
Ευχαριστώ

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.047
Πόντοι
2.356

αν δεν έχεις αλλάξει τηλ δεν υπάρχει πρόβλημα αν έχεις να πας από το 15 θα βρεις την Ιουλία πολλά χρόνια στον Στέλιο

Jimmy1912

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2019
Like
706
Πόντοι
81

αν δεν έχεις αλλάξει τηλ δεν υπάρχει πρόβλημα αν έχεις να πας από το 15 θα βρεις την Ιουλία πολλά χρόνια στον Στέλιο
Εκείνη την χρονιά άλλαξα αριθμό και δεν θυμάμαι αν είχα τηλεφωνήσει με αυτόν. Να είμαι ειλικρινής δεν θυμάμαι την Ιουλία,τουλάχιστον ως όνομα. Αν την δω ίσως την θυμηθώ. Θα κάνω μία δοκιμαστική επαφή με την πρώτη ευκαιρία. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Να είμαι ειλικρινής από όλα τα καταστήματα πήγαινα σχεδόν μόνο στον Στέλιο. Το 2015 3 ή 4 φορές είχα επισκεφτεί ένα στην δωδεκανησου, που έκανε ντου η αστυνομία και το έκλεισε· δε θυμάμαι το όνομα της υπεύθυνης. Μία και μοναδική φορά στο dames, που έκλαψα και τα λεφτά μου και τον χρόνο μου και όλα. Θέλω να κάνω ένα come back, επειδή ένα δύο στανταράκια call girl, που πήγαινα, όπως η Ελένη, άλλαξαν πόλη και δεν υπάρχει κατά την γνώμη μου κάτι αξιόλογο πλέον. Άρα επιστροφή στον Στέλιο, που ξέρω πως 7 στις 10 φορές θα περάσω καλά

zakthes

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
476
Πόντοι
26
Καλησπερα καλη εβδομαδα σε ολους. Γνωριζει καποιος για βενους μοναστηριου λεπτομερειες για κλαουντια κ γιαννα? εμφανισιακα πως ειναι. Επισης για ριλαξ μια κοντουλα Μαρια προχωραει? καποιος ειχε πει πως ναι

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.020
Πόντοι
206
Πέρασμα προχθές από Βάνα 4 καινούργιες κοπέλες από τις οποίες δεν βλεπωτανε καμια

averkios

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
63
Πόντοι
1
Ναι η Εύα προσφέρει παραπάνω, εάν σε ξέρει. Από κοντά ότι ζητήσεις το κάνει.
;
Μπορείς να δώσεις μια περιγραφή της Μαρίας από το Relax ,και καμία επιπλέον πληροφορία,δλδ φορούσε όλα τα ρούχα ή έβγαλε τίποτα και άφηνε πιασίματα ή και εκεί όχι;

thesp

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2018
Like
130
Πόντοι
1
Γεια σας επίσκεψη στο ρελαξ με Μαρία άψογη εμφάνιση και καταπληκτικό φραπεδάκι

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
453
Πόντοι
21
Ενημερωση συνοπτικη διμηνου για ακουα:
Ρίτα : κλασική αξία αν και δειχνει σημαδια κοπωσης τελευταια.
Δαναη: αδιαφορη, μη προτεινομενη
Βανεσσα: γλυκια φατσουλα , ωραιο κορμακι αλλα επιβεβαιωνει τον κανονα οτι ωραια γκομενα=χαλια υπηρεσιες
Λιζα: χοντρουλα αλλα ευθιαθετη και προσχαρη.Απο υπηρεσιες κατω του μετριου.
Ξενια: Η γνωστη ξενια ,ξινή μεν αλλα η πιο καυλιαρα απο ολες.
Ρενα: η γνωστη ρενα με τις καλες υπηρεσιες, αλλα ειναι πλεον 2 φορες την εβδομαδα και αυτη δειχνει σημαδια κοπωσης.
Αφροδιτη: Εχει καιρο να φανει , αλλα οταν εχει ορεξη και χημεια .... την ξαναδιαλεγεις.
Ολα αυτα βεβαια ειναι προσωπικες αποψεις το τι εισεπραξε ο υποφαινομενος , και δεν προτρεπω η αποτρεπω κανεναν να δοκιμασει οποια θελει.
Αναγνωριζω οτι οι κοπελες δεν ειναι μηχανες να δουλευουν το ιδιο συνεχεια, παρολα αυτα η ταση κατι δειχνει.
Καλο θα ειναι να ακουστουν και αλλες γνωμες, ωστε μειωσουμε το ποσοστο πιθανης αδικιας.

Ρίτα ή Ρένα είναι η λεπτή μαυρομάλα; εχω κανά χρόνο να πάω και ξέχασα

Coys

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
87
Πόντοι
0
Crystal τι υπαρχει τον τελευταιο καιρο κυριοι;

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
419
Πόντοι
26
Ενημερωση συνοπτικη διμηνου για ακουα:
Ρίτα : κλασική αξία αν και δειχνει σημαδια κοπωσης τελευταια.
Δαναη: αδιαφορη, μη προτεινομενη
Βανεσσα: γλυκια φατσουλα , ωραιο κορμακι αλλα επιβεβαιωνει τον κανονα οτι ωραια γκομενα=χαλια υπηρεσιες
Λιζα: χοντρουλα αλλα ευθιαθετη και προσχαρη.Απο υπηρεσιες κατω του μετριου.
Ξενια: Η γνωστη ξενια ,ξινή μεν αλλα η πιο καυλιαρα απο ολες.
Ρενα: η γνωστη ρενα με τις καλες υπηρεσιες, αλλα ειναι πλεον 2 φορες την εβδομαδα και αυτη δειχνει σημαδια κοπωσης.
Αφροδιτη: Εχει καιρο να φανει , αλλα οταν εχει ορεξη και χημεια .... την ξαναδιαλεγεις.
Ολα αυτα βεβαια ειναι προσωπικες αποψεις το τι εισεπραξε ο υποφαινομενος , και δεν προτρεπω η αποτρεπω κανεναν να δοκιμασει οποια θελει.
Αναγνωριζω οτι οι κοπελες δεν ειναι μηχανες να δουλευουν το ιδιο συνεχεια, παρολα αυτα η ταση κατι δειχνει.
Καλο θα ειναι να ακουστουν και αλλες γνωμες, ωστε μειωσουμε το ποσοστο πιθανης αδικιας.

Ρίτα ή Ρένα είναι η λεπτή μαυρομάλα; εχω κανά χρόνο να πάω και ξέχασα

Ριτα ειναι η μαυρομαλα με τα τατουαζ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom